1' Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida fluit voor het begin van de eerste helft. Moreirense trapt af in Moreira de Conegos.
2' In de minuut 2, Inworp Famalicao. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
5' Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida geeft een inworp aan Famalicao op de eigen helft in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
6' Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida geeft Moreirense een doeltrap.
6' In de minuut 6, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Moreira de Conegos.
7' Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida legt de wedstrijd even stil om Enea Mihaj (Famalicao) aan een blessure te laten behandelen in Moreira de Conegos.
8' De wedstrijd gaat weer verder.
8' In de minuut 8, Enea Mihaj kan weer verder bij Famalicao.
9' In Moreira de Conegos krijgt Moreirense op de eigen helft een vrije trap te nemen.
11' Inworp voor Famalicao op de helft van Moreirense.
12' In de minuut 12, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
13' Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida kent Moreirense een inworp toe op de helft van Famalicao.
13' Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
14' In de minuut 14, Doeltrap voor Famalicao in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
17' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Moreirense in Moreira de Conegos.
17' Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida kent een vrije trap toe aan Moreirense, te nemen op de helft van Famalicao.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida geeft een gele kaart aan Francisco Moura (Famalicao).
18' Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida geeft Moreirense een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Famalicao.
19' Famalicao moet opletten als Moreirense van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
20' In de minuut 20, Moreirense moet uitkijken als Famalicao een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
20' Gele kaart. Marcelo (Moreirense) gaat op de bon.
21' Mirko Topic (Famalicao) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Moreirense in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
22' In de minuut 22, De bal is over de achterlijn geweest. Famalicao mag een doeltrap nemen.
23' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
23' Inworp op de eigen helft voor Moreirense.
24' In de minuut 24, Vrije trap voor Famalicao op de helft van Moreirense.
25' Moreirense krijgt van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida op eigen helft een vrije trap toegewezen.
25' Kans voor Famalicao in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas! De kopbal van Jhonder Cadiz mist het doel.
25' In de minuut 25, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Moreira de Conegos.
27' Lawrence Ofori (Moreirense) raakt geblesseerd in Moreira de Conegos. Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida legt de wedstrijd even stil.
29' Er wordt weer gevoetbald!
29' In de minuut 29, Lawrence Ofori (Moreirense) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
31' Vrije trap in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas. Op de helft van Moreirense mag Famalicao een vrije trap nemen.
31' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Moreira de Conegos.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida kent een vrije trap toe aan Famalicao op een gevaarlijke plek voor Moreirense.
35' Joao Pedro Gomes Camacho mist het doel en scoort niet voor Moreirense in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
35' De bal is over de achterlijn geweest. Famalicao mag een doeltrap nemen.
36' In de minuut 36, Inworp voor Famalicao ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Moreira de Conegos.
37' Doeltrap voor Moreirense in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
38' Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida geeft Moreirense een vrije trap op de eigen helft.
39' In de minuut 39, Arbiter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida kent een vrije trap toe aan Moreirense op de eigen helft.
40' Moreirense mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
41' In Moreira de Conegos krijgt Famalicao op de eigen helft een vrije trap te nemen.
42' In de minuut 42, Inworp voor Moreirense in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas op de eigen helft.
42' Inworp voor Moreirense in de buurt van het vijandige doel in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
43' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
43' In de minuut 43, Gele kaart in Moreira de Conegos: Lawrence Ofori (Moreirense) gaat op de bon bij scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida.
44' Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
44' Inworp voor Moreirense in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas op de eigen helft.
45' + 1 In de minuut 45, Arbiter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida kent een vrije trap toe aan Moreirense op de eigen helft.
45' + 1 2 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 Inworp op de eigen helft voor Moreirense.
45' In de minuut 45, Het rustsignaal klinkt.
46' Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida fluit en Famalicao trapt af. De tweede helft in Moreira de Conegos is van start gegaan.
46' De scherpte ontbreekt bij Zaydou Youssouf (Famalicao). Zijn poging mist doel.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida geeft Moreirense een doeltrap.
47' Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida geeft een inworp aan Famalicao op de eigen helft in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
47' Famalicao krijgt van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida op eigen helft een vrije trap toegewezen.
48' In de minuut 48, Inworp Moreirense. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
50' Inworp voor Moreirense in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas op de eigen helft.
50' Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida geeft Moreirense een vrije trap op de eigen helft.
51' In de minuut 51, Buitenspelpositie voor Lawrence Ofori (Moreirense) in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas (Moreira de Conegos).
52' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
52' Inworp op de eigen helft voor Moreirense.
53' In de minuut 53, Inworp Moreirense. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
53' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Famalicao in Moreira de Conegos.
54' Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida.
54' In de minuut 54, Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
55' Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida kent een vrije trap toe aan Famalicao, te nemen op de helft van Moreirense.
56' Een schot van Gustavo Sa (Famalicao) smoort in de verdediging van Moreirense.
56' In de minuut 56, Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida geeft Famalicao een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Moreirense.
56' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
57' Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida geeft Moreirense een vrije trap op de eigen helft.
57' In de minuut 57, Vrije trap voor Famalicao op de helft van Moreirense.
58' Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida geeft een inworp aan Famalicao op de eigen helft in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
63' In de minuut 63, Het spel ligt even stil: Joao Pedro Gomes Camacho (Moreirense) is geblesseerd.
63' Trainer Rui Manuel Gomes Borges gebruikt zijn 1 wissel. Matheus Aias wordt door Vinicius Mingotti vervangen bij de thuisploeg.
63' Moreirense gebruikt de 2 wissel. Jeremy Antonisse vervangt Joao Pedro Gomes Camacho.
60' Famalicao krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida in Moreira de Conegos.
63' In de minuut 63, De onderbreking is afgelopen.
64' Inworp voor Moreirense ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Moreira de Conegos.
64' De uitploeg krijgt een doeltrap in Moreira de Conegos.
66' In de minuut 66, Inworp op de eigen helft voor Moreirense.
68' Gustavo Sa (Famalicao) krijgt geel.
69' Moreirense krijgt van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida op eigen helft een vrije trap toegewezen.
72' In de minuut 72, Inworp Famalicao. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.