1' De eerste helft gaat van start in Amadora. Portimonense mag aftrappen.
1' In Estadio Jose Gomes mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
2' In de minuut 2, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Amadora.
3' Dener neemt de door scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo gegeven hoekschop voor Portimonense in Amadora.
3' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft Estrela Amadora een doeltrap.
4' In de minuut 4, Rodrigo Pinho staat buitenspel. Estrela Amadora krijgt een vrije trap tegen.
5' Doeltrap voor Estrela Amadora in Estadio Jose Gomes.
5' Estrela Amadora krijgt een schietkans via Leo Jaba, maar scoort niet.
5' In de minuut 5, Inworp voor Estrela Amadora op de helft van Portimonense.
6' Estrela Amadora krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo in Amadora.
6' Treffer in Estadio Jose Gomes! Estrela Amadora maakt er 1-0 van. Carlos Santos is de doelpuntenmaker.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
13' Het voorbereidende werk werd verricht door Rodrigo Pinho.
14' In de minuut 14, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft Portimonense een vrije trap op de eigen helft.
15' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Estrela Amadora in Amadora.
16' Inworp voor Estrela Amadora in Estadio Jose Gomes op de eigen helft.
18' In de minuut 18, Inworp Estrela Amadora. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
19' Portimonense gebruikt de 1 wissel. Sylvester Jasper vervangt Goncalo Costa.
19' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft een inworp aan Estrela Amadora op de eigen helft in Estadio Jose Gomes.
19' In de minuut 19, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Jose Gomes.
20' Estrela Amadora schiet tussen de palen, maar Leo Jaba ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Amadora.
21' Vanaf rechts mag Nilton een hoekschop nemen voor Estrela Amadora in Estadio Jose Gomes.
21' In de minuut 21, Inworp op de eigen helft voor Portimonense.
23' Lucas Ventura (Portimonense) krijgt geel.
23' Vrije trap in Estadio Jose Gomes. Op de helft van Estrela Amadora mag Portimonense een vrije trap nemen.
24' In de minuut 24, Vrije trap voor Estrela Amadora op de helft van Portimonense.
24' Inworp op de eigen helft voor Portimonense.
25' Eigen doelpunt van Kosuke Nakamura in Amadora: 3-0!
25' In de minuut 25, Estrela Amadora mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Regis Ndo in Estadio Jose Gomes.
27' In Amadora krijgt Estrela Amadora op de eigen helft een vrije trap te nemen.
28' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Fabio Jose Costa Verissimo een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Amadora.
28' In de minuut 28, Ruben Lima (Estrela Amadora) krijgt een eerste gele kaart.
29' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Pedrao (Portimonense).
30' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo laat verder spelen.
30' In de minuut 30, Pedrao (Portimonense) doet weer mee in Estadio Jose Gomes.
31' De poging van Helio Varela (Portimonense) mist doel in Estadio Jose Gomes.
31' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Amadora.
31' In de minuut 31, Ronie Carrillo vervangt Lucas Ventura bij de uitploeg.
33' Estrela Amadora krijgt van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
34' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent Estrela Amadora een inworp toe op de helft van Portimonense.
34' In de minuut 34, Estrela Amadora krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo op de helft van Portimonense.
35' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
35' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft Estrela Amadora een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Portimonense.
36' In de minuut 36, Nilton raakt geblesseerd bij Estrela Amadora en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
37' De onderbreking is afgelopen.
37' Estrela Amadora is weer compleet nu Nilton weer terug het veld in mag.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft een inworp aan Portimonense op de eigen helft in Estadio Jose Gomes.
37' In Estadio Jose Gomes mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
38' Portimonense moet uitkijken als Estrela Amadora een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Jose Gomes.
38' In de minuut 38, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft Dener geel. Hij zal de volgende wedstrijd voor de uitploeg moeten missen.
39' Doelpoging Estrela Amadora! Het schot van Pedro Mendes gaat niet tussen de palen in Amadora.
39' De uitploeg krijgt een doeltrap in Amadora.
40' In de minuut 40, Doelpoging Portimonense! Het schot van Ronie Carrillo gaat niet tussen de palen.
40' Doeltrap voor Estrela Amadora in Estadio Jose Gomes.
41' Inworp voor Estrela Amadora in de buurt van het vijandige doel in Estadio Jose Gomes.
42' In de minuut 42, Arbiter Fabio Jose Costa Verissimo kent een vrije trap toe aan Portimonense op de eigen helft.
42' Eerste gele kaart voor Nilton (Estrela Amadora) in Amadora.
43' Helio Varela (Portimonense) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Estrela Amadora in Estadio Jose Gomes.
43' In de minuut 43, Hoekschop voor Portimonense in Estadio Jose Gomes. Carlos Santos neemt deze vanaf rechts.
44' Arbiter Fabio Jose Costa Verissimo kent een vrije trap toe aan Portimonense op de eigen helft.
45' De bal is over de achterlijn geweest. Portimonense mag een doeltrap nemen.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent Portimonense een inworp toe op de helft van Estrela Amadora.
45' + 1 De kopbal van Ronie Carrillo (Portimonense) mist het doel van de tegenstander.
45' + 1 Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft Estrela Amadora een doeltrap.
45' + 1 In de minuut 45, 7 minuten extra tijd.
45' + 2 Inworp voor Portimonense op de helft van Estrela Amadora.
45' + 2 Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' + 4 In de minuut 45, Een schot van Regis Ndo (Estrela Amadora) wordt tegengehouden door de verdediging van Portimonense in Amadora.
45' + 4 Kialonda Gaspar mist een kopkans voor Estrela Amadora.
45' + 4 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Portimonense in Amadora.
45' + 5 In de minuut 45, Vanaf links mag Hevertton een hoekschop nemen voor Estrela Amadora in Estadio Jose Gomes.
45' + 6 Carlos Santos neemt de door scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo gegeven hoekschop voor Portimonense in Amadora.
45' + 6 Igor Formiga mist het doel en scoort niet voor Portimonense in Estadio Jose Gomes.
45' + 6 In de minuut 45, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Amadora.
45' + 6 Estrela Amadora krijgt van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 7 Inworp voor Estrela Amadora in Estadio Jose Gomes op de eigen helft.
45' + 7 In de minuut 45, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Amadora.
45' De eerste helft is afgelopen in Amadora's Estadio Jose Gomes.
46' Begin van de tweede helft. Estrela Amadora verzorgt de aftrap.
46' In de minuut 46, Inworp Estrela Amadora. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
46' Portimonense krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo op de helft van Estrela Amadora.
47' Portimonense krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo in Amadora.
48' In de minuut 48, Een schot van Sylvester Jasper (Portimonense) wordt geblokkeerd door een verdediger van Estrela Amadora.
48' Portimonense mag een hoekschop nemen vanaf links via Helio Varela in Estadio Jose Gomes.
48' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft Estrela Amadora een vrije trap op de eigen helft.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
50' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent Portimonense een inworp toe op de helft van Estrela Amadora.
51' Inworp voor Estrela Amadora in Estadio Jose Gomes op de eigen helft.
51' In de minuut 51, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Jose Gomes.
52' Estrela Amadora moet opletten als Portimonense van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
53' Hoekschop voor Portimonense in Estadio Jose Gomes. Carlos Santos neemt deze vanaf rechts.
53' In de minuut 53, Dener schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Estrela Amadora in Estadio Jose Gomes.
54' Inworp Estrela Amadora. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
55' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Amadora.
56' In de minuut 56, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent een vrije trap toe aan Portimonense, te nemen op de helft van Estrela Amadora.
57' De verdediging van Estrela Amadora blokkeert een schot van Sylvester Jasper (Portimonense).
57' Portimonense krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo op de helft van Estrela Amadora.
59' In de minuut 59, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Estrela Amadora in Amadora.
59' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft een inworp aan Portimonense op de eigen helft in Estadio Jose Gomes.
62' Een speler van Portimonense staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo teruggefloten.
63' In de minuut 63, Inworp voor Portimonense op de helft van Estrela Amadora.
64' In Estadio Jose Gomes mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
65' Inworp op de eigen helft voor Estrela Amadora.
65' In de minuut 65, De thuisploeg vervangt Rodrigo Pinho door Andre Luiz.
65' De 2 wissel van Estrela Amadora. Joao Reis komt erin voor Nilton in Estadio Jose Gomes.
66' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
67' In de minuut 67, Trainer Paulo Sergio gebruikt zijn 3 wissel. Hildeberto Pereira wordt door Rodrigo Martins vervangen bij de uitploeg.
67' Trainer Paulo Sergio (Portimonense) gebruikt zijn 4 wissel en vervangt Dener door Taichi Fukui.
68' In Amadora krijgt Estrela Amadora op de eigen helft een vrije trap te nemen.
69' In de minuut 69, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Jose Gomes.
69' Inworp voor Portimonense in Estadio Jose Gomes op de eigen helft.
70' Bij Estrela Amadora komt Kikas er in. Hij vervangt Leo Jaba.
70' In de minuut 70, Estrela Amadora brengt Nanu in de plaats van Regis Ndo.
70' Taichi Fukui (Portimonense) staat buitenspel.
71' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft een inworp aan Portimonense op de eigen helft in Estadio Jose Gomes.
71' In de minuut 71, Inworp voor Portimonense ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Amadora.
72' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Amadora.
73' Sylvester Jasper neemt de door scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo gegeven hoekschop voor Portimonense in Amadora.
73' In de minuut 73, Een schot van Ronie Carrillo (Portimonense) smoort in de verdediging van Estrela Amadora.
73' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Jose Gomes.
74' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
74' In de minuut 74, Doeltrap voor Estrela Amadora in Estadio Jose Gomes.
76' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft Estrela Amadora een doeltrap.
76' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent Estrela Amadora een inworp toe op de helft van Portimonense.
77' In de minuut 77, In Estadio Jose Gomes mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
78' Inworp voor Estrela Amadora op de helft van Portimonense.
79' Rodrigo Martins mist het doel en scoort niet voor Portimonense.
79' In de minuut 79, De bal is over de achterlijn geweest. Estrela Amadora mag een doeltrap nemen.
80' Helio Varela (Portimonense) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
80' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Amadora.
80' In de minuut 80, De thuisploeg wisselt Leo Silva voor Leonel Bucca.
81' Inworp op de eigen helft voor Portimonense.
82' Inworp Portimonense. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
83' In de minuut 83, Arbiter Fabio Jose Costa Verissimo kent een vrije trap toe aan Estrela Amadora op de eigen helft.
83' Estrela Amadora krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo op de helft van Portimonense.
84' Doeltrap voor Portimonense in Estadio Jose Gomes.
84' In de minuut 84, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft een inworp aan Portimonense op de eigen helft in Estadio Jose Gomes.
85' Portimonense verdedigt een schot van Nanu, waardoor Estrela Amadora niet tot scoren komt.
85' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo aan de uitploeg.
87' In de minuut 87, Inworp voor Portimonense in de buurt van het vijandige doel in Estadio Jose Gomes.
87' Inworp op de eigen helft voor Portimonense.
88' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.