1' We zijn begonnen. Moreirense heeft afgetrapt.
1' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Moreira de Conegos.
2' In de minuut 2, In Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
3' Inworp voor Portimonense in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas op de eigen helft.
3' Moreirense krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso op de helft van Portimonense.
3' In de minuut 3, Vrije trap in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas. Op de helft van Portimonense mag Moreirense een vrije trap nemen.
4' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
5' Een doelpoging van Helio Varela (Portimonense) mist scherpte.
5' In de minuut 5, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Moreira de Conegos.
5' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Moreira de Conegos.
6' De verdediging van Moreirense blokkeert een schot van Lucas Ventura (Portimonense).
7' In de minuut 7, Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso legt de wedstrijd even stil om Pedrao (Portimonense) aan een blessure te laten behandelen in Moreira de Conegos.
7' Portimonense mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Carlos Santos in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
7' De wedstrijd is weer hervat.
8' In de minuut 8, Inworp voor Moreirense in de buurt van het vijandige doel in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
8' Pedrao (Portimonense) is weer terug binnen de lijnen.
8' Andre Luis (Moreirense) bevindt zich in buitenspelpositie.
9' In de minuut 9, Hoekschop voor Moreirense in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas. Alan neemt deze vanaf links.
10' Moreirense krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso in Moreira de Conegos.
10' Arbiter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso kent een vrije trap toe aan Moreirense op de eigen helft.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso kent Moreirense een inworp toe op de helft van Portimonense.
13' In Moreira de Conegos krijgt Portimonense op de eigen helft een vrije trap te nemen.
14' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Portimonense in de buurt van het doel van Moreirense.
15' In de minuut 15, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Moreirense in Moreira de Conegos.
15' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Carlos Santos (Portimonense).
15' Er wordt weer gevoetbald in Moreira de Conegos.
15' In de minuut 15, Portimonense is weer compleet nu Carlos Santos weer terug het veld in mag.
16' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Moreira de Conegos.
16' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso kent een vrije trap toe aan Moreirense, te nemen op de helft van Portimonense.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso kent Portimonense een inworp toe op de helft van Moreirense.
17' Vrije trap voor Portimonense op de helft van Moreirense.
17' Moreirense blokkeert de kopbal van Paulo Rafael Pereira Araujo (Portimonense) in Moreira de Conegos.
18' In de minuut 18, Doelpoging Moreirense! Het schot van Wallisson gaat niet tussen de palen in Moreira de Conegos.
18' Doeltrap voor Portimonense in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
19' Inworp voor Portimonense op de helft van Moreirense.
20' In de minuut 20, Vanaf links mag Carlos Santos een hoekschop nemen voor Portimonense in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
21' Een speler van Portimonense staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso teruggefloten.
22' Alan neemt de door scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso gegeven hoekschop voor Moreirense in Moreira de Conegos.
22' In de minuut 22, Moreirense mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Pedro Amador in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
23' Pedro Amador neemt de door scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso gegeven hoekschop voor Moreirense in Moreira de Conegos.
23' In de minuut 23, Het voorbereidende werk werd verricht door Andre Luis.
25' De assist kwam van Andre Luis.
26' In de minuut 26, Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft een inworp aan Moreirense op de eigen helft in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
27' Inworp Moreirense. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
28' De bal is over de achterlijn geweest. Moreirense mag een doeltrap nemen.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
29' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
30' Helio Varela (Portimonense) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Moreirense.
31' In de minuut 31, Buitenspel Moreirense.
31' Inworp op de eigen helft voor Moreirense.
32' In Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
32' In de minuut 32, Portimonense krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso op de helft van Moreirense.
33' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Moreira de Conegos.
33' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft Portimonense een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Moreirense.
34' In de minuut 34, Hoekschop voor Portimonense in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas. Carlos Santos neemt deze vanaf rechts.
34' Moreirense moet opletten als Portimonense van scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
35' Portimonense krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso in Moreira de Conegos.
36' In de minuut 36, Een schot van Carlos Santos (Portimonense) smoort in de verdediging van Moreirense.
36' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Moreira de Conegos.
36' Inworp op de eigen helft voor Portimonense.
38' In de minuut 38, Inworp voor Portimonense op de helft van Moreirense.
38' Vrije trap in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas. Op de helft van Moreirense mag Portimonense een vrije trap nemen.
38' Gele kaart in Moreira de Conegos: Joao Pedro Gomes Camacho (Moreirense) gaat op de bon bij scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso.
40' Carlos Santos deed het voorbereidende werk.
42' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
43' In de minuut 43, Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso kent Moreirense een inworp toe op de helft van Portimonense.
43' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
44' In Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 1 In de minuut 45, De vierde official geeft 3 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 2 Het spel ligt even stil in Moreira de Conegos. Pedrao (Portimonense) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
45' + 3 Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Moreira de Conegos.
45' + 3 In de minuut 45, Inworp voor Moreirense ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Moreira de Conegos.
45' + 3 Pedrao (Portimonense) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Moreira de Conegos.
45' + 3 Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft een inworp aan Portimonense op de eigen helft in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
45' In de minuut 45, De eerste helft is afgelopen.
46' De tweede helft gaat van start in Moreira de Conegos. Portimonense mag aftrappen als scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso fluit.
46' Wissel in Moreira de Conegos: Paulo Estrela vervangt Paulo Rafael Pereira Araujo bij Portimonense.
46' In de minuut 46, Moreirense krijgt van scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso op eigen helft een vrije trap toegewezen.
46' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
47' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft Moreirense een vrije trap op de eigen helft.
47' In de minuut 47, Eerste gele kaart voor Goncalo Costa (Portimonense) in Moreira de Conegos.
49' In Moreira de Conegos krijgt Portimonense op de eigen helft een vrije trap te nemen.
51' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft Portimonense een vrije trap op de eigen helft.
52' In de minuut 52, Moreirense moet opletten als Portimonense van scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
53' Portimonense krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso op de helft van Moreirense.
54' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso kent een vrije trap toe aan Moreirense, te nemen op de helft van Portimonense.
55' In de minuut 55, De verdediging van Portimonense blokkeert een schot van Madson (Moreirense) in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
55' Vanaf links mag Alan een hoekschop nemen voor Moreirense in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
56' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
56' In de minuut 56, Filipe Relvas (Portimonense) krijgt een eerste gele kaart.
59' Arbiter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso kent een vrije trap toe aan Moreirense op de eigen helft.
60' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Moreira de Conegos.
61' In de minuut 61, Portimonense krijgt van scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso op eigen helft een vrije trap toegewezen.
61' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft Portimonense een vrije trap op de eigen helft.
61' Vanaf links mag Paulo Estrela een hoekschop nemen voor Portimonense in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
62' In de minuut 62, Inworp Portimonense. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
63' Inworp voor Moreirense ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Moreira de Conegos.
64' Madson mist het doel en scoort niet voor Moreirense.
64' In de minuut 64, Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft Portimonense een doeltrap.
64' Een schot van Andre Luis (Moreirense) wordt geblokkeerd door een verdediger van Portimonense.
64' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
65' In de minuut 65, Trainer Tiago Aguiar (Moreirense) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Joao Pedro Gomes Camacho door Kobamelo Kodisang.
65' Inworp voor Moreirense op de helft van Portimonense.
66' Inworp voor Moreirense in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas op de eigen helft.
67' In de minuut 67, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Portimonense in Moreira de Conegos.
67' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso kent Portimonense een inworp toe op de helft van Moreirense.
68' De poging van Sylvester Jasper (Portimonense) mist doel in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
68' In de minuut 68, Doeltrap voor Moreirense in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
69' Inworp op de eigen helft voor Moreirense.
69' Portimonense brengt Luis Henrique Hoffmann in de plaats van Dener.
69' In de minuut 69, Rildo Goncalves vervangt Sylvester Jasper bij de uitploeg.
70' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
71' Andre Luis mist het doel en scoort niet voor Moreirense in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
71' In de minuut 71, Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft Portimonense een doeltrap.
72' Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas ziet de poging van Luis Henrique Hoffmann smoren in de verdediging van Moreirense.
72' Hoekschop voor Portimonense in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas. Paulo Estrela neemt deze vanaf rechts.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft een inworp aan Portimonense op de eigen helft in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
74' Carlos Santos neemt de door scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso gegeven hoekschop voor Portimonense in Moreira de Conegos.
74' In de minuut 74, De voorzet kwam van Goncalo Costa.
76' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft Moreirense een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Portimonense.
76' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
76' In de minuut 76, Wallisson gaat in het boekje van de scheidsrechter.
77' De poging van Kobamelo Kodisang (Moreirense) mist doel.
77' De bal is over de achterlijn geweest. Portimonense mag een doeltrap nemen.
78' In de minuut 78, Een doelpoging van Andre Luis (Moreirense) in Moreira de Conegos mist scherpte.
78' De uitploeg krijgt een doeltrap in Moreira de Conegos.
78' Inworp voor Moreirense in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas op de eigen helft.
78' In de minuut 78, Trainer Tiago Aguiar gebruikt zijn 2 wissel. Madson wordt door Jeremy Antonisse vervangen bij de thuisploeg.
79' De thuisploeg vervangt Wallisson door Ismael.
79' De 4 wissel van Moreirense. Frimpong komt erin voor Pedro Amador in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
79' In de minuut 79, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Moreira de Conegos.
79' Inworp Portimonense. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.