1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Boavista mag de aftrap nemen.
2' In de minuut 2, Inworp voor Boavista in de buurt van het vijandige doel in Estadio do Bessa XXI.
3' Boavista mag een hoekschop nemen vanaf links via Morais in Estadio do Bessa XXI.
3' Portimonense krijgt van scheidsrechter Bruno Pires Costa op eigen helft een vrije trap toegewezen.
4' In de minuut 4, Vrije trap in Estadio do Bessa XXI. Op de helft van Boavista mag Portimonense een vrije trap nemen.
5' Buitenspelpositie Robert Bozenik (Boavista).
6' Carlos Santos mist het doel en scoort niet voor Portimonense in Estadio do Bessa XXI.
6' In de minuut 6, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Boavista in Porto.
6' Een doelpoging van Dener (Portimonense) in Porto mist scherpte.
6' Scheidsrechter Bruno Pires Costa geeft Boavista een doeltrap.
7' In de minuut 7, Inworp Boavista. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
8' De poging van Reisinho (Boavista) mist doel.
8' De uitploeg krijgt een doeltrap in Porto.
9' In de minuut 9, Scheidsrechter Bruno Pires Costa kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
10' Doeltrap voor Portimonense in Estadio do Bessa XXI.
12' Arbiter Bruno Pires Costa kent een vrije trap toe aan Portimonense op de eigen helft.
13' In de minuut 13, Portimonense mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
15' Inworp op de eigen helft voor Portimonense.
16' Guga (Portimonense) raakt geblesseerd in Porto. Scheidsrechter Bruno Pires Costa legt de wedstrijd even stil.
17' In de minuut 17, De onderbreking is afgelopen in Porto.
17' Portimonense is weer compleet nu Guga weer terug het veld in mag.
17' Portimonense moet opletten als Boavista van scheidsrechter Bruno Pires Costa een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
17' In de minuut 17, Inworp voor Portimonense in Estadio do Bessa XXI op de eigen helft.
18' Carlos Santos met de assist.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Bruno Pires Costa geeft een inworp aan Boavista op de eigen helft in Estadio do Bessa XXI.
20' Scheidsrechter Bruno Pires Costa geeft Boavista een vrije trap op de eigen helft.
20' Scheidsrechter Bruno Pires Costa geeft Boavista een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Portimonense.
21' In de minuut 21, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Bruno Pires Costa een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Porto.
22' De bal is over de achterlijn geweest. Portimonense mag een doeltrap nemen.
23' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio do Bessa XXI.
25' De voorzet kwam van Hildeberto Pereira.
25' In Porto krijgt Boavista op de eigen helft een vrije trap te nemen.
27' In de minuut 27, Vergeefse doelpoging Robert Bozenik (Boavista) in Estadio do Bessa XXI.
28' De uitploeg krijgt een doeltrap in Porto.
29' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Boavista in Porto.
30' In de minuut 30, Inworp op de eigen helft voor Boavista.
32' Boavista krijgt een schietkans via Robert Bozenik, maar scoort niet in Estadio do Bessa XXI.
33' Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Bruno Pires Costa.
34' In de minuut 34, Vincent Sasso (Boavista) krijgt geel.
34' Boavista moet uitkijken als Portimonense een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio do Bessa XXI.
35' Treffer in Estadio do Bessa XXI! Portimonense scoort via Carlos Santos de 0-3 en loopt verder uit.
37' In de minuut 37, Portimonense verdedigt een schot van Robert Bozenik, waardoor Boavista niet tot scoren komt.
37' Morais neemt de door scheidsrechter Bruno Pires Costa gegeven hoekschop voor Boavista in Porto.
37' Doelpoging Boavista! Het schot van Salvador Agra gaat niet tussen de palen in Porto.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Bruno Pires Costa geeft Portimonense een doeltrap.
38' Inworp Portimonense. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
38' Vanaf links mag Morais een hoekschop nemen voor Boavista in Estadio do Bessa XXI.
39' In de minuut 39, De scherpte ontbreekt bij Sebastian Perez (Boavista). Zijn poging mist doel in Porto.
39' De bal is over de achterlijn geweest. Portimonense mag een doeltrap nemen.
41' Reisinho (Boavista) schiet de bal op de paal.
41' In de minuut 41, Hoekschop voor Boavista in Estadio do Bessa XXI. Morais neemt deze vanaf links.
43' Doelpoging Portimonense! Het schot van Hildeberto Pereira gaat niet tussen de palen.
43' Doeltrap voor Boavista in Estadio do Bessa XXI.
44' In de minuut 44, Schot op doel van Sylvester Jasper. Maar zonder doelpunt voor Portimonense als gevolg.
45' Scheidsrechter Bruno Pires Costa fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Porto.
45' Inworp voor Boavista in Estadio do Bessa XXI op de eigen helft.
45' In de minuut 45, De bal is over de achterlijn geweest. Portimonense mag een doeltrap nemen.
45' + 1 2 minuten extra tijd in Porto.
45' + 1 Inworp voor Boavista ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Porto.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Bruno Pires Costa geeft een inworp aan Portimonense op de eigen helft in Estadio do Bessa XXI.
45' De eerste helft is voorbij.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Portimonense.
46' In de minuut 46, Wissel in Porto: Bruno Lourenco vervangt Reisinho bij Boavista.
46' Scheidsrechter Bruno Pires Costa kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
47' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio do Bessa XXI.
47' In de minuut 47, Inworp op de eigen helft voor Portimonense.
48' Boavista schiet tussen de palen, maar Robert Bozenik ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Porto.
49' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Portimonense in Porto.
49' In de minuut 49, Arbiter Bruno Pires Costa kent een vrije trap toe aan Boavista op de eigen helft.
50' De scherpte ontbreekt bij Hildeberto Pereira (Portimonense). Zijn poging mist doel.
50' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Porto.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Bruno Pires Costa legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Hildeberto Pereira (Portimonense) in Estadio do Bessa XXI.
51' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Bruno Pires Costa laat verder spelen.
51' Hildeberto Pereira (Portimonense) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
51' In de minuut 51, Doeltrap voor Portimonense in Estadio do Bessa XXI.
53' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio do Bessa XXI.
54' Boavista krijgt van scheidsrechter Bruno Pires Costa op eigen helft een vrije trap toegewezen.
55' In de minuut 55, Boavista krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Bruno Pires Costa in Porto.
55' De poging van Sebastian Perez (Boavista) mist doel in Estadio do Bessa XXI.
55' Scheidsrechter Bruno Pires Costa geeft Portimonense een doeltrap.
56' In de minuut 56, Scheidsrechter Bruno Pires Costa kent een vrije trap toe aan Boavista op een gevaarlijke plek voor Portimonense.
58' Doelpoging Boavista! Het schot van Pedro Malheiro gaat niet tussen de palen in Porto.
58' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Portimonense in Porto.
58' In de minuut 58, Inworp Boavista. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
62' Scheidsrechter Bruno Pires Costa fluit voor buitenspel van Portimonense.
62' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
62' In de minuut 62, Hoekschop voor Boavista in Estadio do Bessa XXI. Salvador Agra neemt deze vanaf rechts.
63' Morais mist het doel en scoort niet voor Boavista in Estadio do Bessa XXI.
63' De bal is over de achterlijn geweest. Portimonense mag een doeltrap nemen.
63' In de minuut 63, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
65' Scheidsrechter Bruno Pires Costa geeft Portimonense een vrije trap op de eigen helft.
65' De thuisploeg vervangt Salvador Agra door Luis Santos.
67' In de minuut 67, Portimonense moet opletten als Boavista van scheidsrechter Bruno Pires Costa een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
68' Vanaf links mag Morais een hoekschop nemen voor Boavista in Estadio do Bessa XXI.
68' In de minuut 68, De assist kwam van Morais.
69' Bij Portimonense komt Goncalo Costa er in. Hij vervangt Hildeberto Pereira.
69' Scheidsrechter Bruno Pires Costa kent een vrije trap toe aan Boavista, te nemen op de helft van Portimonense.
70' In de minuut 70, Boavista mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Morais in Estadio do Bessa XXI.
70' De uitploeg krijgt een doeltrap in Porto.