1' De wedstrijd in Dom Afonso Henriques is begonnen onder leiding van scheidsrechter Antonio Nobre.
2' Tiago Silva neemt de door scheidsrechter Antonio Nobre gegeven hoekschop voor Vitoria in Guimaraes.
2' In de minuut 2, Arbiter Antonio Nobre kent een vrije trap toe aan Rio Ave op de eigen helft.
3' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Guimaraes.
4' De uitploeg krijgt een doeltrap in Guimaraes.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Antonio Nobre geeft Rio Ave een vrije trap op de eigen helft.
6' Vrije trap voor Rio Ave op de helft van Vitoria.
7' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Antonio Nobre een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Guimaraes.
7' In de minuut 7, In Guimaraes krijgt Vitoria op de eigen helft een vrije trap te nemen.
9' Buitenspelpositie Fabio Ronaldo (Rio Ave).
9' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vitoria in Guimaraes.
10' In de minuut 10, Inworp voor Rio Ave in Dom Afonso Henriques op de eigen helft.
10' Inworp Vitoria. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
11' Vrije trap in Dom Afonso Henriques. Op de helft van Rio Ave mag Vitoria een vrije trap nemen.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Antonio Nobre kent een vrije trap toe aan Vitoria, te nemen op de helft van Rio Ave.
12' Poging met het hoofd van Jorge Fernandes. Maar geen doelpunt voor Vitoria.
13' Joao Graca schiet op doel maar scoort niet voor Rio Ave in Guimaraes.
14' In de minuut 14, Inworp op de eigen helft voor Vitoria.
15' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Dom Afonso Henriques.
15' Rio Ave krijgt van scheidsrechter Antonio Nobre op eigen helft een vrije trap toegewezen.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Antonio Nobre geeft een inworp aan Rio Ave op de eigen helft in Dom Afonso Henriques.
16' Rio Ave krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Antonio Nobre op de helft van Vitoria.
17' Inworp voor Rio Ave op de helft van Vitoria.
17' In de minuut 17, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Dom Afonso Henriques.
18' Scheidsrechter Antonio Nobre kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
18' In Guimaraes krijgt Rio Ave op de eigen helft een vrije trap te nemen.
19' In de minuut 19, Rio Ave verdedigt een schot van Tiago Silva, waardoor Vitoria niet tot scoren komt.
20' Hoekschop voor Vitoria in Dom Afonso Henriques. Tiago Silva neemt deze vanaf links.
20' Tomas Ribeiro gaat in het boekje van de scheidsrechter.
20' In de minuut 20, Vitoria moet uitkijken als Rio Ave een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Dom Afonso Henriques.
21' Een schot van Joca (Rio Ave) smoort in de verdediging van Vitoria.
22' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Dom Afonso Henriques.
24' In de minuut 24, In Dom Afonso Henriques mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
24' Scheidsrechter Antonio Nobre geeft een inworp aan Rio Ave op de eigen helft in Dom Afonso Henriques.
26' Miguel Nobrega (Rio Ave) krijgt een eerste gele kaart.
26' In de minuut 26, Scheidsrechter Antonio Nobre kent een vrije trap toe aan Vitoria, te nemen op de helft van Rio Ave.
27' Scheidsrechter Antonio Nobre kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
27' Inworp voor Vitoria in de buurt van het vijandige doel in Dom Afonso Henriques.
28' In de minuut 28, Adrian Butzke (Vitoria) bevindt zich in buitenspelpositie.
29' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Dom Afonso Henriques.
29' Arbiter Antonio Nobre kent een vrije trap toe aan Vitoria op de eigen helft.
30' In de minuut 30, Vitoria krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Antonio Nobre in Guimaraes.
30' Gele kaart. Toni Borevkovic (Vitoria) gaat op de bon.
31' De bal is over de achterlijn geweest. Vitoria mag een doeltrap nemen.
33' In de minuut 33, Vrije trap in Dom Afonso Henriques. Op de helft van Vitoria mag Rio Ave een vrije trap nemen.
34' Emmanuel Boateng schiet op doel maar scoort niet voor Rio Ave.
35' Scheidsrechter Antonio Nobre kent Rio Ave een inworp toe op de helft van Vitoria.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Antonio Nobre geeft Vitoria een doeltrap.
36' Het spel ligt even stil in Guimaraes. Joao Pedro Loureiro da Costa (Rio Ave) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
36' Er wordt weer gevoetbald!
36' In de minuut 36, In Guimaraes kan Joao Pedro Loureiro da Costa (Rio Ave) weer verder.
37' Vitoria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Antonio Nobre op de helft van Rio Ave.
37' Inworp Rio Ave. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
38' In de minuut 38, Inworp op de eigen helft voor Vitoria.
38' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Guimaraes.
39' Inworp voor Rio Ave in Dom Afonso Henriques op de eigen helft.
40' In de minuut 40, Scheidsrechter Antonio Nobre kent Vitoria een inworp toe op de helft van Rio Ave.
40' Scheidsrechter Antonio Nobre kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
40' Inworp voor Rio Ave in Dom Afonso Henriques op de eigen helft.
40' In de minuut 40, Inworp voor Vitoria op de helft van Rio Ave.
41' Doeltrap voor Rio Ave in Dom Afonso Henriques.
42' Vitoria krijgt van scheidsrechter Antonio Nobre op eigen helft een vrije trap toegewezen.
43' In de minuut 43, Scheidsrechter Antonio Nobre geeft Vitoria een vrije trap op de eigen helft.
43' In Dom Afonso Henriques mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
44' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Guimaraes.
45' In de minuut 45, Vrije trap voor Vitoria op de helft van Rio Ave.
45' Scheidsrechter Antonio Nobre geeft een inworp aan Vitoria op de eigen helft in Dom Afonso Henriques.
45' Scheidsrechter Antonio Nobre geeft Vitoria een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Rio Ave.
45' + 1 In de minuut 45, 1 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
45' De eerste helft zit erop in Dom Afonso Henriques.
46' In de minuut 46, De tweede helft is begonnen.
46' Rio Ave gebruikt de 1 wissel. Vitor Hugo Gomes Da Silva vervangt Amine Oudrhiri.
46' Inworp voor Rio Ave op de helft van Vitoria.
47' In de minuut 47, Dom Afonso Henriques ziet hoe Fabio Ronaldo op doel schiet, maar niet scoort voor Rio Ave.
47' Vitoria moet opletten als Rio Ave van scheidsrechter Antonio Nobre een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
47' Inworp op de eigen helft voor Vitoria.
48' In de minuut 48, Rio Ave mag een hoekschop nemen vanaf links via Joao Graca in Dom Afonso Henriques.
49' Inworp Vitoria. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
49' Scheidsrechter Antonio Nobre kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Antonio Nobre kent Rio Ave een inworp toe op de helft van Vitoria.
50' Scheidsrechter Antonio Nobre legt de wedstrijd even stil om Jota Silva (Vitoria) aan een blessure te laten behandelen in Guimaraes.
51' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Antonio Nobre laat verder spelen.
51' In de minuut 51, Inworp op de eigen helft voor Vitoria.
52' Vitoria is weer compleet nu Jota Silva weer terug het veld van Dom Afonso Henriques in mag.
53' Vergeefse doelpoging Joca (Rio Ave) in Dom Afonso Henriques.
53' In de minuut 53, Inworp Vitoria. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
53' Andre Silva vervangt Adrian Butzke bij de thuisploeg.
53' Bij Vitoria komt Nuno Valente Santos er in. Hij vervangt Nelson Coquenao Da Luz.
54' In de minuut 54, Rio Ave krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Antonio Nobre op de helft van Vitoria.
54' Arbiter Antonio Nobre kent een vrije trap toe aan Vitoria op de eigen helft.
55' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Dom Afonso Henriques.
56' In de minuut 56, Scheidsrechter Antonio Nobre geeft een inworp aan Vitoria op de eigen helft in Dom Afonso Henriques.
56' Doelpoging Vitoria! Het schot van Nuno Valente Santos gaat niet tussen de palen.
56' Scheidsrechter Antonio Nobre geeft Rio Ave een doeltrap.
57' In de minuut 57, Vanaf links mag Joca een hoekschop nemen voor Rio Ave in Dom Afonso Henriques.
58' Scheidsrechter Antonio Nobre geeft Vitoria een vrije trap op de eigen helft.
58' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Rio Ave in Guimaraes.
59' In de minuut 59, In Guimaraes krijgt Rio Ave op de eigen helft een vrije trap te nemen.
59' Inworp voor Rio Ave in Dom Afonso Henriques op de eigen helft.
60' De bal gaat op de stip in Dom Afonso Henriques. Penalty voor Vitoria.
60' In de minuut 60, De uitploeg incasseert geel op naam van Santos Aderlan.
63' Goal! De thuisploeg neemt een 1-0 voorsprong dankzij een benutte penalty van Tiago Silva.
65' De uitploeg krijgt een doeltrap in Guimaraes.
66' In de minuut 66, Inworp op de eigen helft voor Rio Ave.
67' Scheidsrechter Antonio Nobre geeft een inworp aan Vitoria op de eigen helft in Dom Afonso Henriques.
68' Vitoria krijgt van scheidsrechter Antonio Nobre op eigen helft een vrije trap toegewezen.
69' In de minuut 69, Bij de uitploeg stond Joao Graca op scherp en moet vanwege een gele kaart de volgende ronde vanaf de tribune meekijken.
69' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Antonio Nobre een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Guimaraes.
70' Rio Ave heeft Joca gewisseld. Andre Pereira neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Luis Carlos Batalha Freire.
70' In de minuut 70, Schot op doel van Jota Silva. Maar zonder doelpunt voor Vitoria als gevolg.
71' In Dom Afonso Henriques mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
71' Scheidsrechter Antonio Nobre kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
73' In de minuut 73, Inworp Rio Ave. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
74' Inworp voor Vitoria in Dom Afonso Henriques op de eigen helft.
74' De bal is over de achterlijn geweest. Vitoria mag een doeltrap nemen.
75' In de minuut 75, Vitoria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Antonio Nobre op de helft van Rio Ave.
76' Scheidsrechter Antonio Nobre kent Vitoria een inworp toe op de helft van Rio Ave.
77' Hoekschop voor Vitoria in Dom Afonso Henriques. Tiago Silva neemt deze vanaf links.
77' In de minuut 77, In Guimaraes krijgt Rio Ave op de eigen helft een vrije trap te nemen.
78' Scheidsrechter Antonio Nobre geeft een inworp aan Rio Ave op de eigen helft in Dom Afonso Henriques.
79' Jota Silva staat buitenspel. Vitoria krijgt een vrije trap tegen.
79' In de minuut 79, De uitploeg wisselt Leonardo Ruiz voor Hernani.
80' Inworp Rio Ave. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
81' Inworp voor Vitoria in Dom Afonso Henriques op de eigen helft.
82' In de minuut 82, De verdediging van Vitoria blokkeert een schot van Joao Graca (Rio Ave).
83' Rio Ave mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Joao Graca in Dom Afonso Henriques.
83' Josue Sa kopt namens Rio Ave op doel, zonder doelpunt als resultaat.
83' In de minuut 83, Doeltrap voor Vitoria in Dom Afonso Henriques.
84' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Rio Ave in Guimaraes.
85' Vitoria brengt Daniel Silva in de plaats van Tiago Silva.
85' In de minuut 85, De thuisploeg vervangt Tomas Handel door Jose Carlos Natario Ferreira.
86' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Guimaraes.
86' Trainer Luis Carlos Batalha Freire gebruikt zijn 4 wissel. Joao Graca wordt door Bruno Ventura vervangen bij de uitploeg.
86' In de minuut 86, Trainer Luis Carlos Batalha Freire (Rio Ave) gebruikt zijn 5 wissel en vervangt Miguel Nobrega door Nuno Namora.
86' Scheidsrechter Antonio Nobre kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
87' Bruno Varela (Vitoria) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
89' In de minuut 89, Scheidsrechter Antonio Nobre geeft Rio Ave een doeltrap.