1' We zijn begonnen. Penafiel heeft afgetrapt.
21' In de minuut 21, Penafiel komt op voorsprong in Penafiel door een kopbal van Joao Ribeiro Oliveira. 1-0!
21' De assist kwam van Robinho.
27' Door een doelpunt van Adilio Correa dos Santos loopt de thuisploeg verder uit op de tegenstander. Het is 2-0 in Penafiel.
36' In de minuut 36, Eduardo Barbosa Hatamoto vervangt Guilherme Oliveira bij de uitploeg.
45' De eerste helft is afgelopen in Penafiel's Estadio Municipal 25 de Abril.
46' Scheidsrechter Rui Miguel Gomes Lima fluit en Feirense trapt af. De tweede helft in Penafiel is van start gegaan.
46' In de minuut 46, Trainer Ricardo Andre Pinho de Sousa gebruikt zijn 2 wissel. Jorge Pereira wordt door Joao Henrique Oliveira Castro vervangen bij de uitploeg.
48' Robinho incasseert een gele kaart en is geschorst voor de volgende wedstrijd van Penafiel.
60' Zidane Banjaqui (Feirense) krijgt geel van scheidsrechter Rui Miguel Gomes Lima in Estadio Municipal 25 de Abril en moet oppassen.
61' In de minuut 61, De 3 wissel van Feirense. Oche Odoba Ochowechi komt erin voor Ruben Alves in Estadio Municipal 25 de Abril.
63' De thuisploeg wisselt Filipe Cardoso voor Diogo Jose Branco Batista.
67' Trainer Ricardo Andre Pinho de Sousa (Feirense) gebruikt zijn 4 wissel en vervangt Sergio Emanuel Fernandes da Conceicao door Joao Diogo Marques Paredes.
67' In de minuut 67, Feirense heeft Zidane Banjaqui gewisseld. Diogo Bras neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ricardo Andre Pinho de Sousa.
70' Doelpunt! De uitploeg verkleint de achterstand tot 2-1 via een doelpunt van Oche Odoba Ochowechi.
78' In de minuut 78, Penafiel brengt Maga in de plaats van Joao Ribeiro Oliveira.
78' Wissel in Penafiel: Francisco Jose Coelho Teixeira vervangt Hugo Firmino bij Penafiel.
79' Scheidsrechter Rui Miguel Gomes Lima geeft een gele kaart aan Joao Henrique Oliveira Castro (Feirense).