1' In Estadio de Sao Miguel (Ponta Delgada) fluit scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira voor het begin van de eerste helft.
10' In de minuut 10, Eerste gele kaart voor Alisson Safira (Santa Clara) in Ponta Delgada.
14' Pedro Ferreira (Santa Clara) krijgt geel.
20' Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira fluit voor een penalty in het voordeel van Santa Clara.
20' In de minuut 20, Diego Callai gaat in het boekje van de scheidsrechter.
21' Goal! De thuisploeg neemt een 1-0 voorsprong dankzij een benutte penalty van Alisson Safira.
33' Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira toont Claudio Moreira Silva (Feirense) de gele kaart.
35' De assist kwam van Sergio Emanuel Fernandes da Conceicao.
44' Santa Clara komt op een 2-1 voorsprong in Ponta Delgada via Alisson Safira!
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira maakt een einde aan de eerste helft.
46' Het fluitsignaal klinkt voor de start van de tweede helft.
46' Trainer Ricardo Andre Pinho de Sousa gebruikt zijn 1 wissel. Diogo Bras wordt door Ruben Alves vervangen bij de uitploeg.
46' In de minuut 46, Trainer Ricardo Andre Pinho de Sousa (Feirense) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Claudio Moreira Silva door Jorge Pereira.
63' Wissel in Ponta Delgada: Olamide Shodipo vervangt Oche Odoba Ochowechi bij Feirense.
63' De 4 wissel van Feirense. Henrique Jocu komt erin voor Sergio Emanuel Fernandes da Conceicao in Estadio de Sao Miguel.
67' In de minuut 67, Santa Clara heeft Vinicius gewisseld. Bruno Filipe Pereira Soares Almeida neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Vasco Matos.
74' De thuisploeg vervangt Klismahn door Jair Semedo Monteiro.
74' Deze wissel was niet voorzien. Vasco Matos moet de aangeslagen Alisson Safira vervangen. Rafael Martins komt voor hem in de plaats. Dit is de 3 wissel voor Santa Clara.
77' In de minuut 77, Pedro Pacheco (Santa Clara) krijgt een eerste gele kaart.
80' Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira geeft een gele kaart aan Henrique Jocu (Feirense).
80' De 5 wissel van Feirense. Hermenegildo Domingos Sengue komt erin voor Zidane Banjaqui in Estadio de Sao Miguel.
83' In de minuut 83, Santa Clara gebruikt de 4 wissel. Eduardo Ageu Almeida Santos vervangt Pedro Ferreira.
84' Eduardo Ageu Almeida Santos (Santa Clara) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.