1' De eerste helft is begonnen. Vitoria trapt af.
1' Farense moet opletten als Vitoria van scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
2' In de minuut 2, De verdediging van Farense blokkeert een schot van Daniel Silva (Vitoria) in Estadio de Sao Luis.
3' Vanaf links mag Joao Mendes een hoekschop nemen voor Vitoria in Estadio de Sao Luis.
3' In de minuut 3, Jorge Fernandes met de assist.
4' In Estadio de Sao Luis mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
5' Scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira kent Vitoria een inworp toe op de helft van Farense.
5' In de minuut 5, Inworp voor Vitoria op de helft van Farense.
6' Vitoria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira op de helft van Farense.
6' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Vitoria in de buurt van het doel van Farense.
8' In de minuut 8, Scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira geeft Farense een doeltrap.
9' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Faro.
9' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira kent Vitoria een inworp toe op de helft van Farense.
11' Inworp Farense. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
12' Inworp voor Farense in Estadio de Sao Luis op de eigen helft.
13' In de minuut 13, Vrije trap voor Vitoria op de helft van Farense.
13' Vitoria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira op de helft van Farense.
13' Inworp voor Vitoria ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Faro.
14' In de minuut 14, Scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
14' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Farense in Faro.
16' Doeltrap voor Vitoria in Estadio de Sao Luis.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira geeft een inworp aan Farense op de eigen helft in Estadio de Sao Luis.
18' De bal is over de achterlijn geweest. Vitoria mag een doeltrap nemen.
19' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio de Sao Luis.
19' In de minuut 19, Inworp op de eigen helft voor Farense.
19' In Estadio de Sao Luis mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
20' Jota Silva (Vitoria) treft de paal in Faro.
20' In de minuut 20, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Faro.
21' Daniel Silva mist het doel en scoort niet voor Vitoria in Estadio de Sao Luis.
21' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Faro.
22' In de minuut 22, In Faro krijgt Farense op de eigen helft een vrije trap te nemen.
22' Farense mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
22' Gele kaart in Faro: Tomas Ribeiro (Vitoria) gaat op de bon bij scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira kent een vrije trap toe aan Farense, te nemen op de helft van Vitoria.
24' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Faro.
24' David Samuel Custodio Lima (Farense) krijgt geel.
25' In de minuut 25, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Farense in Faro.
26' Inworp voor Farense op de helft van Vitoria.
26' Scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira geeft Vitoria een doeltrap.
27' In de minuut 27, Inworp Farense. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
27' Vrije trap in Estadio de Sao Luis. Op de helft van Vitoria mag Farense een vrije trap nemen.
28' Inworp op de eigen helft voor Vitoria.
28' In de minuut 28, Vitoria mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Farense in Faro.
29' Vitoria mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Tomas Handel in Estadio de Sao Luis.
29' Kopbal richting doel! Tomas Ribeiro (Vitoria) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Faro.
29' In de minuut 29, De bal is over de achterlijn geweest. Farense mag een doeltrap nemen.
29' Arbiter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira kent een vrije trap toe aan Farense op de eigen helft.
29' Poging met het hoofd van Mattheus (Farense), maar hij mist het doel.
29' In de minuut 29, De uitploeg krijgt een doeltrap in Faro.
30' Inworp voor Farense in Estadio de Sao Luis op de eigen helft.
30' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Faro.
31' In de minuut 31, Vitoria schiet tussen de palen, maar Jota Silva ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
31' Estadio de Sao Luis ziet hoe Vitoria een vrije trap tegen krijgt omdat Jota Silva buitenspel staat.
34' Mohamed Belloumi van Farense is geblesseerd en het spel ligt even stil.
34' In de minuut 34, Ricardo Mangas blesseert zich bij Vitoria, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio de Sao Luis.
35' Estadio de Sao Luis ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Faro.
36' Farense is weer compleet nu Mohamed Belloumi weer terug het veld in mag.
36' In de minuut 36, In Faro kan Ricardo Mangas (Vitoria) weer verder.
36' Estadio de Sao Luis ziet de poging van Joao Mendes smoren in de verdediging van Farense.
37' Scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira geeft een inworp aan Vitoria op de eigen helft in Estadio de Sao Luis.
38' In de minuut 38, Scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira legt de wedstrijd even stil om Mattheus (Farense) aan een blessure te laten behandelen in Faro.
39' Er wordt weer gevoetbald in Faro.
39' Scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
40' In de minuut 40, Farense krijgt van scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira op eigen helft een vrije trap toegewezen.
41' In Estadio de Sao Luis ziet het publiek dat Mattheus (Farense) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
41' Scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira geeft Vitoria een vrije trap op de eigen helft.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira kent een vrije trap toe aan Vitoria op een gevaarlijke plek voor Farense.
42' De 1 wissel van coach Jose Albano Ferreira da Mota (Farense) is een noodgedwongen wijziging. Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus vervangt de aangeslagen Mattheus.
43' De scherpte ontbreekt bij Ricardo Mangas (Vitoria). Zijn poging mist doel in Faro.
43' In de minuut 43, Doeltrap voor Farense in Estadio de Sao Luis.
44' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio de Sao Luis.
45' Scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira kent Farense een inworp toe op de helft van Vitoria.
45' In de minuut 45, Farense krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira op de helft van Vitoria.
45' + 1 Scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira laat nog 4 minuten doorspelen in Faro.
45' + 1 Inworp voor Farense op de helft van Vitoria.
45' + 2 In de minuut 45, Inworp voor Vitoria in Estadio de Sao Luis op de eigen helft.
45' + 2 In Estadio de Sao Luis mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 3 Inworp Farense. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 3 In de minuut 45, Scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira geeft een inworp aan Farense op de eigen helft in Estadio de Sao Luis.
45' + 4 Vrije trap voor Vitoria op de helft van Farense.
45' De eerste helft op Estadio de Sao Luis zit erop.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira geeft het startsein voor de tweede helft in Faro. Farense trapt af.
46' Rafael Barbosa vervangt Vitor Bruno Rodrigues Goncalves bij de thuisploeg.
46' Arbiter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira kent een vrije trap toe aan Farense op de eigen helft.
47' In de minuut 47, Scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
47' Inworp op de eigen helft voor Farense.
49' Marco Matias neemt de door scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira gegeven hoekschop voor Farense in Faro.
49' In de minuut 49, Estadio de Sao Luis ziet hoe Claudio Falcao op doel schiet, maar niet scoort voor Farense.
50' Scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira geeft Vitoria een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Farense.
52' Vitoria krijgt van scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira op eigen helft een vrije trap toegewezen.
52' In de minuut 52, Inworp voor Farense in Estadio de Sao Luis op de eigen helft.
53' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vitoria in Faro.
54' Strafschop voor Farense!
57' In de minuut 57, Doelpunt! Een benutte strafschop van Bruno Duarte betekent de 1-1 gelijkmaker voor Farense! Het kan in Faro nog alle kanten op.
58' Inworp Vitoria. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
59' Miguel Magalhaes (Vitoria) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
59' In de minuut 59, Inworp voor Vitoria in de buurt van het vijandige doel in Estadio de Sao Luis.
59' Scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
59' Scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira geeft Farense een vrije trap op de eigen helft.
60' In de minuut 60, Trainer Alvaro Pacheco gebruikt zijn 1 wissel. Daniel Silva wordt door Tiago Silva vervangen bij de uitploeg.
60' Scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira geeft een inworp aan Vitoria op de eigen helft in Estadio de Sao Luis.
61' Scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira kent een vrije trap toe aan Vitoria, te nemen op de helft van Farense.
61' In de minuut 61, Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus gaat in het boekje van de scheidsrechter.
62' Inworp op de eigen helft voor Vitoria.
62' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira aan de uitploeg.
63' In de minuut 63, Twee keer geel en dus rood in Faro: Scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira stuurt Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus vroegtijdig naar de kleedkamer. Farense moet nu met een man minder verder.
64' Joao Mendes schiet op doel maar scoort niet voor Vitoria in Faro.
65' Farense moet uitkijken als Vitoria een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio de Sao Luis.
66' In de minuut 66, Vitoria krijgt een schietkans via Tiago Silva, maar scoort niet.
67' Scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
67' Farense brengt Facundo Caseres in de plaats van Mohamed Belloumi.
68' In de minuut 68, De poging van Joao Mendes (Vitoria) mist doel.
68' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Faro.
69' Jota Silva (Vitoria) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
69' In de minuut 69, De bal is over de achterlijn geweest. Farense mag een doeltrap nemen.
70' Vitoria krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira in Faro.
73' In Estadio de Sao Luis mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira geeft een inworp aan Farense op de eigen helft in Estadio de Sao Luis.
74' Scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira kent Farense een inworp toe op de helft van Vitoria.
75' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Faro.
75' In de minuut 75, Jorge Fernandes (Vitoria) krijgt een eerste gele kaart.
76' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio de Sao Luis.
78' Tiago Silva neemt de door scheidsrechter Manuel Antonio Rodrigues Oliveira gegeven hoekschop voor Vitoria in Faro.
78' In de minuut 78, Inworp voor Vitoria ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Faro.
79' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
79' Vitoria gebruikt de 2 wissel. Jose Carlos Natario Ferreira vervangt Miguel Magalhaes.
80' In de minuut 80, Vitoria mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Tiago Silva in Estadio de Sao Luis.
80' De uitploeg wisselt Joao Mendes voor Nelson Coquenao Da Luz.
80' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.