1' De wedstrijd gaat van start. Vitoria heeft afgetrapt.
3' In de minuut 3, Vitoria verdedigt een schot van Goncalo Franco, waardoor Moreirense niet tot scoren komt.
3' De verdediging van Vitoria blokkeert een schot van Goncalo Franco (Moreirense) in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
4' Moreirense krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Gustavo Correia in Moreira de Conegos.
4' In de minuut 4, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
5' Vanaf links mag Daniel Silva een hoekschop nemen voor Vitoria in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
5' Moreirense krijgt van scheidsrechter Gustavo Correia op eigen helft een vrije trap toegewezen.
7' In de minuut 7, De kopbal van Kobamelo Kodisang (Moreirense) mist het doel van de tegenstander.
7' De uitploeg krijgt een doeltrap in Moreira de Conegos.
9' Inworp voor Moreirense in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas op de eigen helft.
10' In de minuut 10, Een speler van Moreirense staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Gustavo Correia teruggefloten.
10' Scheidsrechter Gustavo Correia geeft Vitoria een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Moreirense.
11' Scheidsrechter Gustavo Correia kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
12' In de minuut 12, Inworp op de eigen helft voor Vitoria.
12' Vitoria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Gustavo Correia op de helft van Moreirense.
12' Inworp voor Vitoria op de helft van Moreirense.
12' In de minuut 12, Inworp voor Vitoria ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Moreira de Conegos.
13' Doeltrap voor Moreirense in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
14' Arbiter Gustavo Correia kent een vrije trap toe aan Vitoria op de eigen helft.
15' In de minuut 15, Daniel Silva neemt de door scheidsrechter Gustavo Correia gegeven hoekschop voor Vitoria in Moreira de Conegos.
17' Alan schiet op doel maar scoort niet voor Moreirense in Moreira de Conegos.
17' Scheidsrechter Gustavo Correia geeft een inworp aan Moreirense op de eigen helft in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
18' In de minuut 18, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Moreira de Conegos.
18' In Moreira de Conegos krijgt Moreirense op de eigen helft een vrije trap te nemen.
20' In Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
21' In de minuut 21, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vitoria in Moreira de Conegos.
22' Scheidsrechter Gustavo Correia kent Vitoria een inworp toe op de helft van Moreirense.
22' Ricardo Mangas (Vitoria) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Moreirense in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
23' In de minuut 23, De kopbal van Ricardo Mangas belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Vitoria.
23' De bal is over de achterlijn geweest. Moreirense mag een doeltrap nemen.
25' Tomas Ribeiro (Vitoria) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter Gustavo Correia geeft Moreirense een doeltrap.
26' Hoekschop voor Moreirense in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas. Pedro Amador neemt deze vanaf rechts.
26' De bal is over de achterlijn geweest. Vitoria mag een doeltrap nemen.
27' In de minuut 27, Doelpoging Moreirense! Het schot van Kobamelo Kodisang gaat niet tussen de palen.
28' De uitploeg krijgt een doeltrap in Moreira de Conegos.
28' Vitoria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Gustavo Correia op de helft van Moreirense.
29' In de minuut 29, Inworp Vitoria. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
29' Scheidsrechter Gustavo Correia geeft Moreirense een vrije trap op de eigen helft.
30' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Gustavo Correia laat verder spelen.
30' In de minuut 30, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
31' In Moreira de Conegos krijgt Vitoria op de eigen helft een vrije trap te nemen.
32' Inworp voor Vitoria in de buurt van het vijandige doel in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
34' Inworp voor Moreirense op de helft van Vitoria.
33' In de minuut 33, Vitoria krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Gustavo Correia in Moreira de Conegos.
34' Een doelpoging van Alan (Moreirense) in Moreira de Conegos mist scherpte.
34' In de minuut 34, Scheidsrechter Gustavo Correia geeft Vitoria een doeltrap.
35' Het spel ligt even stil: Bruno Gaspar (Vitoria) is geblesseerd.
37' Coach Alvaro Pacheco voert noodgedwongen zijn 1 wissel door. Bruno Gaspar moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Miguel Magalhaes.
37' In de minuut 37, De onderbreking is afgelopen in Moreira de Conegos.
38' Inworp op de eigen helft voor Moreirense.
38' Scheidsrechter Gustavo Correia kent Vitoria een inworp toe op de helft van Moreirense.
39' In de minuut 39, Doeltrap voor Moreirense in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
39' Scheidsrechter Gustavo Correia kent een vrije trap toe aan Moreirense, te nemen op de helft van Vitoria.
40' Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Moreira de Conegos.
41' In de minuut 41, Vrije trap in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas. Op de helft van Moreirense mag Vitoria een vrije trap nemen.
41' Alan (Moreirense) krijgt geel van scheidsrechter Gustavo Correia in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas en moet oppassen.
42' Er wordt weer gevoetbald in Moreira de Conegos.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Gustavo Correia geeft een inworp aan Moreirense op de eigen helft in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
42' Inworp Moreirense. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
43' Scheidsrechter Gustavo Correia fluit de wedstrijd weer op gang in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
43' In de minuut 43, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Moreira de Conegos.
44' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Gustavo Correia een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Moreira de Conegos.
45' + 1 Scheidsrechter Gustavo Correia fluit voor buitenspel van Moreirense.
45' + 1 In de minuut 45, De vierde official geeft 2 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 2 Moreirense moet opletten als Vitoria van scheidsrechter Gustavo Correia een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' De eerste helft op Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas zit erop.
46' In de minuut 46, De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Moreirense.
47' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Gustavo Correia laat verder spelen.
49' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
52' In de minuut 52, Inworp voor Vitoria in de buurt van het vijandige doel in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
53' Inworp voor Moreirense in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas op de eigen helft.
53' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
54' In de minuut 54, Moreirense krijgt van scheidsrechter Gustavo Correia op eigen helft een vrije trap toegewezen.
55' Vitoria moet opletten als Moreirense van scheidsrechter Gustavo Correia een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
55' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Moreirense in de buurt van het doel van Vitoria.
55' In de minuut 55, Tomas Handel gaat in het boekje van de scheidsrechter.
57' Scheidsrechter Gustavo Correia geeft Moreirense een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Vitoria.
58' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vitoria in Moreira de Conegos.
60' In de minuut 60, Vanaf rechts mag Pedro Amador een hoekschop nemen voor Moreirense in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
60' Scheidsrechter Gustavo Correia geeft Vitoria een doeltrap.
61' Scheidsrechter Gustavo Correia geeft Vitoria een vrije trap op de eigen helft.
62' In de minuut 62, In Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
63' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Moreira de Conegos.
63' Inworp voor Vitoria ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Moreira de Conegos.
64' In de minuut 64, Vitoria mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Moreirense in Moreira de Conegos.
67' Inworp voor Moreirense in de buurt van het vijandige doel in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
67' In de minuut 67, Bij Vitoria komt Jose Carlos Natario Ferreira er in. Hij vervangt Daniel Silva.
68' Vitoria gebruikt de 3 wissel. Nuno Valente Santos vervangt Joao Mendes.
66' Moreirense krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Gustavo Correia in Moreira de Conegos.
68' Scheidsrechter Gustavo Correia kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
68' In de minuut 68, Inworp Vitoria. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
69' Inworp voor Vitoria op de helft van Moreirense.
69' Scheidsrechter Gustavo Correia geeft een inworp aan Moreirense op de eigen helft in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
70' In de minuut 70, Vrije trap voor Vitoria op de helft van Moreirense.
71' Arbiter Gustavo Correia kent een vrije trap toe aan Moreirense op de eigen helft.
72' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Moreira de Conegos.