1' Estadio do Bessa XXI ziet toe hoe Boavista de aftrap verricht als scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo fluit voor het begin van de wedstrijd.
1' In Porto krijgt Vitoria op de eigen helft een vrije trap te nemen.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
2' Inworp voor Boavista op de helft van Vitoria.
2' Inworp voor Vitoria in Estadio do Bessa XXI op de eigen helft.
3' In de minuut 3, Boavista krijgt van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
3' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft Boavista een doeltrap.
5' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft Boavista een vrije trap op de eigen helft.
6' In de minuut 6, De bal is over de achterlijn geweest. Vitoria mag een doeltrap nemen.
7' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent Boavista een inworp toe op de helft van Vitoria.
8' In de minuut 8, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Porto.
10' Vitoria mag een hoekschop nemen vanaf links via Tiago Silva in Estadio do Bessa XXI.
10' Een schot van Tomas Handel (Vitoria) wordt tegengehouden door de verdediging van Boavista in Porto.
11' In de minuut 11, Tomas Handel neemt de door scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo gegeven hoekschop voor Vitoria in Porto.
12' Boavista krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo in Porto.
12' Kans voor Boavista in Estadio do Bessa XXI! De kopbal van Robert Bozenik mist het doel.
12' In de minuut 12, De uitploeg krijgt een doeltrap in Porto.
13' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Boavista in Porto.
13' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Fabio Jose Costa Verissimo een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Porto.
13' In de minuut 13, Gaius Makouta (Boavista) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
14' Arbiter Fabio Jose Costa Verissimo kent een vrije trap toe aan Boavista op de eigen helft.
15' Eerste gele kaart voor Salvador Agra (Boavista) in Porto.
15' In de minuut 15, Inworp Boavista. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
16' Tomas Ribeiro (Vitoria) krijgt geel.
16' Inworp op de eigen helft voor Boavista.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
17' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent een vrije trap toe aan Boavista, te nemen op de helft van Vitoria.
18' De verdediging van Vitoria blokkeert een schot van Chidozie Awaziem (Boavista).
18' In de minuut 18, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft een inworp aan Boavista op de eigen helft in Estadio do Bessa XXI.
19' In Estadio do Bessa XXI mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
19' Inworp Vitoria. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
20' In de minuut 20, Jota Silva mist het doel en scoort niet voor Vitoria.
20' Doeltrap voor Boavista in Estadio do Bessa XXI.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft Boavista een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Vitoria.
22' Estadio do Bessa XXI ziet hoe Bruno Lourenco op doel schiet, maar niet scoort voor Boavista.
22' Boavista in buitenspelpositie.
23' In de minuut 23, Vitoria krijgt een schietkans via Nelson Coquenao Da Luz, maar scoort niet in Estadio do Bessa XXI.
23' Hoekschop voor Vitoria in Estadio do Bessa XXI. Tiago Silva neemt deze vanaf links.
24' Boavista moet uitkijken als Vitoria een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio do Bessa XXI.
26' In de minuut 26, De scherpte ontbreekt bij Tomas Ribeiro (Vitoria). Zijn poging mist doel.
26' De bal is over de achterlijn geweest. Boavista mag een doeltrap nemen.
26' Vitoria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo op de helft van Boavista.
27' In de minuut 27, Vanaf links mag Tiago Silva een hoekschop nemen voor Vitoria in Estadio do Bessa XXI.
28' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio do Bessa XXI.
28' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo toont Nelson Coquenao Da Luz (Vitoria) de gele kaart.
28' In de minuut 28, Inworp voor Vitoria in Estadio do Bessa XXI op de eigen helft.
29' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo aan de uitploeg.
30' Treffer in Estadio do Bessa XXI! Vitoria maakt er 0-1 van. Jota Silva is de doelpuntenmaker.
30' In de minuut 30, Tiago Silva met de assist.
32' Kopbal richting doel! Robert Bozenik (Boavista) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Porto.
32' De uitploeg krijgt een doeltrap in Porto.
32' In de minuut 32, Inworp voor Vitoria op de helft van Boavista.
33' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft Vitoria een doeltrap.
34' Inworp op de eigen helft voor Vitoria.
35' In de minuut 35, Inworp Vitoria. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
37' Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo.
38' Jota Silva (Vitoria) staat buitenspel.
39' In de minuut 39, Inworp op de eigen helft voor Vitoria.
40' Vrije trap in Estadio do Bessa XXI. Op de helft van Boavista mag Vitoria een vrije trap nemen.
41' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo fluit voor buitenspel van Vitoria.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft Boavista een vrije trap op de eigen helft.
42' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
43' Vitoria krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo op de helft van Boavista.
43' In de minuut 43, In Estadio do Bessa XXI mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
43' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Boavista in Porto.
44' Inworp voor Vitoria in Estadio do Bessa XXI op de eigen helft.
45' + 1 In de minuut 45, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent Boavista een inworp toe op de helft van Vitoria.
45' + 1 Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo laat nog 1 minuten doorspelen in Porto.
45' + 1 Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Porto.
45' In de minuut 45, Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo aan dat we gaan rusten in Porto's Estadio do Bessa XXI.
46' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft het startsein voor de tweede helft in Porto. Vitoria trapt af.
46' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio do Bessa XXI.
46' In de minuut 46, Boavista krijgt van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
47' Een doelpoging van Salvador Agra (Boavista) mist scherpte.
47' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft Vitoria een doeltrap.
48' In de minuut 48, Vrije trap voor Boavista op de helft van Vitoria.
49' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent een vrije trap toe aan Vitoria op een gevaarlijke plek voor Boavista.
49' Gele kaart. Sebastian Perez (Boavista) gaat op de bon.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft een inworp aan Vitoria op de eigen helft in Estadio do Bessa XXI.
52' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Porto.
52' Doelpoging Boavista! Het schot van Robert Bozenik gaat niet tussen de palen.
52' In de minuut 52, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vitoria in Porto.
53' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent een vrije trap toe aan Vitoria, te nemen op de helft van Boavista.
54' Tiago Silva schiet op doel maar scoort niet voor Vitoria in Porto.
55' In de minuut 55, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio do Bessa XXI.
56' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio do Bessa XXI.
57' Vrije trap in Estadio do Bessa XXI. Op de helft van Boavista mag Vitoria een vrije trap nemen.
57' In de minuut 57, De thuisploeg incasseert geel op naam van Rodrigo Abascal.
57' Doeltrap voor Boavista in Estadio do Bessa XXI.
58' Inworp op de eigen helft voor Vitoria.
59' In de minuut 59, Vanaf rechts mag Bruno Lourenco een hoekschop nemen voor Boavista in Estadio do Bessa XXI.
59' In Estadio do Bessa XXI mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
60' Het spel ligt even stil: Tiago Silva (Vitoria) is geblesseerd.
61' In de minuut 61, De onderbreking is afgelopen in Porto.
61' Inworp voor Vitoria in Estadio do Bessa XXI op de eigen helft.
62' Inworp voor Vitoria ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Porto.
62' In de minuut 62, Estadio do Bessa XXI ziet hoe Alvaro Pacheco de geblesseerde Tiago Silva vervangt door Daniel Silva bij de uitploeg.
62' Nuno Valente Santos vervangt Nelson Coquenao Da Luz bij de uitploeg.
65' Estadio do Bessa XXI ziet de poging van Ricardo Mangas smoren in de verdediging van Boavista.
65' In de minuut 65, Vitoria krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo in Porto.
65' Vitoria mag een hoekschop nemen vanaf links via Daniel Silva in Estadio do Bessa XXI.
65' Tomas Handel mist het doel en scoort niet voor Vitoria in Estadio do Bessa XXI.
65' In de minuut 65, De bal is over de achterlijn geweest. Boavista mag een doeltrap nemen.
66' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft een inworp aan Vitoria op de eigen helft in Estadio do Bessa XXI.
66' Inworp Boavista. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
67' In de minuut 67, Boavista gebruikt de 1 wissel. Reisinho vervangt Bruno Lourenco.
67' Inworp voor Vitoria in de buurt van het vijandige doel in Estadio do Bessa XXI.
68' De poging van Tomas Handel (Vitoria) mist doel.
68' In de minuut 68, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Porto.
69' Boavista moet opletten als Vitoria van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
71' Salvador Agra neemt de door scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo gegeven hoekschop voor Boavista in Porto.
72' In de minuut 72, Hoekschop voor Boavista in Estadio do Bessa XXI. Salvador Agra neemt deze vanaf links.
72' Poging met het hoofd van Chidozie Awaziem. Maar geen doelpunt voor Boavista.
73' Vitoria krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo in Porto.
73' In de minuut 73, Inworp voor Vitoria op de helft van Boavista.
74' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent Vitoria een inworp toe op de helft van Boavista.
74' Boavista schiet tussen de palen, maar Robert Bozenik ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
75' In de minuut 75, Salvador Agra neemt de door scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo gegeven hoekschop voor Boavista in Porto.
75' Arbiter Fabio Jose Costa Verissimo kent een vrije trap toe aan Vitoria op de eigen helft.
76' Boavista krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo op de helft van Vitoria.
76' Pedro Malheiro (Boavista) krijgt een eerste gele kaart.
76' In de minuut 76, In Porto krijgt Vitoria op de eigen helft een vrije trap te nemen.
76' In de minuut 76, Bij Boavista komt Masaki Watai er in. Hij vervangt Salvador Agra.
77' Pedro Malheiro (Boavista) krijgt een eerste gele kaart.
76' In Porto krijgt Vitoria op de eigen helft een vrije trap te nemen.
77' Bij Boavista komt Masaki Watai er in. Hij vervangt Salvador Agra.
77' In de minuut 77, De uitploeg vervangt Adrian Butzke door Alisson Safira.
79' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
80' Gele kaart in Porto: Robert Bozenik (Boavista) gaat op de bon bij scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo.
81' In de minuut 81, Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
81' Inworp voor Vitoria in Estadio do Bessa XXI op de eigen helft.
82' Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft een inworp aan Boavista op de eigen helft in Estadio do Bessa XXI.
82' In de minuut 82, Vitoria mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Boavista in Porto.
85' De bal is over de achterlijn geweest. Vitoria mag een doeltrap nemen.
86' Vitoria brengt Jose Carlos Natario Ferreira in de plaats van Jota Silva.
87' In de minuut 87, Vitoria krijgt van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
88' Inworp op de eigen helft voor Boavista.