1' De eerste helft is afgetrapt.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft Vizela een doeltrap.
3' Buitenspelpositie voor Ricardo Esgaio (Sporting) in Estadio do FC Vizela (Vizela).
4' Sporting mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Vizela in Vizela.
5' In de minuut 5, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Vizela.
6' Vizela verdedigt een schot van Viktor Gyokeres, waardoor Sporting niet tot scoren komt.
6' Joao Rodrigo Pereira Escoval raakt geblesseerd bij Vizela en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
7' In de minuut 7, Er wordt weer gevoetbald!
7' Joao Rodrigo Pereira Escoval (Vizela) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Vizela.
8' Sporting krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso in Vizela.
9' In de minuut 9, Viktor Gyokeres (Sporting) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Vizela.
10' Paulinho staat buitenspel. Sporting krijgt een vrije trap tegen.
11' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Vizela.
11' In de minuut 11, Inworp voor Sporting in Estadio do FC Vizela op de eigen helft.
12' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso kent een vrije trap toe aan Vizela, te nemen op de helft van Sporting.
13' Alberto Soro kopt Vizela naar een 1-0 voorsprong in Estadio do FC Vizela.
13' In de minuut 13, Het voorbereidende werk werd verricht door Hugo Oliveira.
16' Eerste gele kaart voor Morten Hjulmand (Sporting) in Vizela.
16' In Vizela krijgt Vizela op de eigen helft een vrije trap te nemen.
16' In de minuut 16, Inworp op de eigen helft voor Sporting.
17' In Estadio do FC Vizela mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
17' Vrije trap voor Sporting op de helft van Vizela.
17' In de minuut 17, Vrije trap in Estadio do FC Vizela. Op de helft van Vizela mag Sporting een vrije trap nemen.
18' Sporting krijgt een schietkans via Viktor Gyokeres, maar scoort niet in Estadio do FC Vizela.
19' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vizela in Vizela.
19' In de minuut 19, De bal is over de achterlijn geweest. Vizela mag een doeltrap nemen.
20' Inworp Vizela. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
21' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio do FC Vizela.
22' In de minuut 22, Vizela krijgt van scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso op eigen helft een vrije trap toegewezen.
22' Inworp voor Sporting op de helft van Vizela.
23' Doeltrap voor Vizela in Estadio do FC Vizela.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft een inworp aan Sporting op de eigen helft in Estadio do FC Vizela.
25' Schot op doel van Viktor Gyokeres. Maar zonder doelpunt voor Sporting als gevolg.
25' De scherpte ontbreekt bij Nuno Santos (Sporting). Zijn poging mist doel.
25' In de minuut 25, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Vizela.
26' Sporting mag een hoekschop nemen vanaf links via Pedro Goncalves in Estadio do FC Vizela.
27' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso kent Sporting een inworp toe op de helft van Vizela.
28' In de minuut 28, De poging van Samu (Vizela) mist doel in Estadio do FC Vizela.
28' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft Sporting een doeltrap.
30' Buitenspel Sporting. Paulinho wordt teruggefloten door scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft Sporting een vrije trap op de eigen helft.
32' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Vizela.
32' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
36' In de minuut 36, Hoekschop voor Sporting in Estadio do FC Vizela. Nuno Santos neemt deze vanaf links.
37' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vizela in Vizela.
37' Fabijan Buntic (Vizela) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
38' In de minuut 38, De kopbal van Viktor Gyokeres belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Sporting.
38' Doeltrap voor Vizela in Estadio do FC Vizela.
39' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio do FC Vizela.
40' In de minuut 40, De bal is over de achterlijn geweest. Sporting mag een doeltrap nemen.
41' Een schot van Pedro Goncalves (Sporting) wordt geblokkeerd door een verdediger van Vizela.
41' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
42' In de minuut 42, Het spel ligt even stil: Samu (Vizela) is geblesseerd.
43' De wedstrijd is weer hervat.
43' Vizela krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso op de helft van Sporting.
43' In de minuut 43, Samu (Vizela) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
44' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Vizela.
45' Vanaf links mag Nuno Santos een hoekschop nemen voor Sporting in Estadio do FC Vizela.
45' + 1 In de minuut 45, De vierde official geeft 5 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Estadio do FC Vizela.
45' + 4 Paulinho (Sporting) bevindt zich in buitenspelpositie.
45' + 5 Arbiter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso kent een vrije trap toe aan Sporting op de eigen helft.
45' + 5 In de minuut 45, Vrije trap voor Sporting op de helft van Vizela.
45' + 6 Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft Vizela een doeltrap.
45' + 8 Sporting schiet tussen de palen, maar Viktor Gyokeres ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
45' + 8 In de minuut 45, Doelpunt! De uitploeg komt op een 1-1 gelijke stand via Viktor Gyokeres.
45' + 8 De assist kwam van Paulinho.
45' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso maakt een einde aan de eerste helft.
46' In de minuut 46, De tweede helft is begonnen in Vizela en staat onder leiding van scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso.
46' De voorzet kwam van Paulinho.
46' In de minuut 46, Rafael Bustamante vervangt Samu bij de thuisploeg.
48' Matheus Pereira de Souza (Vizela) staat buitenspel in Vizela, gezien door scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso.
48' Inworp op de eigen helft voor Sporting.
51' In de minuut 51, In Vizela krijgt Vizela op de eigen helft een vrije trap te nemen.
51' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio do FC Vizela.
52' Sporting krijgt van scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso op eigen helft een vrije trap toegewezen.
54' In de minuut 54, Een schot van Paulinho (Sporting) wordt tegengehouden door de verdediging van Vizela in Vizela.
54' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio do FC Vizela.
55' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft een inworp aan Vizela op de eigen helft in Estadio do FC Vizela.
55' In de minuut 55, Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso kent Vizela een inworp toe op de helft van Sporting.
56' Vrije trap in Estadio do FC Vizela. Op de helft van Vizela mag Sporting een vrije trap nemen.
57' In de minuut 57, Trincao deed het voorbereidende werk.
58' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso kent een vrije trap toe aan Vizela, te nemen op de helft van Sporting.
59' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso geeft Sporting een vrije trap op de eigen helft.
60' In de minuut 60, Estadio do FC Vizela ziet hoe Sporting een vrije trap tegen krijgt omdat Viktor Gyokeres buitenspel staat.
61' Sporting heeft Morten Hjulmand gewisseld. Daniel Braganca neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ruben Amorim.
61' Inworp Vizela. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
61' In de minuut 61, Arbiter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso kent een vrije trap toe aan Sporting op de eigen helft.
63' Doelpunt! Samuel Essende verkleint de achterstand tot 2-3.
63' De voorzet kwam van Orest Lebedenko.
65' In de minuut 65, In Estadio do FC Vizela mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
66' Inworp voor Sporting in Estadio do FC Vizela op de eigen helft.
66' Anderson (Vizela) krijgt een eerste gele kaart.
66' In de minuut 66, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Vizela.
67' Scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso kent een vrije trap toe aan Sporting, te nemen op de helft van Vizela.
67' Inworp voor Sporting in de buurt van het vijandige doel in Estadio do FC Vizela.
68' In de minuut 68, Pedro Goncalves neemt de door scheidsrechter Andre Filipe Domingues da Silva Narciso gegeven hoekschop voor Sporting in Vizela.
68' Sporting krijgt een schietkans via Trincao, maar scoort niet.
68' Inworp voor Sporting op de helft van Vizela.