1' Estadio Pina Manique is klaar voor de wedsrijd.
2' In de minuut 2, Clayton Fernandes Silva (Casa Pia) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Braga in Estadio Pina Manique.
3' Casa Pia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins in Lissabon.
4' Inworp voor Casa Pia op de helft van Braga.
6' In de minuut 6, Clayton Fernandes Silva schiet op doel maar scoort niet voor Casa Pia in Lissabon.
7' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Casa Pia in Lissabon.
8' Braga mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Andre Horta in Estadio Pina Manique.
9' In de minuut 9, Inworp op de eigen helft voor Casa Pia.
10' Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geeft een inworp aan Casa Pia op de eigen helft in Estadio Pina Manique.
11' De bal is over de achterlijn geweest. Casa Pia mag een doeltrap nemen.
12' In de minuut 12, Braga krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins op de helft van Casa Pia.
13' Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins kent Braga een inworp toe op de helft van Casa Pia.
14' Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geeft Braga een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Casa Pia.
17' In de minuut 17, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
18' Braga krijgt van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins op eigen helft een vrije trap toegewezen.
20' In Estadio Pina Manique mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
21' In de minuut 21, Een schot van Bruma (Braga) wordt geblokkeerd door een verdediger van Casa Pia.
22' Hoekschop voor Braga in Estadio Pina Manique. João Moutinho neemt deze vanaf links.
22' Een doelpoging van Andre Horta (Braga) mist scherpte.
22' In de minuut 22, Doeltrap voor Casa Pia in Estadio Pina Manique.
23' Arbiter Tiago Bruno Lopes Martins kent een vrije trap toe aan Casa Pia op de eigen helft.
24' Inworp voor Braga in Estadio Pina Manique op de eigen helft.
26' In de minuut 26, Cristian Borja (Braga) staat buitenspel.
27' Pizzi mist het doel en scoort niet voor Braga.
27' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Lissabon.
29' In de minuut 29, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Pina Manique.
30' Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geeft Braga een doeltrap.
32' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Casa Pia in Lissabon.
33' In de minuut 33, De bal is over de achterlijn geweest. Braga mag een doeltrap nemen.
34' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Lissabon.
34' Braga krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins op de helft van Casa Pia.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geeft Casa Pia een vrije trap op de eigen helft.
37' In Lissabon krijgt Braga op de eigen helft een vrije trap te nemen.
40' Felippe Cardoso mist een kopkans voor Casa Pia.
40' In de minuut 40, Doeltrap voor Braga in Estadio Pina Manique.
40' Estadio Pina Manique ziet hoe Felippe Cardoso op doel schiet, maar niet scoort voor Casa Pia.
41' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Pina Manique.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geeft Casa Pia een doeltrap.
42' Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
43' Casa Pia krijgt van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins op eigen helft een vrije trap toegewezen.
43' In de minuut 43, Inworp voor Braga op de helft van Casa Pia.
44' In Estadio Pina Manique mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
44' Inworp Braga. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' In de minuut 45, Arbiter Tiago Bruno Lopes Martins kent een vrije trap toe aan Braga op de eigen helft.
45' De eerste helft is afgelopen in Lissabon's Estadio Pina Manique.
46' We zijn begonnen aan de tweede helft in Lissabon, waar de wedstrijd wordt geleid door Tiago Bruno Lopes Martins.
48' In de minuut 48, Doelpoging Casa Pia! Het schot van Tiago Dias gaat niet tussen de palen in Lissabon.
48' De uitploeg krijgt een doeltrap in Lissabon.
48' Doeltrap voor Braga in Estadio Pina Manique.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins kent Braga een inworp toe op de helft van Casa Pia.
49' Inworp Braga. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
50' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Lissabon.
51' In de minuut 51, Cristian Borja neemt de door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins gegeven hoekschop voor Braga in Lissabon.
51' De uitploeg komt via een kopbal van João Moutinho op voorsprong. 0-1 voor Braga.
55' Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins kent Casa Pia een inworp toe op de helft van Braga.
56' In de minuut 56, De uitploeg krijgt een doeltrap in Lissabon.
56' Vrije trap in Estadio Pina Manique. Op de helft van Braga mag Casa Pia een vrije trap nemen.
58' Vanaf links mag Yuki Soma een hoekschop nemen voor Casa Pia in Estadio Pina Manique.
58' In de minuut 58, In Lissabon krijgt Casa Pia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
59' Braga gebruikt de 1 wissel. Rodrigo Zalazar vervangt Andre Horta.
59' Braga brengt Abel Ruiz in de plaats van Pizzi.
65' Inworp op de eigen helft voor Casa Pia.
65' In de minuut 65, Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geeft een inworp aan Casa Pia op de eigen helft in Estadio Pina Manique.
65' Inworp voor Casa Pia in Estadio Pina Manique op de eigen helft.
66' De poging van Leonardo Lelo (Casa Pia) mist doel in Estadio Pina Manique.
66' In de minuut 66, De bal is over de achterlijn geweest. Braga mag een doeltrap nemen.
67' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Casa Pia in Lissabon.
69' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Tiago Bruno Lopes Martins een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Lissabon.
70' In de minuut 70, De thuisploeg vervangt Tiago Dias door Jaja.
70' Trainer Pedro Moreira gebruikt zijn 2 wissel. Yuki Soma wordt door Pablo vervangen bij de thuisploeg.
71' Inworp Braga. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
71' In de minuut 71, Inworp op de eigen helft voor Braga.
71' Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
72' In Lissabon kopt Abel Ruiz (Braga) de bal, maar mist doel.
72' In de minuut 72, Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geeft Casa Pia een doeltrap.
75' Doelpunt in Lissabon! Clayton Fernandes Silva scoort de 1-1 gelijkmaker voor de thuisploeg uit een strafschop.
76' In de minuut 76, Inworp op de eigen helft voor Casa Pia.
76' Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
77' Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins kent een vrije trap toe aan Braga, te nemen op de helft van Casa Pia.
77' In de minuut 77, Het staat 1-2 in Estadio Pina Manique! Simon Banza zet de uitploeg op voorsprong.
79' Pablo (Casa Pia) bevindt zich in buitenspelpositie.
80' In de minuut 80, Trainer Pedro Moreira (Casa Pia) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Felippe Cardoso door Fernando Andrade.