1' Scheidsrechter Maria Marotta fluit voor het begin van de eerste helft. Picerno trapt af in Picerno.
7' In de minuut 7, Het staat 1-0, Pasquale Maiorino (Picerno) scoort met het hoofd.
22' Scheidsrechter Maria Marotta toont Andrea Gallo (Picerno) een gele kaart en dat heeft gevolgen. Andrea Gallo is geschorst voor de volgende wedstrijd.
45' Het rustsignaal klinkt.
46' In de minuut 46, Maria Marotta geeft het fluitsignaal in Stadio Comunale Donato Curcio. Virtus Francavilla mag de tweede helft aftrappen.
56' Diego Albadoro vervangt Tommaso Ceccarelli bij de thuisploeg.
56' De 2 wissel van Picerno. Vittorio Graziani komt erin voor Pasquale Maiorino in Stadio Comunale Donato Curcio.
56' In de minuut 56, De thuisploeg incasseert geel op naam van Emmanuele Esposito.
59' Door een doelpunt van Jacopo Murano loopt de thuisploeg verder uit op de tegenstander. Het is 2-0 in Picerno.
61' Andrea Accardi (Virtus Francavilla) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Eduard Dutu.