1' De wedstrijd gaat van start. Honduras heeft afgetrapt.
6' In de minuut 6, Inworp op de eigen helft voor Honduras.
8' Scheidsrechter Oshane Nation geeft een inworp aan Haiti op de eigen helft in Bank of America Stadium.
9' Hoekschop voor Haiti in Bank of America Stadium. Derick Etienne neemt deze vanaf rechts.
9' In de minuut 9, Carl Sainte mist het doel en scoort niet voor Haiti.
9' Doeltrap voor Honduras in Bank of America Stadium.
10' Joseph Rosales (Honduras) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Haiti in Bank of America Stadium.
11' In de minuut 11, Haiti krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Oshane Nation op de helft van Honduras.
11' Inworp voor Haiti in de buurt van het vijandige doel in Bank of America Stadium.
13' Vanaf rechts mag Derick Etienne een hoekschop nemen voor Haiti in Bank of America Stadium.
14' In de minuut 14, De scherpte ontbreekt bij Arcus Carlens (Haiti). Zijn poging mist doel.
14' Scheidsrechter Oshane Nation geeft Honduras een doeltrap.
16' De bal is over de achterlijn geweest. Haiti mag een doeltrap nemen.
17' In de minuut 17, De poging van Arcus Carlens (Haiti) mist doel in Bank of America Stadium.
19' Inworp voor Haiti ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Charlotte.
20' Vrije trap voor Honduras op de helft van Haiti.
20' In de minuut 20, Schot op doel van Garven-Michee Metusala. Maar zonder doelpunt voor Haiti als gevolg.
20' Haiti neemt een 0-1 voorsprong dankzij Frantzdy Pierrot.
22' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Haiti in Charlotte.
24' In de minuut 24, Jorge Alvarez neemt de door scheidsrechter Oshane Nation gegeven hoekschop voor Honduras in Charlotte.
24' Een doelpoging van Devron Kyber Garcia Ducker (Honduras) in Charlotte mist scherpte.
24' Scheidsrechter Oshane Nation geeft Haiti een doeltrap.
25' In de minuut 25, Honduras moet opletten als Haiti van scheidsrechter Oshane Nation een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
25' Haiti krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Oshane Nation in Charlotte.
25' De kopbal van Garven-Michee Metusala belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Haiti.
25' In de minuut 25, Doeltrap voor Honduras in Bank of America Stadium.
26' Jerry Bengtson schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Haiti in Bank of America Stadium.
29' Jerry Bengtson mist het doel en scoort niet voor Honduras in Bank of America Stadium.
29' In de minuut 29, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Haiti in Charlotte.
30' Honduras krijgt een schietkans via Jorge Benguche, maar scoort niet in Bank of America Stadium.
30' Inworp voor Honduras op de helft van Haiti.
31' In de minuut 31, De bal is over de achterlijn geweest. Haiti mag een doeltrap nemen.
35' Scheidsrechter Oshane Nation kent Honduras een inworp toe op de helft van Haiti.
35' Inworp voor Haiti in Bank of America Stadium op de eigen helft.
36' In de minuut 36, Haiti krijgt een schietkans via Duckens Nazon, maar scoort niet.
37' Haiti mag een hoekschop nemen vanaf links via Derick Etienne in Bank of America Stadium.
38' In Charlotte krijgt Haiti op de eigen helft een vrije trap te nemen.
39' In de minuut 39, Haiti krijgt van scheidsrechter Oshane Nation op eigen helft een vrije trap toegewezen.
40' Doeltrap voor Honduras in Bank of America Stadium.
41' Inworp op de eigen helft voor Honduras.
41' In de minuut 41, Vrije trap in Bank of America Stadium. Op de helft van Haiti mag Honduras een vrije trap nemen.
42' Scheidsrechter Oshane Nation kent een vrije trap toe aan Honduras, te nemen op de helft van Haiti.
42' In de minuut 42, De assist kwam van Maylor Alberto Nunez Flores.
45' Inworp voor Haiti in Bank of America Stadium op de eigen helft.
45' Scheidsrechter Oshane Nation geeft een inworp aan Haiti op de eigen helft in Bank of America Stadium.
45' + 1 In de minuut 45, De vierde official geeft 2 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 1 De bal is over de achterlijn geweest. Haiti mag een doeltrap nemen.
45' + 1 Doelpoging Honduras! Het schot van Jose Mario Pinto Paz gaat niet tussen de palen in Charlotte.
45' + 1 In de minuut 45, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Haiti in Charlotte.
45' De eerste helft zit erop in Bank of America Stadium.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Haiti.
46' In de minuut 46, Haiti heeft Carl Sainte gewisseld. Bryan Alceus neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Gabriel Pellegrino Calderon.
46' Haiti brengt Jairo Hestefano Jean in de plaats van Carnejy Antoine.
47' Arbiter Oshane Nation kent een vrije trap toe aan Honduras op de eigen helft.
48' In de minuut 48, Scheidsrechter Oshane Nation geeft een inworp aan Honduras op de eigen helft in Bank of America Stadium.
49' Vrije trap in Bank of America Stadium. Op de helft van Haiti mag Honduras een vrije trap nemen.
51' Doelpoging Haiti! Het schot van Jairo Hestefano Jean gaat niet tussen de palen.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Oshane Nation geeft Honduras een doeltrap.
51' Scheidsrechter Oshane Nation geeft Honduras een vrije trap op de eigen helft.
52' Duckens Nazon schiet op doel maar scoort niet voor Haiti.
52' In de minuut 52, Scheidsrechter Oshane Nation geeft Honduras een vrije trap op de eigen helft.
53' Inworp voor Honduras op de helft van Haiti.
53' Scheidsrechter Oshane Nation geeft Haiti een doeltrap.
54' In de minuut 54, De scherpte ontbreekt bij Frantzdy Pierrot (Haiti). Zijn poging mist doel in Charlotte.
54' De bal is over de achterlijn geweest. Honduras mag een doeltrap nemen.
54' Inworp voor Honduras in Bank of America Stadium op de eigen helft.
56' In de minuut 56, Doeltrap voor Honduras in Bank of America Stadium.
56' Haiti krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Oshane Nation in Charlotte.
57' Een doelpoging van Jorge Benguche (Honduras) in Charlotte mist scherpte.
57' In de minuut 57, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Haiti in Charlotte.
59' Jorge Alvarez deed het voorbereidende werk.
62' In de minuut 62, In Charlotte krijgt Honduras op de eigen helft een vrije trap te nemen.
62' Arbiter Oshane Nation kent een vrije trap toe aan Haiti op de eigen helft.