1' Scheidsrechter Drew Fischer fluit voor het begin van de eerste helft. Guatemala trapt af in Cincinnati.
2' In de minuut 2, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Jamaica in Cincinnati.
3' Arbiter Drew Fischer kent een vrije trap toe aan Jamaica op de eigen helft.
4' Jamaica krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Drew Fischer in Cincinnati.
4' In de minuut 4, In Cincinnati krijgt Guatemala op de eigen helft een vrije trap te nemen.
5' Vrije trap voor Guatemala op de helft van Jamaica.
6' Scheidsrechter Drew Fischer geeft Jamaica een vrije trap op de eigen helft.
7' In de minuut 7, Schot op doel van Rubio Rubin. Maar zonder doelpunt voor Guatemala als gevolg.
8' Guatemala moet uitkijken als Jamaica een gevaarlijke vrij trap mag nemen in TQL Stadium.
11' Jamaica krijgt van scheidsrechter Drew Fischer op eigen helft een vrije trap toegewezen.
12' In de minuut 12, Een doelpoging van Leon Patrick Bailey (Jamaica) mist scherpte.
12' De bal is over de achterlijn geweest. Guatemala mag een doeltrap nemen.
13' De scherpte ontbreekt bij Demarai Gray (Jamaica). Zijn poging mist doel.
13' In de minuut 13, Inworp op de eigen helft voor Guatemala.
14' Guatemala krijgt van scheidsrechter Drew Fischer op eigen helft een vrije trap toegewezen.
14' In Cincinnati krijgt Jamaica op de eigen helft een vrije trap te nemen.
16' In de minuut 16, Michail Antonio (Jamaica) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Guatemala.
18' Vergeefse doelpoging Bobby Reid (Jamaica).
19' Scheidsrechter Drew Fischer kent Guatemala een inworp toe op de helft van Jamaica.
20' In de minuut 20, Inworp voor Jamaica in TQL Stadium op de eigen helft.
21' De poging van Aaron Herrera (Guatemala) mist doel.
21' Scheidsrechter Drew Fischer geeft Jamaica een doeltrap.
21' In de minuut 21, Guatemala krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Drew Fischer op de helft van Jamaica.
23' Doelpoging Jamaica! Het schot van Damion Onandi Lowe gaat niet tussen de palen.
23' Doeltrap voor Guatemala in TQL Stadium.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Drew Fischer geeft een inworp aan Guatemala op de eigen helft in TQL Stadium.
23' Inworp op de eigen helft voor Guatemala.
24' Scheidsrechter Drew Fischer kent een vrije trap toe aan Guatemala, te nemen op de helft van Jamaica.
26' In de minuut 26, Marlon Renato Sequen Suruy mist het doel en scoort niet voor Guatemala.
26' Scheidsrechter Drew Fischer geeft Jamaica een doeltrap.
27' Leon Patrick Bailey neemt de door scheidsrechter Drew Fischer gegeven hoekschop voor Jamaica in Cincinnati.
28' In de minuut 28, Guatemala verdedigt een schot van Di'Shon Bernard, waardoor Jamaica niet tot scoren komt.
28' Vanaf links mag Leon Patrick Bailey een hoekschop nemen voor Jamaica in TQL Stadium.
28' Di'Shon Bernard met de kopkans! Geen doelpunt voor Jamaica in TQL Stadium.
28' In de minuut 28, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Guatemala in Cincinnati.
29' Scheidsrechter Drew Fischer kent een vrije trap toe aan Jamaica op een gevaarlijke plek voor Guatemala.
31' Een schot van Demarai Gray (Jamaica) wordt tegengehouden door de verdediging van Guatemala in Cincinnati.
31' In de minuut 31, Arbiter Drew Fischer kent een vrije trap toe aan Guatemala op de eigen helft.
31' Scheidsrechter Drew Fischer toont Di'Shon Bernard (Jamaica) de gele kaart.
32' De verdediging van Guatemala blokkeert een schot van Michail Antonio (Jamaica).
32' In de minuut 32, Inworp voor Jamaica in de buurt van het vijandige doel in TQL Stadium.
33' Jamaica moet opletten als Guatemala van scheidsrechter Drew Fischer een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
33' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Oscar Antonio Castellanos Santos (Guatemala).
36' In de minuut 36, Guatemala mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Jamaica in Cincinnati.
36' TQL Stadium ziet hoe Oscar Antonio Castellanos Santos op doel schiet, maar niet scoort voor Guatemala.
36' Guatemala is weer compleet nu Oscar Antonio Castellanos Santos weer terug het veld in mag.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Drew Fischer geeft Jamaica een vrije trap op de eigen helft.
38' Doelpoging Jamaica! Het schot van Michail Antonio gaat niet tussen de palen in Cincinnati.
38' De bal is over de achterlijn geweest. Guatemala mag een doeltrap nemen.
39' In de minuut 39, Inworp voor Guatemala ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Cincinnati.
40' Javain Brown (Jamaica) raakt geblesseerd in Cincinnati. Scheidsrechter Drew Fischer legt de wedstrijd even stil.
42' Vrije trap in TQL Stadium. Op de helft van Jamaica mag Guatemala een vrije trap nemen.
42' In de minuut 42, Javain Brown (Jamaica) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Cincinnati.
43' Inworp voor Guatemala op de helft van Jamaica.
44' Guatemala mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Oscar Antonio Castellanos Santos in TQL Stadium.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Drew Fischer geeft Guatemala een vrije trap op de eigen helft.
45' Inworp voor Jamaica op de helft van Guatemala.
45' + 1 3 minuten extra tijd in Cincinnati.
45' + 1 In de minuut 45, Guatemala krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Drew Fischer op de helft van Jamaica.
45' + 2 Doeltrap voor Jamaica in TQL Stadium.
45' + 2 Scheidsrechter Drew Fischer kent een vrije trap toe aan Jamaica, te nemen op de helft van Guatemala.
45' + 3 In de minuut 45, Vrije trap in TQL Stadium. Op de helft van Jamaica mag Guatemala een vrije trap nemen.
45' + 3 Kevon Lambert (Jamaica) krijgt geel.
45' + 4 Nathaniel Mendez Laing blesseert zich bij Guatemala, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in TQL Stadium.
45' + 5 In de minuut 45, Nathaniel Mendez Laing kan weer verder bij Guatemala.
45' De eerste helft op TQL Stadium zit erop.
46' Jamaica trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' In de minuut 46, Bij Jamaica komt Daniel Johnson er in. Hij vervangt Kevon Lambert.
47' Jamaica krijgt van scheidsrechter Drew Fischer op eigen helft een vrije trap toegewezen.
49' Scheidsrechter Drew Fischer kent Guatemala een inworp toe op de helft van Jamaica.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Drew Fischer geeft Jamaica een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Guatemala.
51' TQL Stadium ziet de poging van Leon Patrick Bailey smoren in de verdediging van Guatemala.
51' In de minuut 51, Demarai Gray met de assist.
53' Inworp voor Guatemala in TQL Stadium op de eigen helft.
54' Vrije trap voor Jamaica op de helft van Guatemala.
55' In de minuut 55, In Cincinnati krijgt Guatemala op de eigen helft een vrije trap te nemen.
57' Hoekschop voor Jamaica in TQL Stadium. Leon Patrick Bailey neemt deze vanaf rechts.
57' Vergeefse doelpoging Carlos Anselmo Mejia Del Cid (Guatemala) in TQL Stadium.
58' In de minuut 58, Guatemala schiet tussen de palen, maar Aaron Herrera ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Cincinnati.
60' Vrije trap voor Jamaica op de helft van Guatemala.
61' Jamaica mag een hoekschop nemen vanaf links via Demarai Gray in TQL Stadium.
62' In de minuut 62, Jose Agustin Ardon Castellanos schiet op doel maar scoort niet voor Guatemala.
63' Scheidsrechter Drew Fischer legt de wedstrijd even stil om Javain Brown (Jamaica) aan een blessure te laten behandelen in Cincinnati.
64' Guatemala gebruikt de eerste wissel. Jorge Eduardo Aparicio Grijalva vervangt Marlon Renato Sequen Suruy.
64' In de minuut 64, Jamaica heeft Javain Brown gewisseld. Dexter Lembikisa neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Heimir Hallgrimsson.
66' Leon Patrick Bailey (Jamaica) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Guatemala in TQL Stadium.
66' Leon Patrick Bailey neemt de door scheidsrechter Drew Fischer gegeven hoekschop voor Jamaica in Cincinnati.
66' In de minuut 66, Scheidsrechter Drew Fischer fluit voor buitenspel van Jamaica.
67' Buitenspel Jamaica.
69' De poging van Demarai Gray (Jamaica) mist doel.
69' In de minuut 69, Scheidsrechter Drew Fischer geeft Guatemala een doeltrap.
70' Scheidsrechter Drew Fischer geeft een inworp aan Jamaica op de eigen helft in TQL Stadium.
71' Inworp voor Jamaica in TQL Stadium op de eigen helft.
71' In de minuut 71, Inworp voor Guatemala op de helft van Jamaica.
71' Guatemala brengt Alejandro Miguel Galindo in de plaats van Pedro ManuelAlejandro Altan.
72' Scheidsrechter Drew Fischer kent een vrije trap toe aan Jamaica, te nemen op de helft van Guatemala.
72' In de minuut 72, Jamaica mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
73' Demarai Gray mist het doel en scoort niet voor Jamaica in TQL Stadium.
73' Doeltrap voor Guatemala in TQL Stadium.
76' In de minuut 76, Arbiter Drew Fischer kent een vrije trap toe aan Guatemala op de eigen helft.
76' Vrije trap in TQL Stadium. Op de helft van Guatemala mag Jamaica een vrije trap nemen.
76' Deze gele kaart heeft gevolgen: Jose Agustin Ardon Castellanos doet niet mee met Guatemala in de volgende wedstrijd.
77' In de minuut 77, De poging van Leon Patrick Bailey (Jamaica) mist doel in TQL Stadium.
77' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Guatemala in Cincinnati.
78' De derde wissel van Jamaica. Shamar Nicholson komt erin voor Michail Antonio in TQL Stadium.
79' In de minuut 79, Buitenspelpositie voor Shamar Nicholson (Jamaica) in TQL Stadium (Cincinnati).
79' In TQL Stadium ziet Alejandro Miguel Galindo (Guatemala) zijn kopbal op doel gered worden door Jamaica.
79' De bal is over de achterlijn geweest. Jamaica mag een doeltrap nemen.
80' In de minuut 80, Jamaica krijgt van scheidsrechter Drew Fischer op eigen helft een vrije trap toegewezen.
82' Scheidsrechter Drew Fischer kent een vrije trap toe aan Guatemala, te nemen op de helft van Jamaica.
82' Trainer Luis Fernando Tena Garduno (Guatemala) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Nathaniel Mendez Laing door Darwin Gregorio Lom Moscoso.
82' In de minuut 82, Wissel in Cincinnati: Antonio Lopez Amenabar vervangt Carlos Anselmo Mejia Del Cid bij Guatemala.
83' Vrije trap voor Guatemala op de helft van Jamaica.
85' Scheidsrechter Drew Fischer kent Jamaica een inworp toe op de helft van Guatemala.
86' In de minuut 86, Jamaica gebruikt de vierde wissel. Cory Burke vervangt Leon Patrick Bailey.
87' Scheidsrechter Drew Fischer geeft Guatemala een doeltrap.
88' Guatemala krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Drew Fischer op de helft van Jamaica.
89' In de minuut 89, Dexter Lembikisa mist het doel en scoort niet voor Jamaica.
89' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Guatemala in Cincinnati.
90' + 1 In Cincinnati worden nog 4 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 1 Inworp op de eigen helft voor Guatemala.
90' + 1 In Cincinnati kopt Rubio Rubin (Guatemala) de bal, maar mist doel.
90' + 1 De bal is over de achterlijn geweest. Jamaica mag een doeltrap nemen.
90' + 3 In Cincinnati krijgt Guatemala op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90' + 3 Cory Burke (Jamaica) krijgt een eerste gele kaart.
90' + 3 Een speler van Guatemala staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Drew Fischer teruggefloten.
90' + 4 Arbiter Drew Fischer kent een vrije trap toe aan Jamaica op de eigen helft.
90' Het eindsignaal heeft geklonken, de wedstrijd eindigt in 0-1.