1' Lumezzane heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
19' In de minuut 19, Lumezzane komt op een 1-0 voorsprong in Lumezzane via Anthony Taugourdeau!
29' Giovanni Foresta (Alessandria) krijgt geel en is daarmee geschorst voor het volgende duel.
36' Geel voor Carlo Ilari. Hij zal er volgende wedstrijd niet bij zijn voor Lumezzane.
39' In de minuut 39, Doelpunt in Lumezzane! Mattia Iori vergroot de voorsprong tot 2-0 voor Lumezzane.
43' Alfonso Sepe vervangt Giovanni Foresta bij de uitploeg.
44' Arensi Rota (Alessandria) krijgt geel van scheidsrechter Enrico Cappai in Stadio Tullio Saleri en moet oppassen.
45' + 3 In de minuut 45, Gele kaart in Lumezzane: Leonardo Nunzella (Alessandria) gaat op de bon bij scheidsrechter Enrico Cappai.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Enrico Cappai aan dat we gaan rusten in Lumezzane's Stadio Tullio Saleri.
46' Begin van de tweede helft. Alessandria verzorgt de aftrap.
46' In de minuut 46, Trainer Marco Banchini gebruikt zijn 2 wissel. Tommaso Busatto wordt door Luigi Samele vervangen bij de uitploeg.