1' We zijn begonnen. Novara heeft afgetrapt.
15' In de minuut 15, De uitploeg komt via een kopbal van Enrico Celeghin op voorsprong. 0-1 voor Triestina.
24' Alles is weer mogelijk in Novara. Niccolo Corti brengt Novara met de gelijkmaker langszij. 1-1!
29' Francesco Migliardi (Novara) krijgt geel.
33' In de minuut 33, Scheidsrechter Samuele Andreano toont Christian Pierobon (Triestina) de gele kaart.
45' Het rustsignaal klinkt.
46' Begin van de tweede helft. Triestina verzorgt de aftrap.
64' In de minuut 64, Trainer Attilio Tesser gebruikt zijn 1 wissel. Facundo Lescano wordt door Andrea Adorante vervangen bij de uitploeg.
64' Wissel in Novara: Lamine Fofana vervangt Christian Pierobon bij Triestina.
64' Trainer Giacomo Gattuso (Novara) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Francesco Migliardi door Mattia Scaringi.
70' In de minuut 70, De 3 wissel van Triestina. Daniel Pavlev komt erin voor Matteo Anzolin in Stadio Silvio Piola.
74' Triestina heeft Enrico Celeghin gewisseld. Rayan El Azrak neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Attilio Tesser.
74' Trainer Attilio Tesser (Triestina) gebruikt zijn 5 wissel en vervangt Daishawn Redan door Mattia Finotto.
76' In de minuut 76, De 2 wissel van Novara. Niccolò Bagatti komt erin voor Mattia Speranza in Stadio Silvio Piola.
76' Wissel in Novara: Stefano Scappini vervangt Niccolo Corti bij Novara.
76' Penalty toegekend aan Novara.
77' In de minuut 77, Goal in Novara! Novara neemt een 2-1 voorsprong via een benutte strafschop van Stefano Scappini.
80' Christian d'Urso gaat in het boekje van de scheidsrechter.
85' Eerste gele kaart voor Omar Correia (Triestina) in Novara.
90' Novara gebruikt de 4 wissel. Luca Prinelli vervangt Riccardo Calcagni.