1' Citypark ziet toe hoe VS de aftrap verricht als scheidsrechter Juan Calderon fluit voor het begin van de wedstrijd.
1' In de minuut 1, Inworp op de eigen helft voor St. Kitts & Nevis.
2' Doeltrap voor St. Kitts & Nevis in Citypark.
3' Scheidsrechter Juan Calderon geeft St. Kitts & Nevis een vrije trap op de eigen helft.
4' In de minuut 4, St. Kitts & Nevis krijgt van scheidsrechter Juan Calderon op eigen helft een vrije trap toegewezen.
4' Arbiter Juan Calderon kent een vrije trap toe aan VS op de eigen helft.
5' VS krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Calderon op de helft van St. Kitts & Nevis.
7' In de minuut 7, Citypark ziet hoe Cade Cowell op doel schiet, maar niet scoort voor VS.
7' Citypark ziet de poging van Djordje Mihailovic smoren in de verdediging van St. Kitts & Nevis.
9' Inworp voor VS ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in St. Louis.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Juan Calderon geeft een inworp aan St. Kitts & Nevis op de eigen helft in Citypark.
11' Inworp voor St. Kitts & Nevis in Citypark op de eigen helft.
12' Inworp voor VS op de helft van St. Kitts & Nevis.
12' Gianluca Busio deed het voorbereidende werk.
13' Buitenspelpositie St. Kitts & Nevis.
14' In de minuut 14, Vanaf links mag Alex Zendejas een hoekschop nemen voor VS in Citypark.
14' Alex Zendejas met de assist.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Juan Calderon geeft een inworp aan VS op de eigen helft in Citypark.
16' De assist kwam van Gianluca Busio.
17' In de minuut 17, De scherpte ontbreekt bij Gianluca Busio (VS). Zijn poging mist doel in St. Louis.
17' De bal is over de achterlijn geweest. St. Kitts & Nevis mag een doeltrap nemen.
18' In St. Louis krijgt St. Kitts & Nevis op de eigen helft een vrije trap te nemen.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Juan Calderon kent een vrije trap toe aan St. Kitts & Nevis, te nemen op de helft van VS.
20' Een doelpoging van Tyrell Tyquan (St. Kitts & Nevis) mist scherpte.
20' De bal gaat buiten. Doeltrap voor VS in St. Louis.
21' In de minuut 21, VS schiet tussen de palen, maar Jesus Ferreira ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in St. Louis.
22' Alex Zendejas neemt de door scheidsrechter Juan Calderon gegeven hoekschop voor VS in St. Louis.
22' VS krijgt een schietkans via Cade Cowell, maar scoort niet in Citypark.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Juan Calderon geeft VS een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van St. Kitts & Nevis.
24' VS mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Djordje Mihailovic in Citypark.
24' St. Kitts & Nevis moet opletten als VS van scheidsrechter Juan Calderon een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Juan Calderon geeft St. Kitts & Nevis een doeltrap.
25' De voorzet kwam van Djordje Mihailovic.
27' In de minuut 27, Vrije trap in Citypark. Op de helft van St. Kitts & Nevis mag VS een vrije trap nemen.
28' Vrije trap voor VS op de helft van St. Kitts & Nevis.
28' Scheidsrechter Juan Calderon kent St. Kitts & Nevis een inworp toe op de helft van VS.
31' In de minuut 31, De scherpte ontbreekt bij Alex Zendejas (VS). Zijn poging mist doel.
31' Scheidsrechter Juan Calderon geeft St. Kitts & Nevis een doeltrap.
32' Scheidsrechter Juan Calderon kent St. Kitts & Nevis een inworp toe op de helft van VS.
32' In de minuut 32, De bal is over de achterlijn geweest. VS mag een doeltrap nemen.
33' Inworp op de eigen helft voor St. Kitts & Nevis.
36' Doelpoging VS! Het schot van Djordje Mihailovic gaat niet tussen de palen.
36' In de minuut 36, Doeltrap voor St. Kitts & Nevis in Citypark.
37' Inworp voor VS op de helft van St. Kitts & Nevis.
38' Jesus Ferreira schiet op doel maar scoort niet voor VS in St. Louis.
38' In de minuut 38, VS krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Juan Calderon in St. Louis.
41' De verdediging van St. Kitts & Nevis blokkeert een schot van Djordje Mihailovic (VS).
41' Vergeefse doelpoging Jesus Ferreira (VS) in Citypark.
42' In de minuut 42, Arbiter Juan Calderon kent een vrije trap toe aan St. Kitts & Nevis op de eigen helft.
43' Inworp voor St. Kitts & Nevis in Citypark op de eigen helft.
44' Vrije trap voor VS op de helft van St. Kitts & Nevis.
44' In de minuut 44, In St. Louis krijgt St. Kitts & Nevis op de eigen helft een vrije trap te nemen.
44' Inworp voor St. Kitts & Nevis in de buurt van het vijandige doel in Citypark.
45' De eerste helft op Citypark zit erop.
46' In de minuut 46, De tweede helft is begonnen middels de aftrap van St. Kitts & Nevis.
46' Wissel in St. Louis: Alan Sonora vervangt Gianluca Busio bij VS.
46' St. Kitts & Nevis krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Calderon op de helft van VS.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Juan Calderon kent St. Kitts & Nevis een inworp toe op de helft van VS.
46' VS krijgt van scheidsrechter Juan Calderon op eigen helft een vrije trap toegewezen.
48' Hoekschop voor VS in Citypark. Djordje Mihailovic neemt deze vanaf rechts.
48' In de minuut 48, Doelpoging VS! Het schot van Cade Cowell gaat niet tussen de palen in St. Louis.
48' De bal gaat buiten. Doeltrap voor St. Kitts & Nevis in St. Louis.
49' Inworp op de eigen helft voor VS.
50' Het voorbereidende werk werd verricht door Jalen Neal.
51' Scheidsrechter Juan Calderon geeft St. Kitts & Nevis een vrije trap op de eigen helft.
52' In de minuut 52, Buitenspel VS.
52' De bal is over de achterlijn geweest. St. Kitts & Nevis mag een doeltrap nemen.
54' Buitenspel VS. Djordje Mihailovic wordt teruggefloten.
55' In de minuut 55, St. Kitts & Nevis moet opletten als VS van scheidsrechter Juan Calderon een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
56' Vrije trap in Citypark. Op de helft van St. Kitts & Nevis mag VS een vrije trap nemen.
56' Scheidsrechter Juan Calderon geeft een gele kaart aan Tyrell Tyquan (St. Kitts & Nevis).
56' In de minuut 56, VS gebruikt de tweede wissel. Aidan Morris vervangt James Sands.
56' De derde wissel van VS. Brandon Vazquez komt erin voor Jesus Ferreira in Citypark.
57' St. Kitts & Nevis krijgt van scheidsrechter Juan Calderon op eigen helft een vrije trap toegewezen.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Juan Calderon legt de wedstrijd even stil om Julani Archibald (St. Kitts & Nevis) aan een blessure te laten behandelen in St. Louis.
58' St. Kitts & Nevis is weer compleet nu Julani Archibald weer terug het veld in mag.
60' Schot op doel van Bryan Reynolds. Maar zonder doelpunt voor VS als gevolg.
62' In de minuut 62, In St. Louis krijgt St. Kitts & Nevis op de eigen helft een vrije trap te nemen.
62' St. Kitts & Nevis heeft Raheem Sommersall gewisseld. Yohannes Mitchum neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Austin Huggins.
63' St. Kitts & Nevis brengt Omari Shaquil Jabari Sterling-James in de plaats van Tyrell Tyquan.
63' In de minuut 63, Trainer Austin Huggins (St. Kitts & Nevis) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Tiquanny Williams door Carlos Bertie.
63' Inworp voor VS in Citypark op de eigen helft.
64' Scheidsrechter Juan Calderon geeft St. Kitts & Nevis een doeltrap.
65' In de minuut 65, Scheidsrechter Juan Calderon geeft een inworp aan St. Kitts & Nevis op de eigen helft in Citypark.
65' VS mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
66' VS schiet tussen de palen, maar Alan Sonora ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
66' In de minuut 66, VS krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Juan Calderon in St. Louis.
67' De bal gaat buiten. Doeltrap voor St. Kitts & Nevis in St. Louis.
68' Bij VS komt Cristian Roldan er in. Hij vervangt Cade Cowell.
68' In de minuut 68, Inworp op de eigen helft voor St. Kitts & Nevis.
69' Inworp voor VS op de helft van St. Kitts & Nevis.
69' Scheidsrechter Juan Calderon kent een vrije trap toe aan VS op een gevaarlijke plek voor St. Kitts & Nevis.
69' In de minuut 69, Gele kaart in St. Louis: Jameel Ible (St. Kitts & Nevis) gaat op de bon bij scheidsrechter Juan Calderon.
70' Scheidsrechter Juan Calderon geeft VS een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van St. Kitts & Nevis.
70' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor VS in de buurt van het doel van St. Kitts & Nevis.
71' In de minuut 71, St. Kitts & Nevis brengt Mervin Lewis in de plaats van Jameel Ible.
71' St. Kitts & Nevis gebruikt de vijfde wissel. Jacob Hazel vervangt Keithroy Junior Royston Freeman.
72' De poging van Brandon Vazquez (VS) mist doel.
72' In de minuut 72, Doeltrap voor St. Kitts & Nevis in Citypark.
72' Scheidsrechter Juan Calderon geeft St. Kitts & Nevis een vrije trap op de eigen helft.
72' Scheidsrechter Juan Calderon kent een vrije trap toe aan St. Kitts & Nevis, te nemen op de helft van VS.
73' In de minuut 73, Inworp voor St. Kitts & Nevis ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in St. Louis.
74' St. Kitts & Nevis moet uitkijken als VS een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Citypark.
74' Scheidsrechter Juan Calderon trekt geel in Citypark. Andre Burley (St. Kitts & Nevis) is er de volgende wedstrijd niet bij.
74' In de minuut 74, VS mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
75' Een doelpoging van Alan Sonora (VS) in St. Louis mist scherpte.
75' Scheidsrechter Juan Calderon geeft St. Kitts & Nevis een doeltrap.
75' In de minuut 75, Trainer B J Callaghan (VS) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Bryan Reynolds door Julian Gressel.
76' Vergeefse doelpoging Julian Gressel (VS).
77' VS mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Djordje Mihailovic in Citypark.
77' In de minuut 77, Kans voor VS in Citypark! De kopbal van Jalen Neal mist het doel.
77' Doeltrap voor St. Kitts & Nevis in Citypark.
77' Scheidsrechter Juan Calderon kent een vrije trap toe aan St. Kitts & Nevis, te nemen op de helft van VS.
78' In de minuut 78, St. Kitts & Nevis krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Calderon op de helft van VS.
78' Alex Zendejas mist het doel en scoort niet voor VS.
78' De bal is over de achterlijn geweest. St. Kitts & Nevis mag een doeltrap nemen.
79' In de minuut 79, St. Kitts & Nevis krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Calderon op de helft van VS.
79' De voorzet kwam van Cristian Roldan.
80' In de minuut 80, Vrije trap in Citypark. Op de helft van VS mag St. Kitts & Nevis een vrije trap nemen.
81' Een schot van Omari Shaquil Jabari Sterling-James (St. Kitts & Nevis) wordt geblokkeerd door een verdediger van VS.
82' Arbiter Juan Calderon kent een vrije trap toe aan St. Kitts & Nevis op de eigen helft.
83' In de minuut 83, De poging van Brandon Vazquez (VS) mist doel in Citypark.
83' De bal gaat buiten. Doeltrap voor St. Kitts & Nevis in St. Louis.
84' Hoekschop voor VS in Citypark. Djordje Mihailovic neemt deze vanaf rechts.
85' In de minuut 85, Doelpoging VS! Het schot van Alex Zendejas gaat niet tussen de palen.
85' Doeltrap voor St. Kitts & Nevis in Citypark.
85' Scheidsrechter Juan Calderon geeft een inworp aan St. Kitts & Nevis op de eigen helft in Citypark.
86' In de minuut 86, Een schot van Cristian Roldan (VS) wordt tegengehouden door de verdediging van St. Kitts & Nevis in St. Louis.
86' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Gerard Williams (St. Kitts & Nevis).
88' Gerard Williams (St. Kitts & Nevis) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in St. Louis.
90' De poging van Alex Zendejas (VS) mist doel.
90' De bal gaat buiten. Doeltrap voor St. Kitts & Nevis in St. Louis.
90' Vrije trap voor St. Kitts & Nevis op de helft van VS.
90' + 1 We spelen 4 minuten extra in Citypark.
90' + 1 Vanaf links mag Omari Shaquil Jabari Sterling-James een hoekschop nemen voor St. Kitts & Nevis in Citypark.
90' + 2 Bij VS bevindt Alex Zendejas zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Juan Calderon.
90' + 3 Arbiter Juan Calderon kent een vrije trap toe aan VS op de eigen helft.
90' + 3 Inworp voor VS in de buurt van het vijandige doel in Citypark.
90' + 4 Alan Sonora schiet op doel maar scoort niet voor VS.
90' + 4 Vrije trap in Citypark. Op de helft van VS mag St. Kitts & Nevis een vrije trap nemen.
90' Scheidsrechter Juan Calderon fluit de wedstrijd af in St. Louis. De eindstand is 0-6.