1' Stadio Ezio Scida ziet toe hoe Crotone de aftrap verricht als scheidsrechter Luca De Angeli fluit voor het begin van de wedstrijd.
23' In de minuut 23, Eerste gele kaart voor Dardan Vuthaj (Crotone) in Crotone.
29' Federico Papini (Crotone) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
33' Goal in Crotone! Maxime Francoise Giron brengt Crotone op een 1-0 voorsprong.
45' In de minuut 45, De eerste helft is afgelopen in Crotone's Stadio Ezio Scida.
46' Scheidsrechter Luca De Angeli geeft het startsein voor de tweede helft in Crotone. Catania trapt af.
51' Scheidsrechter Luca De Angeli geeft een gele kaart aan Andrea Dini (Crotone).
52' In de minuut 52, Gele kaart. Niccolo Zanellato (Catania) gaat op de bon.
62' Alessandro Quaini gaat in het boekje van de scheidsrechter.
66' De thuisploeg wisselt Dardan Vuthaj voor Mattia Vitale.
66' In de minuut 66, Wissel in Crotone: Nana Welbeck vervangt Niccolo Zanellato bij Catania.
66' Bij Catania komt Samuel di Carmine er in. Hij vervangt Rocco Costantino.
66' Trainer Cristiano Lucarelli gebruikt zijn 3 wissel. Alessandro Quaini wordt door Edgaras Dubickas vervangen bij de uitploeg.
68' In de minuut 68, Crotone bouwt zijn voorsprong in Crotone uit tot 2-0 dankzij een doelpunt van Guido Gomez.
73' Catania gebruikt de 4 wissel. Emanuele Cicerelli vervangt Filippo Lorenzini.
77' De thuisploeg incasseert geel op naam van Eugenio D`Ursi.
80' In de minuut 80, De thuisploeg vervangt Eugenio D`Ursi door Giovanni Bruzzaniti.
84' De 3 wissel van Crotone. Orazio Pannitteri komt erin voor Jacopo Petriccione in Stadio Ezio Scida.