1' Stadio Pino Zaccheria ziet toe hoe Catania de aftrap verricht als scheidsrechter Abdoulaye Diop fluit voor het begin van de wedstrijd.
20' In de minuut 20, Catania neemt een 0-1 voorsprong dankzij Francesco Rapisarda.
33' Emanuele Santaniello kopt de bal namens Foggia in het vijandige doel in Foggia. Het is weer gelijk: 1-1.
35' Kevin Haveri gaat in het boekje van de scheidsrechter.
45' + 1 In de minuut 45, Kevin Haveri (Catania) moet het veld verlaten na twee gele kaarten.
45' De eerste helft op Stadio Pino Zaccheria zit erop.
46' Begin van de tweede helft. Foggia verzorgt de aftrap.
46' In de minuut 46, De uitploeg vervangt Diego Peralta door Andres Tello.
55' Stadio Pino Zaccheria ziet hoe Cristiano Lucarelli de geblesseerde Roberto Zammarini vervangt door Nana Welbeck bij de uitploeg.
62' Luigi Carillo (Foggia) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
71' In de minuut 71, De thuisploeg incasseert geel op naam van Andrea Marino.
73' Wissel in Foggia: Emanuele Cicerelli vervangt Marco Chiarella bij Catania.
75' Trainer Mirko Cudini (Foggia) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Andrea Marino door Mattia Rolando.
75' In de minuut 75, Franco Orlando Vezzoni vervangt Emmanuel Salines bij de thuisploeg.