1' De eerste helft gaat van start in Monterosi. Monopoli mag aftrappen.
8' In de minuut 8, Scheidsrechter Giuseppe Vingo geeft een gele kaart aan Simone Sini (Monterosi Tuscia).
14' Monterosi Tuscia neemt een 1-0 voorsprong dankzij Davide Di Francesco.
18' Gele kaart in Monterosi: Salvatore Dario La Vardera (Monopoli) gaat op de bon bij scheidsrechter Giuseppe Vingo.
30' In de minuut 30, Gele kaart. Michele Vano (Monterosi Tuscia) gaat op de bon.
45' De eerste helft zit erop in Stadio Marcello Martoni.
46' Na de pauze trapt Monterosi Tuscia af voor de tweede helft.
46' In de minuut 46, Monopoli gebruikt de 1 wissel. Andrea De Paoli vervangt Simone.
59' Alles is weer mogelijk in Monterosi. Giuseppe Borello brengt Monopoli met de gelijkmaker langszij. 1-1!
63' De 2 wissel van Monopoli. Vito Di Benedetto komt erin voor Salvatore Dario La Vardera in Stadio Marcello Martoni.
67' In de minuut 67, Stadio Marcello Martoni ziet hoe Monterosi Tuscia op voorsprong komt door een kopbal van Francesco Verde. 2-1!
75' Francesco Vassallo (Monopoli) krijgt geel van scheidsrechter Giuseppe Vingo in Stadio Marcello Martoni en moet oppassen.
78' Trainer Fabrizio Romondini gebruikt zijn 1 wissel. Filippo Tolomello wordt door Gabriele Ferreri vervangen bij de thuisploeg.
79' In de minuut 79, Eerste gele kaart voor Nicola Bizzotto (Monopoli) in Monterosi.
85' Wissel in Monterosi: Samuele Francesco Spalluto vervangt Nicola Bizzotto bij Monopoli.
85' De uitploeg vervangt Francesco Vassallo door Carlo De Risio.
85' In de minuut 85, Monopoli brengt Giuseppe D'Agostino in de plaats van Samuele Vitale.