1' Stadio Italia ziet toe hoe Turris de aftrap verricht als scheidsrechter Giorgio Di Cicco fluit voor het begin van de wedstrijd.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Giorgio Di Cicco geeft een gele kaart aan Daniele Franco (Turris).
21' Stefano Esempio (Turris) krijgt geel van scheidsrechter Giorgio Di Cicco in Stadio Italia en moet oppassen.
44' De uitploeg komt via een kopbal van Giuseppe Nicolao op voorsprong. 0-1 voor Turris.
45' + 1 In de minuut 45, Angelo Bonavolonta incasseert een gele kaart en is geschorst voor de volgende wedstrijd van Sorrento.
45' De eerste helft is voorbij.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Sorrento trapt af.
61' In de minuut 61, De thuisploeg wisselt Salvatore Scala voor Riccardo Martignago.
64' Wissel in Sorrento: Gianluca Cum vervangt Matteo Saccani bij Turris.
69' Pasquale Riccardi vervangt Angelo Bonavolonta bij de thuisploeg.
70' In de minuut 70, De thuisploeg vervangt Ismaila Badje door Aristidi Kolaj.
70' Gele kaart in Sorrento: Riccardo Maniero (Turris) gaat op de bon bij scheidsrechter Giorgio Di Cicco.
73' De stand is weer in evenwicht (1-1) na een kopgoal van Francesco Fusco (Sorrento) in Stadio Italia.
74' In de minuut 74, Trainer Bruno Caneo gebruikt zijn 3 wissel. Riccardo Maniero wordt door Antonio Matera vervangen bij de uitploeg.
76' Het staat 2-1 in Stadio Italia! Mario Ravasio zet de thuisploeg op voorsprong.