1' De eerste helft is begonnen. Potenza trapt af.
39' In de minuut 39, Scheidsrechter Gabriele Totaro geeft een gele kaart aan Giovanni Volpe (Potenza).
42' Monterosi Tuscia komt op voorsprong in Monterosi door een kopbal van Michele Vano. 1-0!
45' Bruno Verrengia (Potenza) krijgt geel van scheidsrechter Gabriele Totaro in Stadio Marcello Martoni en moet oppassen.
45' In de minuut 45, De eerste helft is afgelopen in Monterosi's Stadio Marcello Martoni.
46' Na de pauze trapt Monterosi Tuscia af voor de tweede helft.
46' Potenza heeft Giovanni Volpe gewisseld. Edoardo Saporiti neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Marco Marchionni.
46' In de minuut 46, Bij Potenza komt Cristian Hadziosmanovic er in. Hij vervangt Riccardo Spaltro.
61' De uitploeg vervangt Francesco Maisto door Federico Pace.
61' Asencio vervangt Riccardo Burgio bij de uitploeg.
61' In de minuut 61, Monterosi Tuscia brengt Fabio Scarsella in de plaats van Lorenzo Gavioli.
72' De 2 wissel van Monterosi Tuscia. Filippo Tolomello komt erin voor Mirko Gori in Stadio Marcello Martoni.
77' Trainer Marco Marchionni (Potenza) gebruikt zijn 5 wissel en vervangt Nicolo Armini door Mattia Rossetti.
81' In de minuut 81, Trainer Cristiano Scazzola gebruikt zijn 3 wissel. Roberto Crivello wordt door Alessandro Crescenzi vervangen bij de thuisploeg.
81' De thuisploeg wisselt Michele Vano voor Davide Di Francesco.
90' + 1 Edoardo Saporiti brengt de uitploeg langszij, 1-1.