1' De eerste helft gaat van start in Venetië. Venezia mag aftrappen.
1' Scheidsrechter Giovanni Ayroldi kent Ascoli een inworp toe op de helft van Venezia.
2' In de minuut 2, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
2' Inworp voor Venezia in Stadio Pierluigi Penzo op de eigen helft.
2' Doeltrap voor Venezia in Stadio Pierluigi Penzo.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Giovanni Ayroldi geeft Venezia een doeltrap.
4' De uitploeg krijgt een doeltrap in Venetië.
6' Scheidsrechter Giovanni Ayroldi geeft Venezia een vrije trap op de eigen helft.
6' In de minuut 6, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadio Pierluigi Penzo.
7' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ascoli in Venetië.
7' De bal is over de achterlijn geweest. Venezia mag een doeltrap nemen.
7' In de minuut 7, Inworp voor Ascoli op de helft van Venezia.
8' Venezia krijgt van scheidsrechter Giovanni Ayroldi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
9' Ascoli verdedigt een schot van Francesco Zampano, waardoor Venezia niet tot scoren komt.
9' In de minuut 9, Stadio Pierluigi Penzo ziet hoe Venezia een vrije trap tegen krijgt omdat Nicholas Pierini buitenspel staat.
10' Ascoli moet uitkijken als Venezia een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Stadio Pierluigi Penzo.
11' Scheidsrechter Giovanni Ayroldi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
12' In de minuut 12, In Stadio Pierluigi Penzo mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
12' Scheidsrechter Giovanni Ayroldi geeft Venezia een doeltrap.
13' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Venezia in Venetië.
13' In de minuut 13, De bal is over de achterlijn geweest. Venezia mag een doeltrap nemen.
14' Vanaf links mag Nicola Falasco een hoekschop nemen voor Ascoli in Stadio Pierluigi Penzo.
14' Danilo Quaranta kopt namens Ascoli op doel, zonder doelpunt als resultaat.
14' In de minuut 14, Doeltrap voor Venezia in Stadio Pierluigi Penzo.
15' Pablo Rodriguez (Ascoli) bevindt zich in buitenspelpositie.
16' Inworp op de eigen helft voor Venezia.
17' In de minuut 17, De verdediging van Ascoli blokkeert een schot van Dennis Johnsen (Venezia).
18' Hoekschop voor Venezia in Stadio Pierluigi Penzo. Nicholas Pierini neemt deze vanaf rechts.
18' Scheidsrechter Giovanni Ayroldi geeft Venezia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Ascoli.
18' In de minuut 18, Venezia mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Ascoli in Venetië.
18' Doelpoging Venezia! Het schot van Nicholas Pierini gaat niet tussen de palen in Venetië.
18' De uitploeg krijgt een doeltrap in Venetië.
20' In de minuut 20, Inworp voor Venezia ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Venetië.
20' Doelpoging Venezia! Het schot van Nicholas Pierini gaat niet tussen de palen.
20' Scheidsrechter Giovanni Ayroldi geeft Ascoli een doeltrap.
21' In de minuut 21, Venezia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Giovanni Ayroldi op de helft van Ascoli.
22' Doeltrap voor Ascoli in Stadio Pierluigi Penzo.
24' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ascoli in Venetië.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter Giovanni Ayroldi kent een vrije trap toe aan Venezia, te nemen op de helft van Ascoli.
25' Patrizio Masini (Ascoli) staat buitenspel in Venetië, gezien door scheidsrechter Giovanni Ayroldi.
26' In de minuut 26, De voorzet kwam van Dennis Johnsen.
28' Inworp Ascoli. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
29' Venezia mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Nicholas Pierini in Stadio Pierluigi Penzo.
30' In de minuut 30, Venezia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Giovanni Ayroldi in Venetië.
30' Gianluca Busio met de assist.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Giovanni Ayroldi geeft een inworp aan Venezia op de eigen helft in Stadio Pierluigi Penzo.
32' Vrije trap voor Venezia op de helft van Ascoli.
33' Een schot van Chris Gytkjaer (Venezia) smoort in de verdediging van Ascoli.
34' In de minuut 34, Nicholas Pierini neemt de door scheidsrechter Giovanni Ayroldi gegeven hoekschop voor Venezia in Venetië.
34' Ascoli moet opletten als Venezia van scheidsrechter Giovanni Ayroldi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
34' Scheidsrechter Giovanni Ayroldi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
35' In de minuut 35, Inworp voor Ascoli in de buurt van het vijandige doel in Stadio Pierluigi Penzo.
35' Vrije trap in Stadio Pierluigi Penzo. Op de helft van Venezia mag Ascoli een vrije trap nemen.
36' Inworp voor Venezia in Stadio Pierluigi Penzo op de eigen helft.
36' In de minuut 36, Inworp op de eigen helft voor Venezia.
38' Tanner Tessmann (Venezia) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Ascoli.
39' De kopbal van Antonio Candela wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Ascoli.
39' In de minuut 39, Buitenspelpositie Antonio Candela (Venezia).
40' Scheidsrechter Giovanni Ayroldi geeft een inworp aan Venezia op de eigen helft in Stadio Pierluigi Penzo.
41' Inworp Ascoli. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
41' In de minuut 41, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Venetië.
42' Scheidsrechter Giovanni Ayroldi toont Francesco Di Tacchio (Ascoli) de gele kaart.
42' Het spel ligt even stil: Mikael Ellertsson (Venezia) is geblesseerd.
43' In de minuut 43, De onderbreking is afgelopen.
44' Mikael Ellertsson (Venezia) doet weer mee in Stadio Pierluigi Penzo.
44' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Giovanni Ayroldi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Venetië.
45' In de minuut 45, De verdediging van Venezia blokkeert een schot van Francesco Di Tacchio (Ascoli) in Stadio Pierluigi Penzo.
45' Een schot van Gianluca Busio (Venezia) wordt geblokkeerd door een verdediger van Ascoli.
45' + 1 2 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 In de minuut 45, Inworp voor Venezia in de buurt van het vijandige doel in Stadio Pierluigi Penzo.
45' De eerste helft op Stadio Pierluigi Penzo zit erop.
46' De tweede helft gaat van start in Venetië. Ascoli mag aftrappen als scheidsrechter Giovanni Ayroldi fluit.
46' In de minuut 46, Inworp voor Venezia in Stadio Pierluigi Penzo op de eigen helft.
46' De bal is over de achterlijn geweest. Venezia mag een doeltrap nemen.
47' Inworp Venezia. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
47' In de minuut 47, Doelpunt! Ascoli brengt het verschil terug tot 2-1 via Patrizio Masini.
48' Scheidsrechter Giovanni Ayroldi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
48' Inworp op de eigen helft voor Ascoli.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Giovanni Ayroldi kent een vrije trap toe aan Ascoli op een gevaarlijke plek voor Venezia.
50' Venezia moet opletten als Ascoli van scheidsrechter Giovanni Ayroldi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
50' Inworp voor Venezia op de helft van Ascoli.
50' In de minuut 50, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Stadio Pierluigi Penzo.
52' Een schot van Pedro Mendes (Ascoli) wordt tegengehouden door de verdediging van Venezia in Venetië.
52' Scheidsrechter Giovanni Ayroldi geeft Ascoli een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Venezia.
53' In de minuut 53, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Giovanni Ayroldi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Venetië.
53' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
54' Een doelpoging van Francesco Di Tacchio (Ascoli) in Venetië mist scherpte.
54' In de minuut 54, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Venetië.
54' De 1 wissel van Venezia. Mato Jajalo komt erin voor Mikael Ellertsson in Stadio Pierluigi Penzo.
55' In Venetië krijgt Venezia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
56' In de minuut 56, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Venetië.
56' Inworp voor Ascoli ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Venetië.
57' Gele kaart in Venetië: Nicola Falasco (Ascoli) gaat op de bon bij scheidsrechter Giovanni Ayroldi.
57' In de minuut 57, Arbiter Giovanni Ayroldi kent een vrije trap toe aan Venezia op de eigen helft.
58' Scheidsrechter Giovanni Ayroldi kent een vrije trap toe aan Venezia, te nemen op de helft van Ascoli.
59' Giorgio Altare (Venezia) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
59' In de minuut 59, Vrije trap voor Ascoli op de helft van Venezia.
60' De scherpte ontbreekt bij Eric Botteghin (Ascoli). Zijn poging mist doel.
60' Scheidsrechter Giovanni Ayroldi geeft Venezia een doeltrap.
60' In de minuut 60, Bij Ascoli komt Giacomo Manzari er in. Hij vervangt Pablo Rodriguez.
61' Ascoli gebruikt de 2 wissel. Tommaso Milanese vervangt Eddy Gnahore.
61' Maximilian Ullmann vervangt Francesco Zampano bij de thuisploeg.
62' In de minuut 62, Trainer Paolo Vanoli (Venezia) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Dennis Johnsen door Bjarki Steinn Bjarkason.
62' Scheidsrechter Giovanni Ayroldi geeft een inworp aan Ascoli op de eigen helft in Stadio Pierluigi Penzo.
62' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Stadio Pierluigi Penzo.
63' In de minuut 63, Doeltrap voor Venezia in Stadio Pierluigi Penzo.
64' Venezia schiet tussen de palen, maar Chris Gytkjaer ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
64' Venezia mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Bjarki Steinn Bjarkason in Stadio Pierluigi Penzo.
65' In de minuut 65, Nicholas Pierini mist het doel en scoort niet voor Venezia.
65' De bal is over de achterlijn geweest. Ascoli mag een doeltrap nemen.
65' In Stadio Pierluigi Penzo mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
66' In de minuut 66, Ascoli krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Giovanni Ayroldi op de helft van Venezia.
67' Ascoli krijgt een schietkans via Giacomo Manzari, maar scoort niet.
67' Nicola Falasco neemt de door scheidsrechter Giovanni Ayroldi gegeven hoekschop voor Ascoli in Venetië.
67' In de minuut 67, Scheidsrechter Giovanni Ayroldi kent Ascoli een inworp toe op de helft van Venezia.
68' Inworp voor Ascoli in Stadio Pierluigi Penzo op de eigen helft.
69' Vanaf rechts mag Nicola Falasco een hoekschop nemen voor Ascoli in Stadio Pierluigi Penzo.
69' In de minuut 69, Patrizio Masini staat buitenspel. Ascoli krijgt een vrije trap tegen.
70' Vrije trap in Stadio Pierluigi Penzo. Op de helft van Venezia mag Ascoli een vrije trap nemen.
71' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Venetië.
72' In de minuut 72, De uitploeg wisselt Patrizio Masini voor Simone D'Uffizi.
72' Scheidsrechter Giovanni Ayroldi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
72' Ascoli krijgt van scheidsrechter Giovanni Ayroldi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
73' In de minuut 73, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Stadio Pierluigi Penzo.
74' Inworp Venezia. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
74' Ascoli krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Giovanni Ayroldi op de helft van Venezia.
75' In de minuut 75, Inworp op de eigen helft voor Venezia.
76' Stadio Pierluigi Penzo ziet de poging van Maximilian Ullmann smoren in de verdediging van Ascoli.
76' Hoekschop voor Venezia in Stadio Pierluigi Penzo. Bjarki Steinn Bjarkason neemt deze vanaf rechts.
76' In de minuut 76, Venezia moet opletten als Ascoli van scheidsrechter Giovanni Ayroldi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
78' In Venetië kopt Simone D'Uffizi (Ascoli) de bal, maar mist doel.
78' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Venezia in Venetië.
79' In de minuut 79, Ascoli krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Giovanni Ayroldi in Venetië.
80' Vrije trap voor Ascoli op de helft van Venezia.
82' Nicholas Pierini schiet op doel maar scoort niet voor Venezia in Venetië.