1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken.
1' In de minuut 1, Inworp voor Pisa in Arena Garibaldi op de eigen helft.
2' Vrije trap in Arena Garibaldi. Op de helft van Pisa mag Ascoli een vrije trap nemen.
3' Scheidsrechter Simone Sozza geeft Pisa een vrije trap op de eigen helft.
4' In de minuut 4, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Pisa.
5' Arbiter Simone Sozza kent een vrije trap toe aan Pisa op de eigen helft.
6' Doeltrap voor Pisa in Arena Garibaldi.
8' In de minuut 8, Vrije trap voor Pisa op de helft van Ascoli.
9' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
10' Scheidsrechter Simone Sozza kent een vrije trap toe aan Ascoli, te nemen op de helft van Pisa.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Simone Sozza geeft een gele kaart aan Marco d`Alessandro (Pisa).
11' Pisa krijgt van scheidsrechter Simone Sozza op eigen helft een vrije trap toegewezen.
14' Scheidsrechter Simone Sozza kent Ascoli een inworp toe op de helft van Pisa.
15' In de minuut 15, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Ascoli in de buurt van het doel van Pisa.
15' Eerste gele kaart voor Stefano Moreo (Pisa) in Pisa.
16' Vergeefse doelpoging Pedro Mendes (Ascoli).
16' In de minuut 16, Inworp voor Ascoli ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Pisa.
17' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Arena Garibaldi.
18' Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Simone Sozza.
18' In de minuut 18, Inworp op de eigen helft voor Ascoli.
21' Pisa mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Miguel Veloso in Arena Garibaldi.
21' De uitploeg krijgt een doeltrap in Pisa.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Simone Sozza geeft Ascoli een doeltrap.
22' Inworp Pisa. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
23' In Pisa krijgt Pisa op de eigen helft een vrije trap te nemen.
23' In de minuut 23, De scherpte ontbreekt bij Stefano Moreo (Pisa). Zijn poging mist doel in Pisa.
23' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ascoli in Pisa.
24' Scheidsrechter Simone Sozza kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
26' In de minuut 26, Scheidsrechter Simone Sozza geeft Ascoli een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Pisa.
27' Inworp voor Ascoli in de buurt van het vijandige doel in Arena Garibaldi.
27' Nicolas van Pisa is geblesseerd en het spel ligt even stil.
28' In de minuut 28, In Arena Garibaldi ziet het publiek dat Nicolas (Pisa) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
28' Arena Garibaldi ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Pisa.
30' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Arena Garibaldi.
31' In de minuut 31, Ascoli moet opletten als Pisa van scheidsrechter Simone Sozza een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
32' Vanaf rechts mag Miguel Veloso een hoekschop nemen voor Pisa in Arena Garibaldi.
32' De bal is over de achterlijn geweest. Ascoli mag een doeltrap nemen.
33' In de minuut 33, In Pisa krijgt Ascoli op de eigen helft een vrije trap te nemen.
34' Ascoli krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Simone Sozza op de helft van Pisa.
34' Inworp voor Ascoli op de helft van Pisa.
35' In de minuut 35, Inworp voor Ascoli ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Pisa.
35' De verdediging van Pisa blokkeert een schot van Claud Adjapong (Ascoli) in Arena Garibaldi.
37' Doeltrap voor Pisa in Arena Garibaldi.
38' In de minuut 38, Scheidsrechter Simone Sozza geeft een inworp aan Ascoli op de eigen helft in Arena Garibaldi.
39' Inworp voor Ascoli in de buurt van het vijandige doel in Arena Garibaldi.
39' In Arena Garibaldi mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Simone Sozza kent Pisa een inworp toe op de helft van Ascoli.
41' Scheidsrechter Simone Sozza geeft een inworp aan Ascoli op de eigen helft in Arena Garibaldi.
42' Inworp Ascoli. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Simone Sozza kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
43' Arbiter Simone Sozza kent een vrije trap toe aan Pisa op de eigen helft.
44' In de minuut 44, De voorzet kwam van Mattia Valoti.
45' Scheidsrechter Simone Sozza geeft Ascoli een doeltrap.
45' + 1 1 minuten extra tijd in Pisa.
45' + 1 In de minuut 45, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Arena Garibaldi.
45' + 1 António Caracciolo (Pisa) krijgt geel van scheidsrechter Simone Sozza in Arena Garibaldi en moet oppassen.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Simone Sozza aan dat we gaan rusten in Pisa's Arena Garibaldi.
46' In de minuut 46, Het fluitsignaal klinkt voor de start van de tweede helft.
46' Ascoli krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Simone Sozza op de helft van Pisa.
46' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Pisa.
47' In de minuut 47, Inworp voor Ascoli op de helft van Pisa.
48' Scheidsrechter Simone Sozza fluit de wedstrijd weer op gang in Arena Garibaldi.
48' Inworp voor Pisa in Arena Garibaldi op de eigen helft.
49' In de minuut 49, In Arena Garibaldi mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
50' Scheidsrechter Simone Sozza geeft Pisa een vrije trap op de eigen helft.
51' Inworp op de eigen helft voor Ascoli.
53' In de minuut 53, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Pisa.
53' Scheidsrechter Simone Sozza kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
54' Scheidsrechter Simone Sozza kent Pisa een inworp toe op de helft van Ascoli.
54' In de minuut 54, Ascoli krijgt van scheidsrechter Simone Sozza op eigen helft een vrije trap toegewezen.
55' Gele kaart. Tommaso Barbieri (Pisa) gaat op de bon.
55' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Danilo Quaranta (Ascoli).
55' In de minuut 55, Er wordt weer gevoetbald in Pisa.
56' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
56' Ascoli is weer compleet nu Danilo Quaranta weer terug het veld van Arena Garibaldi in mag.
57' In de minuut 57, Pisa moet opletten als Ascoli van scheidsrechter Simone Sozza een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
57' Inworp voor Ascoli in Arena Garibaldi op de eigen helft.
58' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Pisa.
58' In de minuut 58, Pisa krijgt een schietkans via Tommaso Barbieri, maar scoort niet in Arena Garibaldi.
60' In Pisa krijgt Pisa op de eigen helft een vrije trap te nemen.
61' De verdediging van Ascoli blokkeert een schot van Tomas Esteves (Pisa).
62' In de minuut 62, Ascoli krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Simone Sozza op de helft van Pisa.
62' Trainer Fabrizio Castori (Ascoli) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Eddy Gnahore door Simone D'Uffizi.
63' De scherpte ontbreekt bij Brian Jephte Bayeye (Ascoli). Zijn poging mist doel.
63' In de minuut 63, De bal is over de achterlijn geweest. Pisa mag een doeltrap nemen.
64' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Arena Garibaldi.
65' In Arena Garibaldi mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
65' In de minuut 65, Inworp Pisa. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
66' Pisa krijgt van scheidsrechter Simone Sozza op eigen helft een vrije trap toegewezen.
66' Samuel Giovane gaat in het boekje van de scheidsrechter.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Simone Sozza geeft Ascoli een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Pisa.
68' Mattia Valoti raakt geblesseerd bij Pisa en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
69' Deze wissel was niet voorzien. Alberto Aquilani moet de aangeslagen Mattia Valoti vervangen. Gabriele Piccinini komt voor hem in de plaats. Dit is de 1 wissel voor Pisa.
69' In de minuut 69, De wedstrijd gaat weer verder.
69' Scheidsrechter Simone Sozza geeft Pisa een vrije trap op de eigen helft.
69' Gele kaart in Pisa: Danilo Quaranta (Ascoli) gaat op de bon bij scheidsrechter Simone Sozza.
71' In de minuut 71, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Simone Sozza een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Pisa.
71' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Pisa in Pisa.
72' Arbiter Simone Sozza kent een vrije trap toe aan Ascoli op de eigen helft.
73' In de minuut 73, Inworp voor Pisa op de helft van Ascoli.
74' Scheidsrechter Simone Sozza geeft een inworp aan Ascoli op de eigen helft in Arena Garibaldi.
75' Arena Garibaldi ziet de poging van Marco d`Alessandro smoren in de verdediging van Ascoli.
75' In de minuut 75, Miguel Veloso neemt de door scheidsrechter Simone Sozza gegeven hoekschop voor Pisa in Pisa.
76' Vrije trap in Arena Garibaldi. Op de helft van Pisa mag Ascoli een vrije trap nemen.
76' Gabriele Piccinini (Pisa) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
76' In de minuut 76, De 2 wissel van Ascoli. Giacomo Manzari komt erin voor Nicola Falasco in Arena Garibaldi.
77' Bij Ascoli komt Yehiya Maiga Silvestri er in. Hij vervangt Samuel Giovane.
77' Trainer Fabrizio Castori gebruikt zijn 4 wissel. Pablo Rodriguez wordt door Kevin Haveri vervangen bij de uitploeg.
78' In de minuut 78, De poging van Kevin Haveri (Ascoli) mist doel.
78' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Pisa.
79' Scheidsrechter Simone Sozza geeft een inworp aan Pisa op de eigen helft in Arena Garibaldi.
79' In de minuut 79, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Pisa.
80' Wissel in Pisa: Gaetano Masucci vervangt Marco d`Alessandro bij Pisa.
80' Pisa heeft Stefano Moreo gewisseld. Hjortur Hermannsson neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Alberto Aquilani.
80' In de minuut 80, Ascoli krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Simone Sozza op de helft van Pisa.
81' Scheidsrechter Simone Sozza toont Patrizio Masini (Ascoli) de gele kaart.
81' Scheidsrechter Simone Sozza kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
81' In de minuut 81, Een speler van Pisa staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Simone Sozza teruggefloten.
82' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
82' Scheidsrechter Simone Sozza geeft Ascoli een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Pisa.
82' In de minuut 82, Hoekschop voor Ascoli in Arena Garibaldi. Simone D'Uffizi neemt deze vanaf rechts.
83' Inworp op de eigen helft voor Pisa.
87' Pedro Mendes (Ascoli) raakt geblesseerd in Pisa. Scheidsrechter Simone Sozza legt de wedstrijd even stil.
88' In de minuut 88, Er wordt weer gevoetbald!
88' Inworp voor Ascoli in de buurt van het vijandige doel in Arena Garibaldi.
88' Pedro Mendes (Ascoli) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Pisa.
88' In de minuut 88, Doelpoging Ascoli! Het schot van Giacomo Manzari gaat niet tussen de palen.
88' Scheidsrechter Simone Sozza geeft Pisa een doeltrap.
89' Wissel in Pisa: Vincenzo Millico vervangt Brian Jephte Bayeye bij Ascoli.
89' In de minuut 89, De 4 wissel van Pisa. Idrissa Toure komt erin voor Jan Mlakar in Arena Garibaldi.