1' De wedstrijd is begonnen.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Maurizio Mariani kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
3' Inworp op de eigen helft voor Spezia.
4' Inworp voor Pisa in Arena Garibaldi op de eigen helft.
5' In de minuut 5, Inworp voor Pisa op de helft van Spezia.
5' De uitploeg krijgt een doeltrap in Pisa.
5' In Arena Garibaldi mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
6' In de minuut 6, Vrije trap in Arena Garibaldi. Op de helft van Spezia mag Pisa een vrije trap nemen.
7' Scheidsrechter Maurizio Mariani geeft Spezia een doeltrap.
9' Inworp Spezia. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
10' In de minuut 10, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Spezia in Pisa.
10' Spezia krijgt van scheidsrechter Maurizio Mariani op eigen helft een vrije trap toegewezen.
15' Scheidsrechter Maurizio Mariani kent een vrije trap toe aan Pisa, te nemen op de helft van Spezia.
15' In de minuut 15, Scheidsrechter Maurizio Mariani toont Rachid Kouda (Spezia) de gele kaart.
18' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Pisa.
20' In de minuut 20, Luca Vignali met de assist.
24' Scheidsrechter Maurizio Mariani geeft een inworp aan Spezia op de eigen helft in Arena Garibaldi.
27' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Maurizio Mariani een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Pisa.
28' In de minuut 28, Doeltrap voor Spezia in Arena Garibaldi.
29' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Arena Garibaldi.
30' De bal is over de achterlijn geweest. Pisa mag een doeltrap nemen.
32' In de minuut 32, De bal gaat op de stip voor Pisa.
33' De 1-1 gelijkmaker wordt gescoord door Ernesto Torregrossa, die een penalty verzilvert in Arena Garibaldi.
34' De bal is over de achterlijn geweest. Pisa mag een doeltrap nemen.
35' In de minuut 35, Pisa in buitenspelpositie.
36' Vrije trap voor Spezia op de helft van Pisa.
36' In de minuut 36, De voorzet kwam van Diego Falcinelli.
38' Scheidsrechter Maurizio Mariani geeft een inworp aan Pisa op de eigen helft in Arena Garibaldi.
39' Pisa krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Maurizio Mariani in Pisa.
40' In de minuut 40, Inworp voor Pisa in de buurt van het vijandige doel in Arena Garibaldi.
40' Scheidsrechter Maurizio Mariani geeft Spezia een doeltrap.
41' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Maurizio Mariani een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Pisa.
45' In de minuut 45, Spezia mag het vanaf elf meter proberen.
45' + 1 Doelpuntenmaker Daniele Verde bezorgt Spezia een comfortabele 1-3 voorsprong vanaf elf meter.
45' + 2 De thuisploeg krijgt een doeltrap in Pisa.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Maurizio Mariani kent Pisa een inworp toe op de helft van Spezia.
45' + 3 Arbiter Maurizio Mariani kent een vrije trap toe aan Spezia op de eigen helft.
45' + 4 Inworp op de eigen helft voor Spezia.
45' In de minuut 45, De eerste helft is afgelopen.
46' De tweede helft is begonnen in Pisa en staat onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani.
46' De thuisploeg wisselt Miguel Veloso voor Lisandru Tramoni.
46' In de minuut 46, Spezia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Maurizio Mariani op de helft van Pisa.
46' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Arena Garibaldi.
47' Tomas Esteves krijgt geel voor de thuisploeg en zal de volgende wedstrijd moeten missen.
47' In de minuut 47, Scheidsrechter Maurizio Mariani kent een vrije trap toe aan Spezia, te nemen op de helft van Pisa.
47' Vrije trap in Arena Garibaldi. Op de helft van Pisa mag Spezia een vrije trap nemen.
48' Salvatore Esposito van Spezia is geblesseerd en het spel ligt even stil.
49' In de minuut 49, Er wordt weer gevoetbald in Pisa.
49' Salvatore Esposito (Spezia) is weer terug binnen de lijnen.
49' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Pisa.
50' In de minuut 50, Pisa mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
51' Pisa krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Maurizio Mariani op de helft van Spezia.
53' Inworp Pisa. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
54' In de minuut 54, Scheidsrechter Maurizio Mariani geeft Spezia een vrije trap op de eigen helft.
56' Scheidsrechter Maurizio Mariani kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
56' De 1 wissel van Spezia. Filip Jagiello komt erin voor Luca Vignali in Arena Garibaldi.
57' In de minuut 57, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Spezia in de buurt van het doel van Pisa.
57' Scheidsrechter Maurizio Mariani geeft Nicolas geel. Hij zal de volgende wedstrijd voor de thuisploeg moeten missen.
59' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Pisa in Pisa.
60' In de minuut 60, Doeltrap voor Spezia in Arena Garibaldi.
61' Een speler van Spezia staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Maurizio Mariani teruggefloten.
61' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Rachid Kouda (Spezia).
62' In de minuut 62, Arena Garibaldi ziet hoe Luca D'Angelo de geblesseerde Rachid Kouda vervangt door Niccolo Pietra bij de uitploeg.
62' Er wordt weer gevoetbald!