1' We zijn begonnen. Venezia heeft afgetrapt.
2' In de minuut 2, Inworp voor Venezia in Stadio San Vito op de eigen helft.
3' Cosenza mag een hoekschop nemen vanaf links via Mateusz Praszelik in Stadio San Vito.
3' Scheidsrechter Manuel Volpi kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
4' In de minuut 4, Cosenza moet opletten als Venezia van scheidsrechter Manuel Volpi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
4' Venezia mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Cosenza in Cosenza.
4' Scheidsrechter Manuel Volpi geeft Venezia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Cosenza.
5' In de minuut 5, In Stadio San Vito mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
6' Scheidsrechter Manuel Volpi geeft Cosenza een vrije trap op de eigen helft.
7' In de minuut 7, Gennaro Tutino (Cosenza) ziet zijn kopbal niet in het doel van Venezia belanden.
7' De verdediging van Cosenza blokkeert een schot van Nicholas Pierini (Venezia) in Stadio San Vito.
8' Nicholas Pierini neemt de door scheidsrechter Manuel Volpi gegeven hoekschop voor Venezia in Cosenza.
8' In de minuut 8, Kopbal richting doel! Joel Pohjanpalo (Venezia) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Cosenza.
8' Scheidsrechter Manuel Volpi geeft Cosenza een doeltrap.
10' In de minuut 10, Manuel Marras met de assist.
12' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadio San Vito.
14' In Cosenza krijgt Venezia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
15' In de minuut 15, Venezia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Manuel Volpi op de helft van Cosenza.
17' Vergeefse doelpoging Mateusz Praszelik (Cosenza).
18' Cosenza krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Manuel Volpi in Cosenza.
18' In de minuut 18, De scherpte ontbreekt bij Michael Venturi (Cosenza). Zijn poging mist doel in Cosenza.
18' De uitploeg krijgt een doeltrap in Cosenza.
19' In de minuut 19, Het voorbereidende werk werd verricht door Gianluca Frabotta.
21' Door een doelpunt van Gennaro Tutino loopt de thuisploeg verder uit op de tegenstander. Het is 3-0 in Cosenza.
21' Francesco Forte (Cosenza) treft de lat!
23' In de minuut 23, Inworp voor Venezia ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Cosenza.
24' De voorzet kwam van Dennis Johnsen.
26' In de minuut 26, Scheidsrechter Manuel Volpi legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Michael Venturi (Cosenza) in Stadio San Vito.
27' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Manuel Volpi laat verder spelen.
27' Michael Venturi (Cosenza) is weer terug binnen de lijnen.
27' In de minuut 27, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Manuel Volpi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Cosenza.
28' Scheidsrechter Manuel Volpi geeft een inworp aan Venezia op de eigen helft in Stadio San Vito.
29' Scheidsrechter Manuel Volpi kent een vrije trap toe aan Venezia op een gevaarlijke plek voor Cosenza.
30' In de minuut 30, Een schot van Nicholas Pierini (Venezia) wordt geblokkeerd door een verdediger van Cosenza.
30' Hoekschop voor Venezia in Stadio San Vito. Tanner Tessmann neemt deze vanaf rechts.
31' Gianluca Busio (Venezia) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Cosenza in Stadio San Vito.
32' In de minuut 32, Vanaf links mag Nicholas Pierini een hoekschop nemen voor Venezia in Stadio San Vito.
32' Dennis Johnsen (Venezia) staat buitenspel in Cosenza, gezien door scheidsrechter Manuel Volpi.
33' Arbiter Manuel Volpi kent een vrije trap toe aan Venezia op de eigen helft.
34' In de minuut 34, Inworp voor Cosenza in de buurt van het vijandige doel in Stadio San Vito.
35' Hoekschop voor Cosenza in Stadio San Vito. Gianluca Frabotta neemt deze vanaf links.
35' Venezia krijgt van scheidsrechter Manuel Volpi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
36' In de minuut 36, Arbiter Manuel Volpi kent een vrije trap toe aan Venezia op de eigen helft.
36' Inworp op de eigen helft voor Cosenza.
37' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Cosenza.
37' In de minuut 37, Inworp Venezia. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
38' In Cosenza krijgt Venezia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
38' Scheidsrechter Manuel Volpi kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
39' In de minuut 39, Inworp op de eigen helft voor Cosenza.
40' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadio San Vito.
42' Tanner Tessmann mist het doel en scoort niet voor Venezia.
42' In de minuut 42, De bal is over de achterlijn geweest. Cosenza mag een doeltrap nemen.
43' Scheidsrechter Manuel Volpi geeft Venezia een vrije trap op de eigen helft.
43' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Stadio San Vito.
44' In de minuut 44, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
45' Vrije trap voor Cosenza op de helft van Venezia.
45' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Venezia in Cosenza.
45' + 1 In de minuut 45, De vierde official geeft 3 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Stadio San Vito.
45' + 1 Een schot van Simone Mazzocchi (Cosenza) wordt tegengehouden door de verdediging van Venezia in Cosenza.
45' + 1 Stadio San Vito ziet de poging van Gianluca Frabotta smoren in de verdediging van Venezia.
45' + 2 In de minuut 45, Cosenza krijgt een schietkans via Gennaro Tutino, maar scoort niet.
45' + 2 De verdediging van Venezia blokkeert een schot van Gianluca Frabotta (Cosenza).
45' + 2 Cosenza mag een hoekschop nemen vanaf links via Gianluca Frabotta in Stadio San Vito.
45' + 3 In de minuut 45, Scheidsrechter Manuel Volpi geeft Venezia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Cosenza.
45' + 3 Vanaf rechts mag Nicholas Pierini een hoekschop nemen voor Venezia in Stadio San Vito.
45' + 4 Een schot van Francesco Zampano (Venezia) smoort in de verdediging van Cosenza.
45' + 4 In de minuut 45, In Cosenza krijgt Cosenza op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' Na de pauze trapt Cosenza af voor de tweede helft.
46' In de minuut 46, De uitploeg vervangt Giorgio Altare door Michael Svoboda.
46' Venezia brengt Chris Gytkjaer in de plaats van Nunzio Lella.
46' Inworp voor Venezia op de helft van Cosenza.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Manuel Volpi kent Venezia een inworp toe op de helft van Cosenza.
47' Inworp voor Venezia in de buurt van het vijandige doel in Stadio San Vito.
47' Cosenza verdedigt een schot van Tanner Tessmann, waardoor Venezia niet tot scoren komt.
47' In de minuut 47, Tanner Tessmann neemt de door scheidsrechter Manuel Volpi gegeven hoekschop voor Venezia in Cosenza.
48' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
49' Venezia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Manuel Volpi in Cosenza.
49' In de minuut 49, Doelpoging Venezia! Het schot van Francesco Zampano gaat niet tussen de palen.
49' Doeltrap voor Cosenza in Stadio San Vito.
50' Cosenza krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Manuel Volpi op de helft van Venezia.
51' In de minuut 51, Schot op doel van Joel Pohjanpalo. Maar zonder doelpunt voor Venezia als gevolg.
51' Scheidsrechter Manuel Volpi geeft Venezia een vrije trap op de eigen helft.
52' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadio San Vito.
53' In de minuut 53, Scheidsrechter Manuel Volpi geeft Cosenza een doeltrap.
55' In Stadio San Vito belandt een kopbal van Chris Gytkjaer (Venezia) tegen de lat!
55' Doeltrap voor Cosenza in Stadio San Vito.
56' In de minuut 56, Inworp voor Venezia in Stadio San Vito op de eigen helft.
57' Simone Mazzocchi (Cosenza) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Venezia.
57' Venezia schiet tussen de palen, maar Francesco Zampano ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
58' In de minuut 58, Scheidsrechter Manuel Volpi kent Venezia een inworp toe op de helft van Cosenza.
58' De thuisploeg wisselt Francesco Forte voor Idriz Voca.
59' Inworp voor Venezia ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Cosenza.
60' In de minuut 60, Arbiter Manuel Volpi kent een vrije trap toe aan Cosenza op de eigen helft.
63' Scheidsrechter Manuel Volpi geeft een inworp aan Cosenza op de eigen helft in Stadio San Vito.
63' De poging van Dennis Johnsen (Venezia) mist doel in Stadio San Vito.
63' In de minuut 63, De bal is over de achterlijn geweest. Cosenza mag een doeltrap nemen.
64' Inworp Cosenza. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
65' Gele kaart. Michael Venturi (Cosenza) gaat op de bon.
65' In de minuut 65, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Venezia in Cosenza.
66' Scheidsrechter Manuel Volpi kent een vrije trap toe aan Venezia, te nemen op de helft van Cosenza.
66' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Cosenza.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Manuel Volpi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
68' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Cosenza.
68' Scheidsrechter Manuel Volpi geeft een inworp aan Venezia op de eigen helft in Stadio San Vito.
69' In de minuut 69, Cosenza krijgt van scheidsrechter Manuel Volpi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
70' Cosenza mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
71' De verdediging van Venezia blokkeert een schot van Gennaro Tutino (Cosenza).
71' In de minuut 71, Gianluca Frabotta neemt de door scheidsrechter Manuel Volpi gegeven hoekschop voor Cosenza in Cosenza.
72' Simone Mazzocchi (Cosenza) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Venezia.
72' Venezia krijgt van scheidsrechter Manuel Volpi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
72' In de minuut 72, Venezia heeft Dennis Johnsen gewisseld. Marco Olivieri neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Paolo Vanoli.
72' Bij Venezia komt Mikael Ellertsson er in. Hij vervangt Francesco Zampano.
74' In Cosenza krijgt Cosenza op de eigen helft een vrije trap te nemen.
75' In de minuut 75, Marin Sverko gaat in het boekje van de scheidsrechter.
75' Eerste gele kaart voor Gennaro Tutino (Cosenza) in Cosenza.
76' Giacomo Calo vervangt Mateusz Praszelik bij de thuisploeg.
77' In de minuut 77, Inworp Cosenza. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
77' Inworp op de eigen helft voor Venezia.
78' Inworp voor Cosenza op de helft van Venezia.
79' In de minuut 79, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Cosenza.
80' Scheidsrechter Manuel Volpi geeft Venezia een vrije trap op de eigen helft.
81' De bal is over de achterlijn geweest. Cosenza mag een doeltrap nemen.
81' In de minuut 81, De thuisploeg zit op rozen als Gennaro Tutino de score uitbouwt naar 4-1 in Stadio San Vito.
81' Een schot van Gianluca Frabotta (Cosenza) wordt tegengehouden door de verdediging van Venezia in Cosenza.
83' Venezia gebruikt de 5 wissel. Ali Dembele vervangt Nicholas Pierini.
84' In de minuut 84, Inworp voor Venezia in Stadio San Vito op de eigen helft.
84' Gele kaart in Cosenza: Antonio Candela (Venezia) gaat op de bon bij scheidsrechter Manuel Volpi.
85' Valerio Crespi vervangt Gennaro Tutino bij de thuisploeg.
85' In de minuut 85, In Stadio San Vito mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
86' Vrije trap voor Venezia op de helft van Cosenza.
86' Vrije trap in Stadio San Vito. Op de helft van Cosenza mag Venezia een vrije trap nemen.
87' In de minuut 87, Inworp Venezia. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
87' Marco Olivieri deed het voorbereidende werk.
88' In de minuut 88, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Cosenza.
89' Inworp op de eigen helft voor Venezia.
90' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Stadio San Vito.
90' + 1 De vierde official geeft 6 minuten extra tijd aan voor de Tweede helft.
90' + 1 Scheidsrechter Manuel Volpi geeft een inworp aan Venezia op de eigen helft in Stadio San Vito.