1' Parma Calcio heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
1' De bal is over de achterlijn geweest. Parma Calcio mag een doeltrap nemen.
2' In de minuut 2, Hoekschop voor Parma Calcio in Ennio Tardini. Dennis Man neemt deze vanaf rechts.
3' Inworp voor Parma Calcio op de helft van Venezia.
3' Scheidsrechter Matteo Marchetti kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
4' In de minuut 4, Parma Calcio krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Matteo Marchetti in Parma.
4' Doeltrap voor Venezia in Ennio Tardini.
6' Joel Pohjanpalo mist het doel en scoort niet voor Venezia.
6' In de minuut 6, Scheidsrechter Matteo Marchetti geeft Parma Calcio een doeltrap.
6' Inworp voor Parma Calcio in de buurt van het vijandige doel in Ennio Tardini.
7' Inworp voor Venezia in Ennio Tardini op de eigen helft.
8' In de minuut 8, Hernani (Parma Calcio) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Venezia in Ennio Tardini.
9' Parma Calcio krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Matteo Marchetti op de helft van Venezia.
10' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Parma Calcio in Parma.
11' In de minuut 11, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Ennio Tardini.
13' Gianluca Di Chiara (Parma Calcio) staat buitenspel.
13' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Ennio Tardini.
14' In de minuut 14, Een schot van Nicholas Pierini (Venezia) smoort in de verdediging van Parma Calcio.
15' Tanner Tessmann neemt de door scheidsrechter Matteo Marchetti gegeven hoekschop voor Venezia in Parma.
15' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Parma.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Matteo Marchetti kent een vrije trap toe aan Parma Calcio op een gevaarlijke plek voor Venezia.
16' Tanner Tessmann krijgt geel voor de uitploeg en zal de volgende wedstrijd moeten missen.
17' Een schot van Valentin Mihaila (Parma Calcio) wordt tegengehouden door de verdediging van Venezia in Parma.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Matteo Marchetti geeft Venezia een doeltrap.
18' In Ennio Tardini mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
18' In Parma krijgt Venezia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
21' In de minuut 21, Arbiter Matteo Marchetti kent een vrije trap toe aan Parma Calcio op de eigen helft.
21' De bal gaat binnen. De thuisploeg neemt de leiding via Valentin Mihaila. 1-0!
24' In de minuut 24, Parma Calcio mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Venezia in Parma.
26' Giorgio Altare deed het voorbereidende werk.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Matteo Marchetti legt de wedstrijd even stil om Gianluca Di Chiara (Parma Calcio) aan een blessure te laten behandelen in Parma.
29' Scheidsrechter Matteo Marchetti fluit de wedstrijd weer op gang in Ennio Tardini.
29' Parma Calcio is weer compleet nu Gianluca Di Chiara weer terug het veld in mag.
29' In de minuut 29, Inworp Venezia. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
29' Scheidsrechter Matteo Marchetti geeft Parma Calcio een vrije trap op de eigen helft.
30' Scheidsrechter Matteo Marchetti kent Parma Calcio een inworp toe op de helft van Venezia.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Matteo Marchetti kent een vrije trap toe aan Parma Calcio, te nemen op de helft van Venezia.
31' Een schot van Adrian Benedyczak (Parma Calcio) wordt geblokkeerd door een verdediger van Venezia.
31' Parma Calcio mag een hoekschop nemen vanaf links via Valentin Mihaila in Ennio Tardini.
32' In de minuut 32, Parma Calcio krijgt van scheidsrechter Matteo Marchetti op eigen helft een vrije trap toegewezen.
32' Scheidsrechter Matteo Marchetti geeft een gele kaart aan Mikael Ellertsson (Venezia).
33' De bal is over de achterlijn geweest. Venezia mag een doeltrap nemen.
34' In de minuut 34, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Parma.
35' Parma Calcio krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Matteo Marchetti op de helft van Venezia.
35' Inworp voor Venezia op de helft van Parma Calcio.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Matteo Marchetti geeft een inworp aan Venezia op de eigen helft in Ennio Tardini.
37' Ennio Tardini ziet de poging van Mikael Ellertsson smoren in de verdediging van Parma Calcio.
39' Adrian Benedyczak schiet op doel maar scoort niet voor Parma Calcio.
40' In de minuut 40, Inworp op de eigen helft voor Parma Calcio.
40' Scheidsrechter Matteo Marchetti geeft Venezia een vrije trap op de eigen helft.
41' Vergeefse doelpoging Valentin Mihaila (Parma Calcio).
43' In de minuut 43, Venezia krijgt een schietkans via Gianluca Busio, maar scoort niet.
44' Inworp op de eigen helft voor Venezia.
44' De verdediging van Parma Calcio blokkeert een schot van Antonio Candela (Venezia) in Ennio Tardini.
45' + 1 In de minuut 45, Vanaf rechts mag Dennis Man een hoekschop nemen voor Parma Calcio in Ennio Tardini.
45' + 1 De vierde official geeft 2 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Ennio Tardini.
45' + 2 Arbiter Matteo Marchetti kent een vrije trap toe aan Parma Calcio op de eigen helft.
45' In de minuut 45, De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' De tweede helft gaat van start in Parma. Venezia mag aftrappen als scheidsrechter Matteo Marchetti fluit.
47' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Ennio Tardini.
48' In de minuut 48, Scheidsrechter Matteo Marchetti geeft een inworp aan Venezia op de eigen helft in Ennio Tardini.
48' Scheidsrechter Matteo Marchetti kent Venezia een inworp toe op de helft van Parma Calcio.
49' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Antonio Candela (Venezia).
49' In de minuut 49, Adrian Benedyczak van Parma Calcio is geblesseerd en het spel ligt even stil.