1' De eerste helft gaat van start in Catanzaro. Pisa mag aftrappen.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Davide Ghersini kent Pisa een inworp toe op de helft van Catanzaro.
2' Inworp voor Catanzaro op de helft van Pisa.
3' Doelpoging Pisa! Het schot van Ettore Gliozzi gaat niet tussen de palen.
3' In de minuut 3, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Catanzaro.
4' Vanaf rechts mag Tomas Esteves een hoekschop nemen voor Pisa in Stadio Nicola Ceravolo.
10' In de minuut 10, Catanzaro krijgt van scheidsrechter Davide Ghersini op eigen helft een vrije trap toegewezen.
11' Catanzaro krijgt een schietkans via Tommaso Biasci, maar scoort niet in Stadio Nicola Ceravolo.
11' Jari Vandeputte neemt de door scheidsrechter Davide Ghersini gegeven hoekschop voor Catanzaro in Catanzaro.
12' In de minuut 12, Doeltrap voor Pisa in Stadio Nicola Ceravolo.
14' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Davide Ghersini een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Catanzaro.
15' Buitenspelpositie Panos Katseris (Catanzaro).
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Davide Ghersini kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
18' Vrije trap voor Catanzaro op de helft van Pisa.
18' Scheidsrechter Davide Ghersini geeft een inworp aan Catanzaro op de eigen helft in Stadio Nicola Ceravolo.
21' In de minuut 21, Inworp voor Pisa in Stadio Nicola Ceravolo op de eigen helft.
22' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Catanzaro.
23' Inworp op de eigen helft voor Catanzaro.
24' In de minuut 24, In Stadio Nicola Ceravolo mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
24' Pietro Iemmello van Catanzaro is geblesseerd en het spel ligt even stil.
25' Scheidsrechter Davide Ghersini fluit de wedstrijd weer op gang in Stadio Nicola Ceravolo.
25' In de minuut 25, In Catanzaro kan Pietro Iemmello (Catanzaro) weer verder.
25' Inworp Catanzaro. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
26' Pietro Iemmello (Catanzaro) staat buitenspel.
27' In de minuut 27, Inworp Catanzaro. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
28' Scheidsrechter Davide Ghersini geeft Pisa een vrije trap op de eigen helft.
29' De verdediging van Pisa blokkeert een schot van Pietro Iemmello (Catanzaro) in Stadio Nicola Ceravolo.
33' In de minuut 33, Gele kaart. Luka Krajnc (Catanzaro) gaat op de bon.
33' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stadio Nicola Ceravolo.
34' Inworp voor Pisa op de helft van Catanzaro.
34' In de minuut 34, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Stadio Nicola Ceravolo.
35' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Catanzaro in Catanzaro.
35' Arbiter Davide Ghersini kent een vrije trap toe aan Catanzaro op de eigen helft.
36' In de minuut 36, Simone Canestrelli krijgt geel voor de uitploeg en zal de volgende wedstrijd moeten missen.
36' Scheidsrechter Davide Ghersini kent een vrije trap toe aan Catanzaro op een gevaarlijke plek voor Pisa.
41' Ettore Gliozzi schiet op doel maar scoort niet voor Pisa in Catanzaro.
41' In de minuut 41, Pisa krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Davide Ghersini in Catanzaro.
42' Inworp voor Pisa ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Catanzaro.
44' In Catanzaro krijgt Catanzaro op de eigen helft een vrije trap te nemen.
44' In de minuut 44, Het spel ligt even stil: Tommaso Biasci (Catanzaro) is geblesseerd.
45' Er wordt weer gevoetbald in Catanzaro.
45' Tommaso Biasci (Catanzaro) doet weer mee in Stadio Nicola Ceravolo.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Davide Ghersini geeft Catanzaro een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Pisa.
45' Inworp op de eigen helft voor Pisa.
45' + 1 De vierde official geeft 2 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 2 In de minuut 45, Arbiter Davide Ghersini kent een vrije trap toe aan Catanzaro op de eigen helft.
45' De eerste helft zit erop in Stadio Nicola Ceravolo.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Catanzaro.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Davide Ghersini kent Catanzaro een inworp toe op de helft van Pisa.
46' Inworp voor Catanzaro in de buurt van het vijandige doel in Stadio Nicola Ceravolo.
47' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
48' In de minuut 48, De scherpte ontbreekt bij Tommaso Biasci (Catanzaro). Zijn poging mist doel.
48' De bal is over de achterlijn geweest. Pisa mag een doeltrap nemen.
48' In Stadio Nicola Ceravolo mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
49' In de minuut 49, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Catanzaro.
50' Pisa mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Pietro Beruatto in Stadio Nicola Ceravolo.
51' Scheidsrechter Davide Ghersini geeft een inworp aan Catanzaro op de eigen helft in Stadio Nicola Ceravolo.
52' In de minuut 52, Catanzaro krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Davide Ghersini op de helft van Pisa.
52' De thuisploeg wisselt Pietro Iemmello voor Giuseppe Ambrosino.
53' In de minuut 53, De voorzet kwam van Jari Vandeputte.
54' Eerste gele kaart voor Giuseppe Ambrosino (Catanzaro) in Catanzaro.
55' Scheidsrechter Davide Ghersini kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
56' In de minuut 56, Hoekschop voor Catanzaro in Stadio Nicola Ceravolo. Jari Vandeputte neemt deze vanaf rechts.
57' Pisa krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Davide Ghersini op de helft van Catanzaro.
57' Inworp voor Catanzaro in Stadio Nicola Ceravolo op de eigen helft.
58' In de minuut 58, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Davide Ghersini aan de uitploeg.
59' De verdediging van Catanzaro blokkeert een schot van Mattia Valoti (Pisa).
59' Poging met het hoofd van Simone Canestrelli. Maar geen doelpunt voor Pisa.
59' In de minuut 59, Vanaf rechts mag Lisandru Tramoni een hoekschop nemen voor Pisa in Stadio Nicola Ceravolo.
60' Tomas Esteves neemt de door scheidsrechter Davide Ghersini gegeven hoekschop voor Pisa in Catanzaro.
60' Scheidsrechter Davide Ghersini kent een vrije trap toe aan Catanzaro, te nemen op de helft van Pisa.
61' In de minuut 61, Scheidsrechter Davide Ghersini geeft Pisa een doeltrap.
63' Inworp voor Catanzaro in Stadio Nicola Ceravolo op de eigen helft.
63' Wissel in Catanzaro: Stefano Moreo vervangt Mattia Valoti bij Pisa.
63' In de minuut 63, De uitploeg vervangt Ettore Gliozzi door Alessandro Arena.
64' Pisa heeft Pietro Beruatto gewisseld. Tommaso Barbieri neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Alberto Aquilani.
64' In Stadio Nicola Ceravolo mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
64' In de minuut 64, Inworp Catanzaro. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
66' Catanzaro moet opletten als Pisa van scheidsrechter Davide Ghersini een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
66' Gabriele Piccinini mist het doel en scoort niet voor Pisa.
66' In de minuut 66, Doeltrap voor Catanzaro in Stadio Nicola Ceravolo.
68' Marius Marin (Pisa) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Catanzaro in Stadio Nicola Ceravolo.
68' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadio Nicola Ceravolo.
69' In de minuut 69, Vrije trap in Stadio Nicola Ceravolo. Op de helft van Catanzaro mag Pisa een vrije trap nemen.
69' Een doelpoging van Marius Marin (Pisa) mist scherpte.
69' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Catanzaro.
72' In de minuut 72, De bal is over de achterlijn geweest. Pisa mag een doeltrap nemen.
72' Trainer Vincenzo Vivarini gebruikt zijn 2 wissel. Marco Pompetti wordt door Luca Verna vervangen bij de thuisploeg.
72' Trainer Vincenzo Vivarini (Catanzaro) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Tommaso Biasci door Mateo Stoppa.
73' In de minuut 73, De 4 wissel van Pisa. Emanuel Vignato komt erin voor Jan Mlakar in Stadio Nicola Ceravolo.
74' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Catanzaro in Catanzaro.
75' Scheidsrechter Davide Ghersini geeft Pisa een doeltrap.
76' In de minuut 76, Scheidsrechter Davide Ghersini geeft Catanzaro een doeltrap.
77' Catanzaro moet opletten als Pisa van scheidsrechter Davide Ghersini een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
78' Hoekschop voor Pisa in Stadio Nicola Ceravolo. Lisandru Tramoni neemt deze vanaf rechts.
78' In de minuut 78, Scheidsrechter Davide Ghersini geeft Pisa een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Catanzaro.
78' Pisa schiet tussen de palen, maar Stefano Moreo ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Catanzaro.
79' Stadio Nicola Ceravolo ziet hoe Mateo Stoppa op doel schiet, maar niet scoort voor Catanzaro.
80' In de minuut 80, Catanzaro krijgt een schietkans via Jari Vandeputte, maar scoort niet.
80' Vergeefse doelpoging Alessandro Arena (Pisa) in Stadio Nicola Ceravolo.
81' Inworp voor Pisa op de helft van Catanzaro.
81' In de minuut 81, Bij Pisa komt Gaetano Masucci er in. Hij vervangt Lisandru Tramoni.
82' Schot op doel van Panos Katseris. Maar zonder doelpunt voor Catanzaro als gevolg.
82' Een ongelukkige Marius Marin brengt de score op 2-0 met een eigen doelpunt.
84' In de minuut 84, Luca Verna gaat in het boekje van de scheidsrechter.
84' Scheidsrechter Davide Ghersini geeft een gele kaart aan Gabriele Piccinini (Pisa).
84' Vrije trap voor Pisa op de helft van Catanzaro.
85' In de minuut 85, Catanzaro verdedigt een schot van Simone Canestrelli, waardoor Pisa niet tot scoren komt.
85' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Catanzaro.
85' Scheidsrechter Davide Ghersini kent Pisa een inworp toe op de helft van Catanzaro.
85' In de minuut 85, Inworp op de eigen helft voor Catanzaro.
86' Catanzaro brengt Simone Pontisso in de plaats van Andrea Ghion.
86' Catanzaro gebruikt de 5 wissel. Andrea Oliveri vervangt Dimitrios Sounas.
87' In de minuut 87, Scheidsrechter Davide Ghersini kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
87' Scheidsrechter Davide Ghersini geeft een inworp aan Catanzaro op de eigen helft in Stadio Nicola Ceravolo.
87' In Catanzaro krijgt Catanzaro op de eigen helft een vrije trap te nemen.
88' In de minuut 88, Inworp voor Pisa in Stadio Nicola Ceravolo op de eigen helft.