1' De wedstrijd gaat van start. Lecco heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Pisa moet opletten als Lecco van scheidsrechter Matteo Gualtieri een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
2' Inworp Pisa. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
2' In Lecco krijgt Pisa op de eigen helft een vrije trap te nemen.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Matteo Gualtieri geeft Pisa een vrije trap op de eigen helft.
4' Een doelpoging van Nicolo Buso (Lecco) in Lecco mist scherpte.
4' De bal is over de achterlijn geweest. Pisa mag een doeltrap nemen.
5' In de minuut 5, Pisa krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Matteo Gualtieri op de helft van Lecco.
7' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Lecco.
8' Inworp op de eigen helft voor Lecco.
8' In de minuut 8, Lecco krijgt van scheidsrechter Matteo Gualtieri op eigen helft een vrije trap toegewezen.
10' Scheidsrechter Matteo Gualtieri kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
11' Vrije trap voor Pisa op de helft van Lecco.
11' In de minuut 11, Geel voor Mats Leentje Lemmens. Hij zal er volgende wedstrijd niet bij zijn voor Lecco.
13' Doelpoging Pisa! Het schot van Miguel Veloso gaat niet tussen de palen.
13' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Lecco.
14' In de minuut 14, Inworp voor Pisa in Stadio Rigamonti Ceppi op de eigen helft.
14' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stadio Rigamonti Ceppi.
15' Scheidsrechter Matteo Gualtieri geeft een inworp aan Lecco op de eigen helft in Stadio Rigamonti Ceppi.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Matteo Gualtieri geeft Lecco een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Pisa.
17' Hoekschop voor Lecco in Stadio Rigamonti Ceppi. Franco Lepore neemt deze vanaf links.
18' Scheidsrechter Matteo Gualtieri legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Marius Marin (Pisa) in Stadio Rigamonti Ceppi.
19' In de minuut 19, Marius Marin (Pisa) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
19' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Matteo Gualtieri laat verder spelen.
19' Arbiter Matteo Gualtieri kent een vrije trap toe aan Pisa op de eigen helft.
19' In de minuut 19, Inworp op de eigen helft voor Lecco.
20' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Matteo Gualtieri aan de uitploeg.
21' Een schot van Tomas Esteves (Pisa) smoort in de verdediging van Lecco.
21' In de minuut 21, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadio Rigamonti Ceppi.
22' Scheidsrechter Matteo Gualtieri kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
23' Scheidsrechter Matteo Gualtieri geeft een inworp aan Pisa op de eigen helft in Stadio Rigamonti Ceppi.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Matteo Gualtieri geeft Lecco een vrije trap op de eigen helft.
24' Scheidsrechter Matteo Gualtieri kent Lecco een inworp toe op de helft van Pisa.
25' In Stadio Rigamonti Ceppi mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
25' In de minuut 25, Inworp Pisa. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
26' Inworp voor Lecco op de helft van Pisa.
27' Inworp voor Pisa in Stadio Rigamonti Ceppi op de eigen helft.
28' In de minuut 28, Pisa mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
28' Gele kaart in Lecco: Alessandro Sersanti (Lecco) gaat op de bon bij scheidsrechter Matteo Gualtieri.
28' Scheidsrechter Matteo Gualtieri geeft een gele kaart aan Giovanni Crociata (Lecco).
30' In de minuut 30, Goal in Lecco! Miguel Veloso brengt Pisa op een 0-1 voorsprong.
31' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Pisa in Lecco.
32' Inworp voor Pisa in Stadio Rigamonti Ceppi op de eigen helft.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Matteo Gualtieri geeft Pisa een doeltrap.
33' Doeltrap voor Lecco in Stadio Rigamonti Ceppi.
34' Scheidsrechter Matteo Gualtieri kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
34' In de minuut 34, Nicholas Bonfanti van Pisa is geblesseerd en het spel ligt even stil.
35' Coach Alberto Aquilani (Pisa) moet ingrijpen en brengt Jan Mlakar voor de geblesseerde Nicholas Bonfanti.
35' De wedstrijd is weer hervat.
36' In de minuut 36, Inworp op de eigen helft voor Lecco.
36' Scheidsrechter Matteo Gualtieri kent een vrije trap toe aan Lecco op een gevaarlijke plek voor Pisa.
37' De verdediging van Pisa blokkeert een schot van Lorenzo Di Stefano (Lecco).
37' In de minuut 37, Lecco krijgt een schietkans via Franco Lepore, maar scoort niet in Stadio Rigamonti Ceppi.
38' Lecco krijgt van scheidsrechter Matteo Gualtieri op eigen helft een vrije trap toegewezen.
39' Lecco krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Matteo Gualtieri in Lecco.
39' In de minuut 39, Buitenspel Lecco. Nicolo Buso wordt teruggefloten.
40' Alessandro Arena raakt geblesseerd bij Pisa en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
41' Er wordt weer gevoetbald!
42' In de minuut 42, Inworp Pisa. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
42' Nicolo Buso neemt de door scheidsrechter Matteo Gualtieri gegeven hoekschop voor Lecco in Lecco.
42' Alessandro Arena kan weer verder bij Pisa.
43' In de minuut 43, De scherpte ontbreekt bij Giovanni Crociata (Lecco). Zijn poging mist doel in Lecco.
43' Scheidsrechter Matteo Gualtieri geeft Pisa een doeltrap.
44' Inworp voor Lecco in de buurt van het vijandige doel in Stadio Rigamonti Ceppi.
44' In de minuut 44, Pisa moet uitkijken als Lecco een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Stadio Rigamonti Ceppi.
45' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
45' + 1 Inworp voor Pisa ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lecco.
45' + 1 In de minuut 45, We krijgen 3 minuten extra tijd.
45' + 1 De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
45' + 1 Vanaf links mag Miguel Veloso een hoekschop nemen voor Pisa in Stadio Rigamonti Ceppi.
45' + 2 In de minuut 45, De scherpte ontbreekt bij António Caracciolo (Pisa). Zijn poging mist doel.
45' + 2 Doeltrap voor Lecco in Stadio Rigamonti Ceppi.
45' + 2 Inworp voor Lecco ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lecco.
45' + 2 In de minuut 45, De uitploeg krijgt een doeltrap in Lecco.
45' + 3 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Pisa in Lecco.
45' Het rustsignaal klinkt.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Matteo Gualtieri geeft het startsein voor de tweede helft in Lecco. Pisa trapt af.
46' De thuisploeg vervangt Lorenzo Di Stefano door Davide Guglielmotti.
46' Trainer Emiliano Bonazzoli gebruikt zijn 2 wissel. Mats Leentje Lemmens wordt door Duccio Degli Innocenti vervangen bij de thuisploeg.
47' In de minuut 47, Scheidsrechter Matteo Gualtieri geeft Pisa een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Lecco.
47' Schot op doel van Tomas Esteves. Maar zonder doelpunt voor Pisa als gevolg.
48' Pisa mag een hoekschop nemen vanaf links via Miguel Veloso in Stadio Rigamonti Ceppi.
48' In de minuut 48, Inworp voor Lecco in de buurt van het vijandige doel in Stadio Rigamonti Ceppi.
49' Arbiter Matteo Gualtieri kent een vrije trap toe aan Pisa op de eigen helft.
49' In Lecco krijgt Pisa op de eigen helft een vrije trap te nemen.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Matteo Gualtieri geeft een inworp aan Pisa op de eigen helft in Stadio Rigamonti Ceppi.
50' Lecco krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Matteo Gualtieri op de helft van Pisa.
51' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Matteo Gualtieri een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Lecco.
53' In de minuut 53, Het schot van Nicolo Buso (Lecco) komt op de lat in Stadio Rigamonti Ceppi.
54' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Pisa in de buurt van het doel van Lecco.
55' Vergeefse doelpoging Arturo Calabresi (Pisa) in Stadio Rigamonti Ceppi.
56' In de minuut 56, Miguel Veloso neemt de door scheidsrechter Matteo Gualtieri gegeven hoekschop voor Pisa in Lecco.
56' Een doelpoging van António Caracciolo (Pisa) mist scherpte.
56' De bal is over de achterlijn geweest. Lecco mag een doeltrap nemen.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Matteo Gualtieri kent een vrije trap toe aan Lecco, te nemen op de helft van Pisa.
57' Marius Marin gaat in het boekje van de scheidsrechter.
58' Inworp op de eigen helft voor Pisa.
59' In de minuut 59, De 3 wissel van Lecco. Eddie Salcedo komt erin voor Giovanni Crociata in Stadio Rigamonti Ceppi.
59' Arbiter Matteo Gualtieri kent een vrije trap toe aan Lecco op de eigen helft.
59' Pisa in buitenspelpositie.
60' In de minuut 60, Lecco schiet tussen de palen, maar Nicolo Buso ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Lecco.
61' Een schot van Matteo Battistini (Lecco) wordt geblokkeerd door een verdediger van Pisa.
62' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Matteo Gualtieri aan de uitploeg.
62' In de minuut 62, Eddie Salcedo (Lecco) krijgt geel van scheidsrechter Matteo Gualtieri in Stadio Rigamonti Ceppi en moet oppassen.
63' De poging van Miguel Veloso (Pisa) mist doel.
63' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Lecco.
64' In de minuut 64, Pisa moet opletten als Lecco van scheidsrechter Matteo Gualtieri een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
65' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Nicolas (Pisa).
66' Scheidsrechter Matteo Gualtieri fluit de wedstrijd weer op gang in Stadio Rigamonti Ceppi.
66' In de minuut 66, Pisa is weer compleet nu Nicolas weer terug het veld in mag.
66' Scheidsrechter Matteo Gualtieri geeft Pisa een vrije trap op de eigen helft.
67' Inworp voor Pisa op de helft van Lecco.
68' In de minuut 68, Lecco verdedigt een schot van Marco d`Alessandro, waardoor Pisa niet tot scoren komt.
68' Vanaf links mag Miguel Veloso een hoekschop nemen voor Pisa in Stadio Rigamonti Ceppi.
69' Doeltrap voor Lecco in Stadio Rigamonti Ceppi.
70' In de minuut 70, Pisa brengt Idrissa Toure in de plaats van Ernesto Torregrossa.
70' Bij Pisa komt Lisandru Tramoni er in. Hij vervangt Alessandro Arena.
72' Scheidsrechter Matteo Gualtieri kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
73' In de minuut 73, Eddie Salcedo (Lecco) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Pisa.
73' Pisa verdedigt een schot van Andrija Novakovich, waardoor Lecco niet tot scoren komt.
73' Lecco mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
74' In de minuut 74, Een schot van Franco Lepore (Lecco) wordt tegengehouden door de verdediging van Pisa in Lecco.
74' Hoekschop voor Lecco in Stadio Rigamonti Ceppi. Franco Lepore neemt deze vanaf rechts.
74' Door een doelpunt van Arturo Calabresi loopt de uitploeg verder uit op de tegenstander. Het is 0-2 in Lecco.
76' Vrije trap in Stadio Rigamonti Ceppi. Op de helft van Pisa mag Lecco een vrije trap nemen.
78' Scheidsrechter Matteo Gualtieri legt de wedstrijd even stil om Alessandro Sersanti (Lecco) aan een blessure te laten behandelen in Lecco.
78' In de minuut 78, Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
79' Alessandro Sersanti (Lecco) is weer terug binnen de lijnen.
79' Scheidsrechter Matteo Gualtieri geeft Pisa een doeltrap.
80' In de minuut 80, De bal is over de achterlijn geweest. Lecco mag een doeltrap nemen.
82' De bal gaat op de stip voor Lecco.
82' Goal in Lecco! Franco Lepore scoort vanaf elf meter en verkleint de achterstand van de thuisploeg tot 1-2.
83' In de minuut 83, Nicolas (Pisa) krijgt een eerste gele kaart.
83' Eerste gele kaart voor Franco Lepore (Lecco) in Lecco.
84' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Stadio Rigamonti Ceppi.
85' In de minuut 85, Een schot van Duccio Degli Innocenti (Lecco) wordt geblokkeerd door een verdediger van Pisa.
85' Lecco mag een hoekschop nemen vanaf links via Eddie Salcedo in Stadio Rigamonti Ceppi.
85' Lecco krijgt van scheidsrechter Matteo Gualtieri op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85' De assist kwam van Idrissa Toure.
88' Scheidsrechter Matteo Gualtieri geeft een inworp aan Lecco op de eigen helft in Stadio Rigamonti Ceppi.
88' In de minuut 88, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Lecco.
89' Vrije trap in Stadio Rigamonti Ceppi. Op de helft van Pisa mag Lecco een vrije trap nemen.
90' Pisa gebruikt de 4 wissel. Tommaso Barbieri vervangt Marco d`Alessandro.
90' De uitploeg wisselt Tomas Esteves voor Hjortur Hermannsson.
90' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90' Doelpoging Lecco! Het schot van Eddie Salcedo gaat niet tussen de palen in Lecco.
90' Inworp Pisa. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90' + 1 In Lecco worden nog 5 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 3 Scheidsrechter Matteo Gualtieri kent een vrije trap toe aan Lecco, te nemen op de helft van Pisa.
90' + 3 Franco Lepore mist het doel en scoort niet voor Lecco.
90' + 3 De bal is over de achterlijn geweest. Pisa mag een doeltrap nemen.
90' + 4 De poging van Miguel Veloso (Pisa) mist doel in Stadio Rigamonti Ceppi.
90' + 4 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Lecco in Lecco.
90' + 5 Stadio Rigamonti Ceppi ziet hoe Eddie Salcedo op doel schiet, maar niet scoort voor Lecco.
90' + 5 Lecco krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Matteo Gualtieri in Lecco.