1' Angelo Massimino ziet toe hoe Catania de aftrap verricht als scheidsrechter Gianluca Grasso fluit voor het begin van de wedstrijd.
6' De assist kwam van Orazio Pannitteri.
18' Francesco Rapisarda gaat in het boekje van de scheidsrechter.
24' In de minuut 24, Alessio Tribuzzi (Crotone) krijgt een eerste gele kaart.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' Scheidsrechter Gianluca Grasso fluit en Crotone trapt af. De tweede helft in Catania is van start gegaan.
46' In de minuut 46, Bij Crotone komt Federico Papini er in. Hij vervangt Giuseppe Loiacono.
46' Crotone brengt Vinicius in de plaats van Thomas Schiro.
53' De stand is weer in evenwicht (1-1) na een kopgoal van Giuseppe De Luca (Catania).
57' In de minuut 57, De uitploeg neemt de leiding door een doelpunt van Marco Tumminello. Het staat 1-2 in Angelo Massimino.
59' Alles is weer mogelijk in Catania. Edgaras Dubickas brengt Catania met de gelijkmaker langszij. 2-2!
61' Catania heeft Milos Bocic gewisseld. Cosimo Chirico neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Cristiano Lucarelli.
62' In de minuut 62, Catania gebruikt de 2 wissel. Devid Eugene Bouah vervangt Francesco Rapisarda.
62' Wissel in Catania: Roberto Zammarini vervangt Alessandro Quaini bij Catania.
65' Eerste gele kaart voor Federico Papini (Crotone) in Catania.
69' In de minuut 69, Treffer in Angelo Massimino! Crotone maakt er 2-3 van. Giovanni Bruzzaniti is de doelpuntenmaker.
73' Trainer Cristiano Lucarelli gebruikt zijn 4 wissel. Edgaras Dubickas wordt door Samuel di Carmine vervangen bij de thuisploeg.
73' De uitploeg vervangt Raffaele Cantisani door Eugenio D`Ursi.
74' In de minuut 74, De thuisploeg wisselt Francesco Deli voor Davide Marsura.
80' De thuisploeg incasseert geel op naam van Niccolo Zanellato.
83' Crotone brengt Luis Rojas in de plaats van Orazio Pannitteri.
87' In de minuut 87, Gianluca Grasso geeft Catania een penalty in Angelo Massimino.
87' Doelpunt! De thuisploeg maakt er 3-3 van dankzij een verzilverde strafschop van Samuel di Carmine.
90' De score na reguliere speeltijd is 3-3.
91' De bal rolt weer, de verlenging is begonnen.
91' Trainer Cristiano Lucarelli (Catania) gebruikt zijn 6 wissel en vervangt Antonio Mazzotta door Alessio Castellini.
91' De 5 wissel van Crotone. Maxime Francoise Giron komt erin voor Riccardo Spaltro in Angelo Massimino.
106' De bal rolt weer, de tweede helft van de verlenging is begonnen.
119' Giuseppe De Luca (Catania) krijgt geel van scheidsrechter Gianluca Grasso in Angelo Massimino en moet oppassen.