1' Scheidsrechter Filippo Giaccaglia fluit voor het begin van de eerste helft. Monopoli trapt af in Monopoli.
18' In de minuut 18, Scheidsrechter Filippo Giaccaglia geeft een gele kaart aan Riccardo Cargnelutti (Monopoli).
29' Doelpunt! Met een kopbal brengt Guido Gomez (Crotone) zijn team op voorsprong. De stand is nu 0-1.
30' Marco Tumminello legt de bal in het net. De uitploeg breidt de voorsprong uit: 0-2!
33' In de minuut 33, Francesco Vassallo (Monopoli) krijgt geel en is daarmee geschorst voor het volgende duel.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Filippo Giaccaglia aan dat we gaan rusten in Monopoli's Stadio Vito Simone Veneziani.
46' Na de pauze trapt Crotone af voor de tweede helft.
46' In de minuut 46, Monopoli heeft Francesco Vassallo gewisseld. Orlando Viteritti neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Francesco Tomei.
46' Trainer Francesco Tomei (Monopoli) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Claudio Cristallo door Gennaro Iaccarino.
46' Bij Monopoli komt Andrea De Paoli er in. Hij vervangt Giuseppe D'Agostino.