1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Andorra mag de aftrap nemen.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter German Cid Camacho geeft een inworp aan Andorra op de eigen helft in La Romareda.
1' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Saragossa.
2' De poging van Jose Martinez (Andorra) mist doel.
2' In de minuut 2, De bal is over de achterlijn geweest. Zaragoza mag een doeltrap nemen.
2' Vergeefse doelpoging Ivan Azon Monzon (Zaragoza) in La Romareda.
3' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Andorra in Saragossa.
3' In de minuut 3, Andorra moet opletten als Zaragoza van scheidsrechter German Cid Camacho een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
4' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in La Romareda.
5' Een doelpoging van Toni Moya (Zaragoza) mist scherpte.
5' In de minuut 5, Doeltrap voor Andorra in La Romareda.
8' Scheidsrechter German Cid Camacho geeft Andorra een vrije trap op de eigen helft.
10' Arbiter German Cid Camacho kent een vrije trap toe aan Zaragoza op de eigen helft.
12' In de minuut 12, Zaragoza krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter German Cid Camacho in Saragossa.
13' In Saragossa krijgt Zaragoza op de eigen helft een vrije trap te nemen.
16' In La Romareda mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
17' In de minuut 17, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
18' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in La Romareda.
18' Scheidsrechter German Cid Camacho geeft Zaragoza een doeltrap.
19' In de minuut 19, Francho Serrano Gracia schiet op doel maar scoort niet voor Zaragoza in Saragossa.
19' Scheidsrechter German Cid Camacho geeft Zaragoza een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Andorra.
23' Vrije trap voor Andorra op de helft van Zaragoza.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter German Cid Camacho kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
27' Inworp Zaragoza. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
27' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter German Cid Camacho een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Saragossa.
28' In de minuut 28, Inworp voor Zaragoza ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Saragossa.
29' Andorra krijgt van scheidsrechter German Cid Camacho op eigen helft een vrije trap toegewezen.
30' Arbiter German Cid Camacho kent een vrije trap toe aan Zaragoza op de eigen helft.
31' In de minuut 31, Inworp voor Andorra in La Romareda op de eigen helft.
34' Inworp op de eigen helft voor Andorra.
35' Scheidsrechter German Cid Camacho kent een vrije trap toe aan Andorra, te nemen op de helft van Zaragoza.
36' In de minuut 36, Inworp voor Zaragoza in La Romareda op de eigen helft.
36' Scheidsrechter German Cid Camacho geeft een inworp aan Zaragoza op de eigen helft in La Romareda.
36' Inworp op de eigen helft voor Zaragoza.
37' In de minuut 37, Inworp Andorra. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
38' De uitploeg krijgt een doeltrap in Saragossa.
38' Scheidsrechter German Cid Camacho fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Saragossa.
40' In de minuut 40, Vrije trap in La Romareda. Op de helft van Zaragoza mag Andorra een vrije trap nemen.
44' De assist kwam van Marc Aguado.
45' + 1 In de minuut 45, 2 minuten extra tijd in Saragossa.
45' + 3 De kopbal van Victor Mollejo wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Andorra.
45' Het rustsignaal klinkt.
46' In de minuut 46, Zaragoza trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
47' In La Romareda ziet Aurelien Scheidler (Andorra) zijn kopbal op doel gered worden door Zaragoza.
47' Alex Pastor met de kopkans! Geen doelpunt voor Andorra in La Romareda.
47' In de minuut 47, De bal is over de achterlijn geweest. Zaragoza mag een doeltrap nemen.
48' In Saragossa krijgt Andorra op de eigen helft een vrije trap te nemen.
50' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Zaragoza in Saragossa.
51' In de minuut 51, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Marc Aguado (Zaragoza).
51' De wedstrijd gaat weer verder.
51' Blessure voor Marc Aguado (Zaragoza). Jaume Grau komt voor hem het veld in.
52' In de minuut 52, Andorra krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter German Cid Camacho op de helft van Zaragoza.
53' Scheidsrechter German Cid Camacho kent Andorra een inworp toe op de helft van Zaragoza.
53' Scheidsrechter German Cid Camacho kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
55' In de minuut 55, Zaragoza krijgt van scheidsrechter German Cid Camacho op eigen helft een vrije trap toegewezen.
57' Scheidsrechter German Cid Camacho geeft Andorra een vrije trap op de eigen helft.
58' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in La Romareda.
58' In de minuut 58, De thuisploeg incasseert geel op naam van Toni Moya.
59' Inworp op de eigen helft voor Andorra.
60' De uitploeg krijgt een doeltrap in Saragossa.
60' In de minuut 60, Inworp Zaragoza. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
61' Scheidsrechter German Cid Camacho toont Fran Gamez (Zaragoza) de gele kaart.
61' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in La Romareda.
62' In de minuut 62, Inworp voor Andorra op de helft van Zaragoza.
63' Scheidsrechter German Cid Camacho geeft Andorra een doeltrap.
63' In Saragossa krijgt Andorra op de eigen helft een vrije trap te nemen.
' In de minuut -1, Het officiƫle aantal toeschouwers aanwezig vandaag is 17854.
65' Scheidsrechter German Cid Camacho kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
65' Inworp voor Andorra in La Romareda op de eigen helft.
66' In de minuut 66, Vrije trap in La Romareda. Op de helft van Andorra mag Zaragoza een vrije trap nemen.
67' Vrije trap voor Zaragoza op de helft van Andorra.
69' Andorra krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter German Cid Camacho op de helft van Zaragoza.
67' In de minuut 67, Victor Mollejo deed het voorbereidende werk.
70' Scheidsrechter German Cid Camacho kent een vrije trap toe aan Zaragoza, te nemen op de helft van Andorra.
70' In de minuut 70, Jon Karrikaburu (Andorra) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
71' Alvaro Santiago Mourino Gonzalez met de assist.
71' Maikel Mesa kopt de bal raak voor de thuisploeg. Zaragoza vergroot zijn voorsprong tot 3-0.
74' Iker Benito vervangt Alex Pastor bij de uitploeg.
74' De uitploeg vervangt Sergio Molina Beloqui door Alvaro Martin De Frias.
74' In de minuut 74, Buitenspel Zaragoza. Scheidsrechter German Cid Camacho fluit de thuisploeg terug in La Romareda.
74' Trainer Eder Sarabia Armesto (Andorra) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Aurelien Scheidler door Julen Lobete.
75' Andorra krijgt van scheidsrechter German Cid Camacho op eigen helft een vrije trap toegewezen.
75' In de minuut 75, Scheidsrechter German Cid Camacho geeft een inworp aan Zaragoza op de eigen helft in La Romareda.
75' Trainer Julio Velazquez gebruikt zijn 2 wissel. Maikel Mesa wordt door Manu Vallejo vervangen bij de thuisploeg.
76' Wissel in Saragossa: Sergi Enrich vervangt Ivan Azon Monzon bij Zaragoza.
77' In de minuut 77, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in La Romareda.
77' Scheidsrechter German Cid Camacho geeft Zaragoza een vrije trap op de eigen helft.
78' Inworp voor Zaragoza op de helft van Andorra.
78' In de minuut 78, Inworp voor Zaragoza in de buurt van het vijandige doel in La Romareda.
80' Inworp Andorra. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
80' Arbiter German Cid Camacho kent een vrije trap toe aan Zaragoza op de eigen helft.
81' In de minuut 81, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in La Romareda.
82' Scheidsrechter German Cid Camacho geeft Andorra een vrije trap op de eigen helft.
84' Doeltrap voor Andorra in La Romareda.
87' In de minuut 87, Andorra heeft Jose Martinez gewisseld. Alex Calvo neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Eder Sarabia Armesto.
89' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
89' Inworp voor Zaragoza in La Romareda op de eigen helft.
90' + 1 In Saragossa worden nog 7 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 1 In Saragossa krijgt Andorra op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90' + 2 Scheidsrechter German Cid Camacho geeft een inworp aan Andorra op de eigen helft in La Romareda.
90' + 3 Scheidsrechter German Cid Camacho geeft Zaragoza een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Andorra.