1' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos geeft het startsein in San Diego. Panama trapt af en de wedstrijd is begonnen.
1' In de minuut 1, Cade Cowell (VS) schiet de bal op de paal in San Diego.
1' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos kent Panama een inworp toe op de helft van VS.
2' VS krijgt van scheidsrechter Walter Lopez Castellanos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
3' In de minuut 3, Snapdragon Stadium ziet hoe Jesus Ferreira op doel schiet, maar niet scoort voor VS.
3' Inworp voor VS in Snapdragon Stadium op de eigen helft.
5' Panama krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Walter Lopez Castellanos op de helft van VS.
5' In de minuut 5, Vrije trap in Snapdragon Stadium. Op de helft van VS mag Panama een vrije trap nemen.
6' Inworp voor VS op de helft van Panama.
6' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos fluit voor buitenspel van VS.
8' In de minuut 8, Inworp op de eigen helft voor Panama.
8' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos kent Panama een inworp toe op de helft van VS.
9' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos geeft VS een doeltrap.
10' In de minuut 10, Doeltrap voor VS in Snapdragon Stadium.
11' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos geeft een inworp aan VS op de eigen helft in Snapdragon Stadium.
12' Panama schiet tussen de palen, maar Ismael Diaz ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in San Diego.
12' In de minuut 12, Inworp voor VS in Snapdragon Stadium op de eigen helft.
14' Panama krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Walter Lopez Castellanos op de helft van VS.
15' Inworp voor Panama op de helft van VS.
18' In de minuut 18, Snapdragon Stadium ziet de poging van Brandon Vazquez smoren in de verdediging van Panama.
20' Panama moet uitkijken als VS een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Snapdragon Stadium.
22' Jose Fajardo kopt namens Panama op doel, zonder doelpunt als resultaat.
23' In de minuut 23, De bal gaat buiten. Doeltrap voor VS in San Diego.
24' Een speler van Panama staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Walter Lopez Castellanos teruggefloten.
26' Inworp op de eigen helft voor Panama.
28' In de minuut 28, Buitenspelpositie Panama.
28' Panama mag een hoekschop nemen vanaf links via Edgar Barcenas in Snapdragon Stadium.
32' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos kent een vrije trap toe aan Panama, te nemen op de helft van VS.
33' In de minuut 33, Inworp voor Panama ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in San Diego.
34' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos geeft een inworp aan VS op de eigen helft in Snapdragon Stadium.
36' Inworp voor Panama op de helft van VS.
36' In de minuut 36, Een speler van Panama staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Walter Lopez Castellanos teruggefloten.
37' De bal is over de achterlijn geweest. VS mag een doeltrap nemen.
38' VS krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Walter Lopez Castellanos op de helft van Panama.
40' In de minuut 40, Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos geeft een inworp aan VS op de eigen helft in Snapdragon Stadium.
40' Inworp voor Panama in Snapdragon Stadium op de eigen helft.
41' Inworp op de eigen helft voor VS.
43' In de minuut 43, Andres Andrade mist het doel en scoort niet voor Panama in Snapdragon Stadium.
43' De bal gaat buiten. Doeltrap voor VS in San Diego.
44' Arbiter Walter Lopez Castellanos kent een vrije trap toe aan Panama op de eigen helft.
45' In de minuut 45, Inworp voor Panama op de helft van VS.
45' + 1 Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos laat nog 2 minuten doorspelen in San Diego.
45' + 1 Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos geeft VS een vrije trap op de eigen helft.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos geeft een inworp aan Panama op de eigen helft in Snapdragon Stadium.
45' De eerste helft is afgelopen.
46' VS mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos fluit en we zijn begonnen.
46' In de minuut 46, Inworp op de eigen helft voor Panama.
46' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos kent een vrije trap toe aan Panama, te nemen op de helft van VS.
47' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Aaron Long (VS).
49' In de minuut 49, Aaron Long (VS) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in San Diego.
50' Vrije trap in Snapdragon Stadium. Op de helft van Panama mag VS een vrije trap nemen.
51' VS krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Walter Lopez Castellanos op de helft van Panama.
53' In de minuut 53, Een doelpoging van Brandon Vazquez (VS) mist scherpte.
53' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos geeft Panama een doeltrap.
54' Ismael Diaz schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door VS in Snapdragon Stadium.
54' In de minuut 54, Panama krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Walter Lopez Castellanos in San Diego.
55' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos kent Panama een inworp toe op de helft van VS.
57' Vergeefse doelpoging Adalberto Carrasquilla (Panama) in Snapdragon Stadium.
57' In de minuut 57, In San Diego krijgt Panama op de eigen helft een vrije trap te nemen.
58' Inworp op de eigen helft voor Panama.
59' De bal is over de achterlijn geweest. Panama mag een doeltrap nemen.
62' In de minuut 62, Schot op doel van Andres Andrade. Maar zonder doelpunt voor Panama als gevolg.
63' Panama krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Walter Lopez Castellanos op de helft van VS.
63' Bij VS komt DeAndre Yedlin er in. Hij vervangt Bryan Reynolds.
63' In de minuut 63, Trainer B J Callaghan (VS) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Cade Cowell door Cristian Roldan.
64' Inworp voor VS in Snapdragon Stadium op de eigen helft.
64' In San Diego krijgt Panama op de eigen helft een vrije trap te nemen.
66' In de minuut 66, Een doelpoging van Jesus Ferreira (VS) in San Diego mist scherpte.
66' Doeltrap voor Panama in Snapdragon Stadium.
67' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos kent een vrije trap toe aan VS op een gevaarlijke plek voor Panama.
69' In de minuut 69, Brandon Vazquez mist een kopkans voor VS.
69' Doeltrap voor Panama in Snapdragon Stadium.
69' Vrije trap voor VS op de helft van Panama.
70' In de minuut 70, Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos geeft Panama een vrije trap op de eigen helft.
71' Inworp voor Panama op de helft van VS.
73' Wissel in San Diego: Matt Miazga vervangt Aaron Long bij VS.
74' In de minuut 74, VS heeft Brandon Vazquez gewisseld. Jordan Morris neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach B J Callaghan.
75' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos geeft een inworp aan Panama op de eigen helft in Snapdragon Stadium.
75' Arbiter Walter Lopez Castellanos kent een vrije trap toe aan Panama op de eigen helft.
77' In de minuut 77, Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos kent VS een inworp toe op de helft van Panama.
78' Panama krijgt van scheidsrechter Walter Lopez Castellanos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
78' Vrije trap in Snapdragon Stadium. Op de helft van Panama mag VS een vrije trap nemen.
79' De tweede wissel van Panama. Cecilio Waterman komt erin voor Alberto Quintero in Snapdragon Stadium.
79' In de minuut 79, Kans voor VS in Snapdragon Stadium! De kopbal van Miles Robinson mist het doel.
79' De bal is over de achterlijn geweest. Panama mag een doeltrap nemen.
79' Panama brengt Cristian Martinez in de plaats van Jose Fajardo.
80' In de minuut 80, Inworp op de eigen helft voor VS.
81' Inworp voor VS in Snapdragon Stadium op de eigen helft.
81' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos geeft een inworp aan VS op de eigen helft in Snapdragon Stadium.
82' In de minuut 82, Inworp voor VS in Snapdragon Stadium op de eigen helft.
83' Vanaf rechts mag Gianluca Busio een hoekschop nemen voor VS in Snapdragon Stadium.
83' VS krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Walter Lopez Castellanos op de helft van Panama.
85' In de minuut 85, Jesus Ferreira (VS) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
85' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos geeft Panama een doeltrap.
85' Vrije trap voor Panama op de helft van VS.
86' In de minuut 86, Miles Robinson (VS) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
88' Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos geeft VS een vrije trap op de eigen helft.
89' Djordje Mihailovic neemt de door scheidsrechter Walter Lopez Castellanos gegeven hoekschop voor VS in San Diego.
89' In de minuut 89, Doelpoging VS! Het schot van Matt Miazga gaat niet tussen de palen.
89' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Panama in San Diego.
90' Het spel ligt even stil: Eric Davis (Panama) is geblesseerd.
90' + 1 Nog 4 minuten extra speeltijd voor Tweede helft.
90' + 1 Coach Thomas Christiansen (Panama) moet ingrijpen en brengt Ivan Anderson voor de geblesseerde Eric Davis.
90' + 1 De vierde official geeft 5 minuten extra tijd aan voor de Tweede helft.
90' + 2 Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos geeft een inworp aan Panama op de eigen helft in Snapdragon Stadium.
90' + 2 VS moet opletten als Panama van scheidsrechter Walter Lopez Castellanos een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90' + 3 Hoekschop voor Panama in Snapdragon Stadium. Edgar Barcenas neemt deze vanaf rechts.
90' + 3 Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos fluit voor buitenspel van Panama.
90' + 6 Scheidsrechter Walter Lopez Castellanos kent VS een inworp toe op de helft van Panama.
90' + 6 Inworp voor VS op de helft van Panama.
90' + 7 VS mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.