1' Scheidsrechter Hector Said Martinez Sorto fluit voor het begin van de eerste helft. Mexico trapt af in Inglewood.
2' Mexico krijgt van scheidsrechter Hector Said Martinez Sorto op eigen helft een vrije trap toegewezen.
3' In de minuut 3, Panama krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Hector Said Martinez Sorto op de helft van Mexico.
3' Vrije trap in SoFi Stadium. Op de helft van Mexico mag Panama een vrije trap nemen.
4' Inworp voor Mexico op de helft van Panama.
4' In de minuut 4, In Inglewood krijgt Mexico op de eigen helft een vrije trap te nemen.
5' Inworp op de eigen helft voor Panama.
6' Scheidsrechter Hector Said Martinez Sorto kent een vrije trap toe aan Mexico, te nemen op de helft van Panama.
7' In de minuut 7, Doelpoging Mexico! Het schot van Orbelin Pineda gaat niet tussen de palen in Inglewood.
7' Doeltrap voor Panama in SoFi Stadium.
7' Panama moet opletten als Mexico van scheidsrechter Hector Said Martinez Sorto een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
8' In de minuut 8, Scheidsrechter Hector Said Martinez Sorto geeft Panama een vrije trap op de eigen helft.
10' De verdediging van Panama blokkeert een schot van Orbelin Pineda (Mexico).
10' In de minuut 10, Panama verdedigt een schot van Luis Romo, waardoor Mexico niet tot scoren komt.
10' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Panama in de buurt van het doel van Mexico.
11' Eerste gele kaart voor Johan Vasquez (Mexico) in Inglewood.
12' In de minuut 12, Panama mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Mexico in Inglewood.
12' Panama krijgt een schietkans via Edgar Barcenas, maar scoort niet.
13' In Inglewood krijgt Panama op de eigen helft een vrije trap te nemen.
13' In de minuut 13, Panama krijgt van scheidsrechter Hector Said Martinez Sorto op eigen helft een vrije trap toegewezen.
14' Een schot van Ismael Diaz (Panama) wordt geblokkeerd door een verdediger van Mexico.
15' Panama mag een hoekschop nemen vanaf links via Edgar Barcenas in SoFi Stadium.
15' In de minuut 15, Panama in buitenspelpositie.
16' Scheidsrechter Hector Said Martinez Sorto kent Mexico een inworp toe op de helft van Panama.
16' Inworp voor Panama in SoFi Stadium op de eigen helft.
19' In de minuut 19, Schot op doel van Uriel Antuna. Maar zonder doelpunt voor Mexico als gevolg.
20' Vrije trap voor Mexico op de helft van Panama.
21' Mexico mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
21' In de minuut 21, Harold Cummings (Panama) krijgt een eerste gele kaart.
22' Harold Cummings (Panama) raakt geblesseerd in Inglewood. Scheidsrechter Hector Said Martinez Sorto legt de wedstrijd even stil.
23' Een schot van Luis Chavez (Mexico) smoort in de verdediging van Panama.
23' In de minuut 23, Orbelin Pineda (Mexico) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Panama.
23' Harold Cummings (Panama) is weer terug binnen de lijnen.
23' SoFi Stadium ziet de poging van Luis Romo smoren in de verdediging van Panama.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Hector Said Martinez Sorto geeft Mexico een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Panama.
25' Scheidsrechter Hector Said Martinez Sorto geeft Panama een vrije trap op de eigen helft.
27' Vrije trap in SoFi Stadium. Op de helft van Mexico mag Panama een vrije trap nemen.
28' In de minuut 28, Harold Cummings schiet op doel maar scoort niet voor Panama in Inglewood.
29' Een doelpoging van Ismael Diaz (Panama) in Inglewood mist scherpte.
29' Scheidsrechter Hector Said Martinez Sorto geeft Mexico een doeltrap.
30' In de minuut 30, De verdediging van Panama blokkeert een schot van Uriel Antuna (Mexico) in SoFi Stadium.
30' Arbiter Hector Said Martinez Sorto kent een vrije trap toe aan Panama op de eigen helft.
31' In Inglewood krijgt Mexico op de eigen helft een vrije trap te nemen.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Hector Said Martinez Sorto geeft Panama een vrije trap op de eigen helft.
36' Buitenspel Mexico.
37' Panama krijgt van scheidsrechter Hector Said Martinez Sorto op eigen helft een vrije trap toegewezen.
33' Luis Romo deed het voorbereidende werk.
38' In de minuut 38, Scheidsrechter Hector Said Martinez Sorto geeft een inworp aan Mexico op de eigen helft in SoFi Stadium.
39' Uriel Antuna (Mexico) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Panama.
39' Inworp voor Mexico in de buurt van het vijandige doel in SoFi Stadium.
39' In de minuut 39, Panama moet uitkijken als Mexico een gevaarlijke vrij trap mag nemen in SoFi Stadium.
40' Johan Vasquez kopt namens Mexico op doel, zonder doelpunt als resultaat.
40' De bal is over de achterlijn geweest. Panama mag een doeltrap nemen.
40' In de minuut 40, Arbiter Hector Said Martinez Sorto kent een vrije trap toe aan Panama op de eigen helft.
40' Scheidsrechter Hector Said Martinez Sorto geeft een inworp aan Mexico op de eigen helft in SoFi Stadium.
41' Luis Romo (Mexico) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Panama in SoFi Stadium.
41' In de minuut 41, Inworp op de eigen helft voor Panama.
43' Orbelin Pineda schiet op doel maar scoort niet voor Mexico.
43' Vergeefse doelpoging Henry Martin (Mexico).
44' In de minuut 44, Een schot van Luis Romo (Mexico) smoort in de verdediging van Panama.
44' Scheidsrechter Hector Said Martinez Sorto geeft Panama een vrije trap op de eigen helft.
45' Scheidsrechter Hector Said Martinez Sorto kent Mexico een inworp toe op de helft van Panama.
45' In de minuut 45, Panama krijgt van scheidsrechter Hector Said Martinez Sorto op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 1 We spelen 3 minuten extra in SoFi Stadium.
45' + 1 Arbiter Hector Said Martinez Sorto kent een vrije trap toe aan Mexico op de eigen helft.
45' + 1 In de minuut 45, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Panama in Inglewood.
45' + 2 Scheidsrechter Hector Said Martinez Sorto kent een vrije trap toe aan Panama, te nemen op de helft van Mexico.
45' + 3 Een schot van Ismael Diaz (Panama) wordt geblokkeerd door een verdediger van Mexico.
45' + 3 In de minuut 45, Anibal Godoy mist het doel en scoort niet voor Panama in SoFi Stadium.
45' + 3 Doeltrap voor Mexico in SoFi Stadium.
45' + 3 Cesar Montes (Mexico) krijgt geel.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop in SoFi Stadium.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Panama trapt af.
46' Vrije trap voor Mexico op de helft van Panama.
46' In de minuut 46, In Inglewood krijgt Panama op de eigen helft een vrije trap te nemen.
47' Scheidsrechter Hector Said Martinez Sorto kent een vrije trap toe aan Panama op een gevaarlijke plek voor Mexico.
48' Kopbal richting doel! Fidel Escobar (Panama) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Inglewood.
48' In de minuut 48, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mexico in Inglewood.
49' Panama krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Hector Said Martinez Sorto op de helft van Mexico.
49' In Inglewood krijgt Panama op de eigen helft een vrije trap te nemen.
51' In de minuut 51, Panama krijgt van scheidsrechter Hector Said Martinez Sorto op eigen helft een vrije trap toegewezen.
53' Inworp voor Panama op de helft van Mexico.
53' Kans voor Panama in SoFi Stadium! De kopbal van Alberto Quintero mist het doel.
53' In de minuut 53, Scheidsrechter Hector Said Martinez Sorto geeft Mexico een doeltrap.
54' De bal is over de achterlijn geweest. Mexico mag een doeltrap nemen.
54' Vrije trap in SoFi Stadium. Op de helft van Mexico mag Panama een vrije trap nemen.
55' In de minuut 55, Gele kaart. Jesus Gallardo (Mexico) gaat op de bon.
55' Adalberto Carrasquilla (Panama) krijgt geel en is daarmee geschorst voor het volgende duel.
56' Scheidsrechter Hector Said Martinez Sorto geeft Mexico een vrije trap op de eigen helft.
58' In de minuut 58, De verdediging van Panama blokkeert een schot van Orbelin Pineda (Mexico).
58' Luis Chavez neemt de door scheidsrechter Hector Said Martinez Sorto gegeven hoekschop voor Mexico in Inglewood.
59' Arbiter Hector Said Martinez Sorto kent een vrije trap toe aan Mexico op de eigen helft.
60' In de minuut 60, Scheidsrechter Hector Said Martinez Sorto geeft een gele kaart aan Edson Alvarez (Mexico).
61' Mexico krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Hector Said Martinez Sorto op de helft van Panama.
61' Bij Panama komt Cecilio Waterman er in. Hij vervangt Alberto Quintero.
62' In de minuut 62, Panama heeft Eric Davis gewisseld. Ivan Anderson neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Thomas Christiansen.
62' Tweede geel voor Panama speler Harold Cummings. Scheidsrechter Hector Said Martinez Sorto stuurt hem vroegtijdig van het veld.