1' Granada trapt af wanneer scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana in Estadio Nuevo Los Carmenes voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
1' In de minuut 1, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Juan Luis Pulido Santana een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Granada.
1' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Granada.
2' Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana kent Cadiz een inworp toe op de helft van Granada.
3' In de minuut 3, Doeltrap voor Cadiz in Estadio Nuevo Los Carmenes.
4' Lucas Boye schiet op doel maar scoort niet voor Granada.
5' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Nuevo Los Carmenes.
7' In de minuut 7, Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
9' De bal is over de achterlijn geweest. Granada mag een doeltrap nemen.
10' In Estadio Nuevo Los Carmenes mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana geeft Cadiz een doeltrap.
12' Inworp voor Cadiz op de helft van Granada.
13' Granada krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana op de helft van Cadiz.
15' In de minuut 15, Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana geeft Granada een vrije trap op de eigen helft.
16' In Granada krijgt Granada op de eigen helft een vrije trap te nemen.
17' Cadiz krijgt van scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana op eigen helft een vrije trap toegewezen.
18' In de minuut 18, Cadiz krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana op de helft van Granada.
19' Inworp voor Cadiz op de helft van Granada.
19' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Granada.
20' In de minuut 20, Een schot van Ruben Sobrino (Cadiz) wordt geblokkeerd door een verdediger van Granada.
20' In Estadio Nuevo Los Carmenes mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
21' Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana toont Ruben Alcaraz (Cadiz) de gele kaart.
21' In de minuut 21, Vrije trap in Estadio Nuevo Los Carmenes. Op de helft van Cadiz mag Granada een vrije trap nemen.
22' Goal in Granada! Myrto Uzuni brengt Granada op een 1-0 voorsprong.
26' In de minuut 26, Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana kent Cadiz een inworp toe op de helft van Granada.
22' De voorzet kwam van Lucas Boye.
26' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Granada.
27' Vergeefse doelpoging Myrto Uzuni (Granada).
28' In de minuut 28, Inworp Cadiz. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
30' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Cadiz in Granada.
31' In de minuut 31, Arbiter Juan Luis Pulido Santana kent een vrije trap toe aan Granada op de eigen helft.
31' Inworp voor Granada in Estadio Nuevo Los Carmenes op de eigen helft.
32' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Nuevo Los Carmenes.
33' Granada krijgt een schietkans via Myrto Uzuni, maar scoort niet.
33' In de minuut 33, Granada krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana in Granada.
33' Inworp op de eigen helft voor Granada.
35' Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana geeft een inworp aan Granada op de eigen helft in Estadio Nuevo Los Carmenes.
35' In de minuut 35, In Granada krijgt Granada op de eigen helft een vrije trap te nemen.
36' Vrije trap voor Cadiz op de helft van Granada.
36' Inworp voor Cadiz in de buurt van het vijandige doel in Estadio Nuevo Los Carmenes.
37' In de minuut 37, De uitploeg krijgt een doeltrap in Granada.
38' De scherpte ontbreekt bij Bryan Zaragoza Martinez (Granada). Zijn poging mist doel in Granada.
38' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Cadiz in Granada.
39' In de minuut 39, Cadiz krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana op de helft van Granada.
40' Inworp voor Cadiz op de helft van Granada.
41' Doeltrap voor Granada in Estadio Nuevo Los Carmenes.
42' In de minuut 42, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana aan de thuisploeg.
42' Alex (Cadiz) krijgt geel van scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana in Estadio Nuevo Los Carmenes en moet oppassen.
42' In Granada kopt Lucas Boye (Granada) de bal, maar mist doel.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana geeft Cadiz een doeltrap.
43' Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana geeft Granada een vrije trap op de eigen helft.
43' Gele kaart in Granada: Chris Ramos (Cadiz) gaat op de bon bij scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana.
45' In de minuut 45, De onderbreking is afgelopen in Granada.
45' + 1 Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana kent Cadiz een inworp toe op de helft van Granada.
45' + 1 We spelen 6 minuten extra in Estadio Nuevo Los Carmenes.
45' + 1 In de minuut 45, Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana kent een vrije trap toe aan Cadiz, te nemen op de helft van Granada.
45' + 7 De uitploeg krijgt een doeltrap in Granada.
45' + 8 Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Nuevo Los Carmenes.
45' + 10 In de minuut 45, In Estadio Nuevo Los Carmenes mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' De eerste helft zit erop.
48' In de minuut 48, Doelpoging Cadiz! Het schot van Ruben Alcaraz gaat niet tussen de palen in Granada.
48' De bal is over de achterlijn geweest. Granada mag een doeltrap nemen.
48' Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
49' In de minuut 49, Inworp Granada. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
49' Vrije trap in Estadio Nuevo Los Carmenes. Op de helft van Granada mag Cadiz een vrije trap nemen.
50' Inworp op de eigen helft voor Granada.
51' In de minuut 51, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Nuevo Los Carmenes.
51' Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana kent Granada een inworp toe op de helft van Cadiz.
52' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Juan Luis Pulido Santana een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Granada.
54' In de minuut 54, Rood! Ruben Sobrino (Cadiz) moet het veld van Estadio Nuevo Los Carmenes verlaten.
55' Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Gonzalo Villar (Granada) in Estadio Nuevo Los Carmenes.
55' Estadio Nuevo Los Carmenes ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Granada.
56' In de minuut 56, Inworp voor Granada in Estadio Nuevo Los Carmenes op de eigen helft.
57' Inworp voor Cadiz op de helft van Granada.
57' Gonzalo Villar lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Granada.
59' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Granada.
60' Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana kent een vrije trap toe aan Cadiz, te nemen op de helft van Granada.
62' In de minuut 62, Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana geeft een inworp aan Granada op de eigen helft in Estadio Nuevo Los Carmenes.
62' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Granada in Granada.
63' Inworp Cadiz. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
63' In de minuut 63, Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana geeft een inworp aan Granada op de eigen helft in Estadio Nuevo Los Carmenes.
64' Granada krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana op de helft van Cadiz.
65' In Estadio Nuevo Los Carmenes mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
65' In de minuut 65, Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana geeft een gele kaart aan Ricard Sanchez (Granada).
65' Eerste gele kaart voor Lucas Boye (Granada) in Granada.
65' Cadiz krijgt van scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana op eigen helft een vrije trap toegewezen.
66' In de minuut 66, Doeltrap voor Granada in Estadio Nuevo Los Carmenes.
66' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Nuevo Los Carmenes.
67' Scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
69' In de minuut 69, Arbiter Juan Luis Pulido Santana kent een vrije trap toe aan Cadiz op de eigen helft.