1' De wedstrijd gaat van start. Elche heeft afgetrapt.
2' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Elche.
2' In de minuut 2, In Estadio Martínez Valero mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
2' Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
3' Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia kent Elche een inworp toe op de helft van Mirandes.
7' In de minuut 7, Inworp voor Elche ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Elche.
7' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Martínez Valero.
8' Doeltrap voor Mirandes in Estadio Martínez Valero.
9' In de minuut 9, Inworp Elche. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
10' Mourad El Ghezouani (Elche) ziet zijn kopbal niet in het doel van Mirandes belanden.
11' Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia geeft Mirandes een doeltrap.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia geeft Mirandes een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Elche.
13' Buitenspel Mirandes.
13' Mirandes krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia op de helft van Elche.
15' In de minuut 15, Inworp voor Mirandes op de helft van Elche.
26' Vrije trap in Estadio Martínez Valero. Op de helft van Mirandes mag Elche een vrije trap nemen.
28' In de minuut 28, Elche mag een hoekschop nemen vanaf links via Fidel in Estadio Martínez Valero.
31' De verdediging van Mirandes blokkeert een schot van Carlos Clerc (Elche).
32' In de minuut 32, Arbiter Iosu Galech Apezteguia kent een vrije trap toe aan Mirandes op de eigen helft.
33' Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia kent Mirandes een inworp toe op de helft van Elche.
34' Een schot van Carlos Martin Dominguez (Mirandes) wordt geblokkeerd door een verdediger van Elche.
35' Gele kaart. Aleix Febas (Elche) gaat op de bon.
35' In de minuut 35, Vrije trap voor Elche op de helft van Mirandes.
36' Buitenspel van de thuisploeg.
37' Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia geeft Elche een doeltrap.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia geeft een inworp aan Elche op de eigen helft in Estadio Martínez Valero.
38' De bal is over de achterlijn geweest. Mirandes mag een doeltrap nemen.
40' Fidel mist het doel en scoort niet voor Elche in Estadio Martínez Valero.
40' In de minuut 40, Doeltrap voor Mirandes in Estadio Martínez Valero.
41' Oscar Plano (Elche) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Mirandes.
42' De uitploeg krijgt een doeltrap in Elche.
43' In de minuut 43, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Elche in Elche.
44' Doeltrap voor Mirandes in Estadio Martínez Valero.
45' Carlos Martin Dominguez gaat in het boekje van de scheidsrechter.
45' In de minuut 45, De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' Begin van de tweede helft. Mirandes verzorgt de aftrap.
47' Een speler van Elche staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia teruggefloten.
48' In de minuut 48, In Elche krijgt Elche op de eigen helft een vrije trap te nemen.
49' Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia geeft Mirandes een doeltrap.
51' Inworp op de eigen helft voor Mirandes.
52' In de minuut 52, Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia kent een vrije trap toe aan Elche, te nemen op de helft van Mirandes.
52' Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia toont Alberto Reina Campos (Mirandes) de gele kaart.
53' Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia legt de wedstrijd even stil om Oscar Plano (Elche) aan een blessure te laten behandelen in Elche.
54' In de minuut 54, Estadio Martínez Valero ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Elche.
54' Oscar Plano (Elche) doet weer mee in Estadio Martínez Valero.
54' De bal is over de achterlijn geweest. Mirandes mag een doeltrap nemen.
55' In de minuut 55, Buitenspelpositie Mirandes.
56' De uitploeg krijgt een doeltrap in Elche.
56' De uitploeg vervangt Ilyas Chaira door Alvaro Sanz.
56' In de minuut 56, Wissel in Elche: Pablo Tomeo vervangt Alberto Rodriguez bij Mirandes.
57' Elche krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia op de helft van Mirandes.
57' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mirandes in Elche.
57' In de minuut 57, Inworp voor Mirandes op de helft van Elche.
59' Ruben Sanchez Saez mist het doel en scoort niet voor Mirandes.
59' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Elche.
59' In de minuut 59, In Elche krijgt Mirandes op de eigen helft een vrije trap te nemen.
60' In Estadio Martínez Valero mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
61' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Elche.
61' In de minuut 61, Mirandes krijgt van scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia op eigen helft een vrije trap toegewezen.
62' Bij Elche komt Adam Boayar Benaisa er in. Hij vervangt Fidel.
63' Inworp voor Mirandes in Estadio Martínez Valero op de eigen helft.
65' In de minuut 65, Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia geeft Mirandes een doeltrap.
65' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Oscar Plano (Elche).
68' De onderbreking is afgelopen in Elche.
68' In de minuut 68, Elche gebruikt de 2 wissel. Borja Garces vervangt Oscar Plano.
68' Oscar Plano (Elche) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Elche.
69' Trainer Sebastian Beccacece (Elche) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Mourad El Ghezouani door John Nwankwo Donald.
69' In de minuut 69, Inworp op de eigen helft voor Mirandes.
70' Mirandes moet uitkijken als Elche een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Martínez Valero.
71' Doeltrap voor Mirandes in Estadio Martínez Valero.
71' In de minuut 71, Arbiter Iosu Galech Apezteguia kent een vrije trap toe aan Mirandes op de eigen helft.
72' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Martínez Valero.
72' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Iosu Galech Apezteguia een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Elche.
74' In de minuut 74, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mirandes in Elche.
74' In Estadio Martínez Valero mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
75' De bal is over de achterlijn geweest. Mirandes mag een doeltrap nemen.
76' In de minuut 76, Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia geeft Elche een vrije trap op de eigen helft.
76' Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
77' Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia geeft Mirandes een vrije trap op de eigen helft.
78' In de minuut 78, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Elche.
78' Juan Maria Alcedo Serrano vervangt Javier Marton bij de uitploeg.
79' Inworp voor Mirandes ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Elche.
81' In de minuut 81, Scheidsrechter Iosu Galech Apezteguia kent Mirandes een inworp toe op de helft van Elche.
82' Inworp Elche. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
82' Arbiter Iosu Galech Apezteguia kent een vrije trap toe aan Mirandes op de eigen helft.
83' In de minuut 83, Borja Garces (Elche) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
83' Gabriel Martinez Aguilera mist het doel en scoort niet voor Mirandes in Estadio Martínez Valero.
83' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Elche in Elche.