1' De eerste helft gaat van start in Alicante. Mirandes mag aftrappen.
1' Inworp voor Mirandes in Estadio Pepico Amat op de eigen helft.
1' In de minuut 1, Vrije trap voor Eldense op de helft van Mirandes.
2' Eldense krijgt een schietkans via Jesus Clemente Corcho, maar scoort niet in Estadio Pepico Amat.
2' Vanaf rechts mag Marc Mateu een hoekschop nemen voor Eldense in Estadio Pepico Amat.
3' In de minuut 3, De uitploeg krijgt een doeltrap in Alicante.
3' In Alicante krijgt Mirandes op de eigen helft een vrije trap te nemen.
5' Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid kent een vrije trap toe aan Eldense, te nemen op de helft van Mirandes.
6' In de minuut 6, Ivan Chapela (Eldense) ziet zijn kopbal niet in het doel van Mirandes belanden.
7' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Manuel Jesus Orellana Cid een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Alicante.
8' Een schot van Jesus Clemente Corcho (Eldense) wordt geblokkeerd door een verdediger van Mirandes.
8' In de minuut 8, Eldense krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid in Alicante.
9' Eldense heeft pech dat de kopbal van Florin Andone de lat treft.
11' Mirandes moet opletten als Eldense van scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
11' In de minuut 11, De scherpte ontbreekt bij Sergio Ortuno (Eldense). Zijn poging mist doel in Alicante.
11' De bal is over de achterlijn geweest. Mirandes mag een doeltrap nemen.
12' Inworp op de eigen helft voor Mirandes.
13' In de minuut 13, In Estadio Pepico Amat mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
13' Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid geeft Mirandes een doeltrap.
14' Inworp Eldense. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
14' In de minuut 14, Mirandes krijgt van scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid op eigen helft een vrije trap toegewezen.
15' Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
15' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Pepico Amat.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid geeft Eldense een vrije trap op de eigen helft.
18' Doeltrap voor Mirandes in Estadio Pepico Amat.
19' Een schot van Florin Andone (Eldense) wordt tegengehouden door de verdediging van Mirandes in Alicante.
20' In de minuut 20, Marc Mateu neemt de door scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid gegeven hoekschop voor Eldense in Alicante.
21' Bij Eldense bevindt Florin Andone zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid.
23' Inworp voor Eldense in de buurt van het vijandige doel in Estadio Pepico Amat.
23' In de minuut 23, Arbiter Manuel Jesus Orellana Cid kent een vrije trap toe aan Mirandes op de eigen helft.
25' Inworp voor Eldense op de helft van Mirandes.
25' Inworp voor Eldense ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Alicante.
26' In de minuut 26, Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid geeft Eldense een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Mirandes.
26' Hoekschop voor Eldense in Estadio Pepico Amat. Ivan Chapela neemt deze vanaf links.
27' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mirandes in Alicante.
27' In de minuut 27, Eldense krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid op de helft van Mirandes.
28' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Alicante.
28' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Pepico Amat.
29' Het voorbereidende werk werd verricht door Ilyas Chaira.
29' Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid kent Mirandes een inworp toe op de helft van Eldense.
29' In de minuut 29, Mirandes krijgt een schietkans via Alberto Reina Campos, maar scoort niet.
34' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
34' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Alicante.
34' In de minuut 34, Mirandes moet opletten als Eldense van scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
35' Vrije trap in Estadio Pepico Amat. Op de helft van Eldense mag Mirandes een vrije trap nemen.
36' Doeltrap voor Eldense in Estadio Pepico Amat.
37' In de minuut 37, In Estadio Pepico Amat mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
37' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Alicante.
38' Eldense krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid op de helft van Mirandes.
39' In de minuut 39, In Alicante krijgt Mirandes op de eigen helft een vrije trap te nemen.
40' Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid geeft Eldense een vrije trap op de eigen helft.
41' De verdediging van Mirandes blokkeert een schot van Mario Soberon Gutierrez (Eldense) in Estadio Pepico Amat.
41' In de minuut 41, Mirandes krijgt van scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid op eigen helft een vrije trap toegewezen.
42' Inworp voor Mirandes ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Alicante.
43' Florin Andone mist het doel en scoort niet voor Eldense in Estadio Pepico Amat.
43' In de minuut 43, De bal is over de achterlijn geweest. Mirandes mag een doeltrap nemen.
43' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Pepico Amat.
44' Florin Andone (Eldense) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
44' In de minuut 44, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mirandes in Alicante.
45' Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid geeft een inworp aan Eldense op de eigen helft in Estadio Pepico Amat.
45' Inworp voor Eldense op de helft van Mirandes.
45' + 1 In de minuut 45, De vierde official geeft 4 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Estadio Pepico Amat.
45' + 1 Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid geeft Mirandes een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Eldense.
45' + 1 Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid kent Mirandes een inworp toe op de helft van Eldense.
45' + 2 In de minuut 45, Eldense mag een hoekschop nemen vanaf links via Ivan Chapela in Estadio Pepico Amat.
45' + 3 Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid fluit voor een penalty in het voordeel van Eldense.
45' + 4 De thuisploeg komt op gelijke hoogte wanneer Mario Soberon Gutierrez niet faalt vanaf elf meter en de 1-1 binnen schiet.
45' + 5 In de minuut 45, Inworp voor Eldense op de helft van Mirandes.
45' + 6 De kopbal van Florin Andone (Eldense) mist het doel van de tegenstander.
45' + 6 Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid geeft Mirandes een doeltrap.
45' In de minuut 45, De eerste helft op Estadio Pepico Amat zit erop.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Eldense trapt af.
46' Vanaf rechts mag Marc Mateu een hoekschop nemen voor Eldense in Estadio Pepico Amat.
47' In de minuut 47, Doelpoging Eldense! Het schot van Inigo Sebastian Magana gaat niet tussen de palen in Alicante.
47' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mirandes in Alicante.
47' In de minuut 47, De assist kwam van Florin Andone.
49' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Alicante.
50' Arbiter Manuel Jesus Orellana Cid kent een vrije trap toe aan Mirandes op de eigen helft.
51' In de minuut 51, Inworp voor Mirandes in de buurt van het vijandige doel in Estadio Pepico Amat.
52' Hoekschop voor Mirandes in Estadio Pepico Amat. Alvaro Sanz neemt deze vanaf rechts.
52' Alberto Rodriguez (Mirandes) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Eldense.
52' In de minuut 52, Eldense krijgt van scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid op eigen helft een vrije trap toegewezen.
53' Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid geeft Mirandes een vrije trap op de eigen helft.
54' Arbiter Manuel Jesus Orellana Cid kent een vrije trap toe aan Eldense op de eigen helft.
55' In de minuut 55, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Pepico Amat.
56' Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid geeft Eldense een doeltrap.
56' In Estadio Pepico Amat mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
57' In de minuut 57, Ilyas Chaira schiet op doel maar scoort niet voor Mirandes.
57' Mirandes krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid op de helft van Eldense.
58' Vrije trap in Estadio Pepico Amat. Op de helft van Eldense mag Mirandes een vrije trap nemen.
59' In de minuut 59, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
60' Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
60' In Alicante krijgt Mirandes op de eigen helft een vrije trap te nemen.
61' In de minuut 61, Inworp voor Mirandes ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Alicante.
61' Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid kent Eldense een inworp toe op de helft van Mirandes.
62' Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid kent Eldense een inworp toe op de helft van Mirandes.
62' In de minuut 62, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Pepico Amat.
63' In Estadio Pepico Amat mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
63' Trainer Fernando Estevez Martin gebruikt zijn 1 wissel. Jesus Clemente Corcho wordt door Derick Poloni vervangen bij de thuisploeg.
64' In de minuut 64, Arbiter Manuel Jesus Orellana Cid kent een vrije trap toe aan Mirandes op de eigen helft.
65' De uitploeg incasseert geel op naam van Alberto Rodriguez.
65' Doeltrap voor Mirandes in Estadio Pepico Amat.
66' In de minuut 66, Poging met het hoofd van Ruben Sanchez Saez (Mirandes), maar hij mist het doel.
66' De bal is over de achterlijn geweest. Eldense mag een doeltrap nemen.
67' Inworp Mirandes. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
67' In de minuut 67, De uitploeg krijgt een doeltrap in Alicante.
68' Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid geeft Mirandes een vrije trap op de eigen helft.
68' De 1 wissel van Mirandes. Ivan Durdov komt erin voor Alberto Rodriguez in Estadio Pepico Amat.
70' In de minuut 70, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Alicante.
70' Eldense heeft Florin Andone gewisseld. Juan Tomas Ortuno Martinez neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Fernando Estevez Martin.
71' Juan Tomas Ortuno Martinez mist het doel en scoort niet voor Eldense.
71' In de minuut 71, Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid geeft Mirandes een doeltrap.
72' Inworp voor Eldense in Estadio Pepico Amat op de eigen helft.
73' Inworp op de eigen helft voor Eldense.
74' In de minuut 74, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mirandes in Alicante.
74' Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid geeft een inworp aan Mirandes op de eigen helft in Estadio Pepico Amat.
76' Eldense krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid op de helft van Mirandes.
76' In de minuut 76, Inworp Mirandes. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
77' De bal is over de achterlijn geweest. Eldense mag een doeltrap nemen.
78' Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid geeft een inworp aan Eldense op de eigen helft in Estadio Pepico Amat.
79' In de minuut 79, In Alicante krijgt Mirandes op de eigen helft een vrije trap te nemen.
79' Vrije trap voor Eldense op de helft van Mirandes.
80' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Pepico Amat.
82' In de minuut 82, Eldense mag een hoekschop nemen vanaf links via Marc Mateu in Estadio Pepico Amat.
82' Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid geeft Eldense een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Mirandes.
82' Trainer Fernando Estevez Martin (Eldense) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Sergio Ortuno door Dario Dumic.
82' In de minuut 82, De thuisploeg wisselt Ivan Chapela voor Christian Montes Lopez.
82' Eldense gebruikt de 5 wissel. Alejandro Bernal Carreras vervangt Mario Soberon Gutierrez.
83' Wissel in Alicante: Mathis Lachuer vervangt Alvaro Sanz bij Mirandes.
84' In de minuut 84, Inworp voor Eldense op de helft van Mirandes.
85' Mirandes krijgt van scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid op eigen helft een vrije trap toegewezen.
86' Scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid geeft Mirandes een vrije trap op de eigen helft.
87' In de minuut 87, Doeltrap voor Eldense in Estadio Pepico Amat.
88' In Alicante krijgt Mirandes op de eigen helft een vrije trap te nemen.
89' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Manuel Jesus Orellana Cid een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Alicante.
89' In de minuut 89, Inworp voor Eldense in Estadio Pepico Amat op de eigen helft.
90' + 1 4 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 1 Eldense krijgt van scheidsrechter Manuel Jesus Orellana Cid op eigen helft een vrije trap toegewezen.