1' Elche heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Adrian Cordero Vega kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
1' Vrije trap in Estadio Martínez Valero. Op de helft van Zaragoza mag Elche een vrije trap nemen.
3' Inworp Elche. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Adrian Cordero Vega geeft een inworp aan Zaragoza op de eigen helft in Estadio Martínez Valero.
4' Inworp voor Elche op de helft van Zaragoza.
5' Scheidsrechter Adrian Cordero Vega geeft Elche een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Zaragoza.
6' In de minuut 6, Inworp op de eigen helft voor Zaragoza.
9' Elche moet uitkijken als Zaragoza een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Martínez Valero.
12' Inworp voor Zaragoza in Estadio Martínez Valero op de eigen helft.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Adrian Cordero Vega legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Raul Guti (Elche) in Estadio Martínez Valero.
13' De wedstrijd is weer hervat.
13' Inworp Zaragoza. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
13' In de minuut 13, In Estadio Martínez Valero ziet het publiek dat Raul Guti (Elche) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
14' Scheidsrechter Adrian Cordero Vega kent Elche een inworp toe op de helft van Zaragoza.
14' Scheidsrechter Adrian Cordero Vega legt de wedstrijd even stil om Alejandro Frances (Zaragoza) aan een blessure te laten behandelen in Elche.
15' In de minuut 15, Er wordt weer gevoetbald!
15' Scheidsrechter Adrian Cordero Vega fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Elche.
16' Alejandro Frances lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Zaragoza.
16' In de minuut 16, De bal is over de achterlijn geweest. Zaragoza mag een doeltrap nemen.
17' Inworp voor Zaragoza ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Elche.
18' De scherpte ontbreekt bij Maikel Mesa (Zaragoza). Zijn poging mist doel in Elche.
18' In de minuut 18, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Elche.
18' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Elche.
20' Scheidsrechter Adrian Cordero Vega geeft een inworp aan Elche op de eigen helft in Estadio Martínez Valero.
21' In de minuut 21, Elche krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Adrian Cordero Vega in Elche.
21' Scheidsrechter Adrian Cordero Vega kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
22' In Estadio Martínez Valero mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
23' In de minuut 23, Gele kaart. Quentin Lecoeuche (Zaragoza) gaat op de bon.
23' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Adrian Cordero Vega een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Elche.
25' Zaragoza krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Adrian Cordero Vega op de helft van Elche.
26' In de minuut 26, Inworp op de eigen helft voor Zaragoza.
27' In Elche krijgt Zaragoza op de eigen helft een vrije trap te nemen.
28' Inworp voor Zaragoza in Estadio Martínez Valero op de eigen helft.
29' In de minuut 29, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
29' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Zaragoza in Elche.
30' Zaragoza krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Adrian Cordero Vega op de helft van Elche.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Adrian Cordero Vega kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
31' Doeltrap voor Zaragoza in Estadio Martínez Valero.
32' Nicolas Ezequiel Fernandez Mercau schiet op doel maar scoort niet voor Elche.
34' In de minuut 34, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Martínez Valero.
35' Scheidsrechter Adrian Cordero Vega geeft Elche een vrije trap op de eigen helft.
37' Inworp Zaragoza. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
38' In de minuut 38, Zaragoza krijgt van scheidsrechter Adrian Cordero Vega op eigen helft een vrije trap toegewezen.
38' Scheidsrechter Adrian Cordero Vega kent een vrije trap toe aan Zaragoza, te nemen op de helft van Elche.
39' Doelpoging Zaragoza! Het schot van German Valera gaat niet tussen de palen in Elche.
39' In de minuut 39, Scheidsrechter Adrian Cordero Vega geeft Elche een doeltrap.
40' Inworp op de eigen helft voor Elche.
41' Oscar Plano mist een kopkans voor Elche.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Adrian Cordero Vega geeft Zaragoza een doeltrap.
42' Doeltrap voor Elche in Estadio Martínez Valero.
43' De bal is over de achterlijn geweest. Zaragoza mag een doeltrap nemen.
43' In de minuut 43, De uitploeg krijgt een doeltrap in Elche.
44' Scheidsrechter Adrian Cordero Vega geeft een inworp aan Zaragoza op de eigen helft in Estadio Martínez Valero.
44' Inworp voor Zaragoza in de buurt van het vijandige doel in Estadio Martínez Valero.
45' In de minuut 45, Een doelpoging van Mario Gaspar (Elche) in Elche mist scherpte.
45' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Zaragoza in Elche.
45' + 1 2 minuten extra tijd.
45' + 1 In de minuut 45, In Estadio Martínez Valero mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 2 Zaragoza moet opletten als Elche van scheidsrechter Adrian Cordero Vega een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 2 Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Martínez Valero.
45' + 2 In de minuut 45, De bal is over de achterlijn geweest. Zaragoza mag een doeltrap nemen.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' Zaragoza mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Adrian Cordero Vega fluit en we zijn begonnen.
46' In de minuut 46, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Elche.
47' Francho Serrano Gracia (Zaragoza) raakt geblesseerd in Elche. Scheidsrechter Adrian Cordero Vega legt de wedstrijd even stil.
48' De onderbreking is afgelopen.
49' In de minuut 49, Francho Serrano Gracia (Zaragoza) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Elche.
50' Vrije trap voor Elche op de helft van Zaragoza.
51' Arbiter Adrian Cordero Vega kent een vrije trap toe aan Zaragoza op de eigen helft.
52' In de minuut 52, Het spel ligt even stil in Elche. Alejandro Frances (Zaragoza) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
52' Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
53' In Elche kan Alejandro Frances (Zaragoza) weer verder.
53' In de minuut 53, Inworp voor Elche in de buurt van het vijandige doel in Estadio Martínez Valero.
53' Inworp voor Zaragoza in Estadio Martínez Valero op de eigen helft.
54' Scheidsrechter Adrian Cordero Vega geeft een inworp aan Elche op de eigen helft in Estadio Martínez Valero.
55' In de minuut 55, Nicolas Ezequiel Fernandez Mercau gaat in het boekje van de scheidsrechter.
56' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Martínez Valero.
57' Scheidsrechter Adrian Cordero Vega kent een vrije trap toe aan Zaragoza op een gevaarlijke plek voor Elche.
58' In de minuut 58, Inworp Elche. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
58' Vrije trap voor Zaragoza op de helft van Elche.
59' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Elche.
60' In de minuut 60, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Zaragoza in Elche.
60' Buitenspelpositie Elche.
62' Doelpunt! Met een kopbal brengt Tete Morente (Elche) zijn team op voorsprong. De stand is nu 1-0.
63' In de minuut 63, Inworp voor Zaragoza op de helft van Elche.
63' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Adrian Cordero Vega een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Elche.
64' Elche krijgt van scheidsrechter Adrian Cordero Vega op eigen helft een vrije trap toegewezen.
64' Tete Morente deed het voorbereidende werk.
66' Inworp op de eigen helft voor Elche.
66' In de minuut 66, Scheidsrechter Adrian Cordero Vega kent Elche een inworp toe op de helft van Zaragoza.
67' Scheidsrechter Adrian Cordero Vega geeft Zaragoza een vrije trap op de eigen helft.
68' Bij Zaragoza komt Sergi Enrich er in. Hij vervangt Maikel Mesa.
68' In de minuut 68, Zaragoza gebruikt de 2 wissel. Sergio Bermejo vervangt German Valera.
68' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Martínez Valero.
69' Inworp voor Zaragoza op de helft van Elche.
70' In de minuut 70, Een doelpoging van Francho Serrano Gracia (Zaragoza) mist scherpte.
71' Doeltrap voor Elche in Estadio Martínez Valero.
71' De thuisploeg vervangt Oscar Plano door Rodrigo Mendoza Martinez Moya.
71' In de minuut 71, Wissel in Elche: Cristian Salvador vervangt Raul Guti bij Elche.
72' In Estadio Martínez Valero mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
72' Arbiter Adrian Cordero Vega kent een vrije trap toe aan Elche op de eigen helft.
73' In de minuut 73, De poging van Mario Gaspar (Elche) mist doel in Estadio Martínez Valero.
73' Scheidsrechter Adrian Cordero Vega geeft Zaragoza een doeltrap.
74' Schot op doel van Sergio Bermejo. Maar zonder doelpunt voor Zaragoza als gevolg.
74' In de minuut 74, In Elche krijgt Zaragoza op de eigen helft een vrije trap te nemen.
74' Scheidsrechter Adrian Cordero Vega geeft een gele kaart aan Mourad El Ghezouani (Elche).
75' Zaragoza krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Adrian Cordero Vega op de helft van Elche.
76' In de minuut 76, Elche krijgt van scheidsrechter Adrian Cordero Vega op eigen helft een vrije trap toegewezen.
76' Manu Vallejo (Zaragoza) krijgt geel van scheidsrechter Adrian Cordero Vega in Estadio Martínez Valero en moet oppassen.
77' Zaragoza brengt Toni Moya in de plaats van Francho Serrano Gracia.
77' In de minuut 77, Scheidsrechter Adrian Cordero Vega kent Elche een inworp toe op de helft van Zaragoza.
77' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Zaragoza in Elche.
79' Elche krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Adrian Cordero Vega in Elche.
79' In de minuut 79, De uitploeg krijgt een doeltrap in Elche.
80' Inworp voor Elche in Estadio Martínez Valero op de eigen helft.
82' Scheidsrechter Adrian Cordero Vega kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
82' In de minuut 82, Borja Garces vervangt Nicolas Ezequiel Fernandez Mercau bij de thuisploeg.
83' De thuisploeg wisselt Tete Morente voor Lautaro Blanco.
83' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Elche.
84' In de minuut 84, Arbiter Adrian Cordero Vega kent een vrije trap toe aan Zaragoza op de eigen helft.
85' Doeltrap voor Elche in Estadio Martínez Valero.
85' Scheidsrechter Adrian Cordero Vega geeft Zaragoza een vrije trap op de eigen helft.
86' In de minuut 86, Vrije trap in Estadio Martínez Valero. Op de helft van Zaragoza mag Elche een vrije trap nemen.
86' Hoekschop voor Elche in Estadio Martínez Valero. Lautaro Blanco neemt deze vanaf rechts.
86' Lautaro Blanco (Elche) krijgt geel.
87' In de minuut 87, De uitploeg vervangt Manu Vallejo door Marcos Cuenca Aranda.
88' De bal is over de achterlijn geweest. Zaragoza mag een doeltrap nemen.
90' Inworp voor Elche ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Elche.
90' Scheidsrechter Adrian Cordero Vega geeft een inworp aan Zaragoza op de eigen helft in Estadio Martínez Valero.