1' Scheidsrechter Jose Antonio Lopez Toca fluit voor het begin van de eerste helft. Zaragoza trapt af in Lezama.
1' Inworp voor Amorebieta op de helft van Zaragoza.
1' In de minuut 1, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Lezama.
2' Alvaro Nunez (Amorebieta) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
2' De bal gaat op de stip in Instalaciones de Lezama. Penalty voor Amorebieta.
3' In de minuut 3, Eneko Jauregi Escobar (Amorebieta) faalt vanaf de penaltystip.
3' Doeltrap voor Zaragoza in Instalaciones de Lezama.
4' In Instalaciones de Lezama mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
5' In de minuut 5, Inworp voor Amorebieta in Instalaciones de Lezama op de eigen helft.
7' Amorebieta krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jose Antonio Lopez Toca op de helft van Zaragoza.
7' In de minuut 7, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Instalaciones de Lezama.
7' Scheidsrechter Jose Antonio Lopez Toca geeft een gele kaart aan Victor Mollejo (Zaragoza).
8' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
10' In de minuut 10, Amorebieta krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jose Antonio Lopez Toca in Lezama.
10' Amorebieta neemt een 1-0 voorsprong dankzij Felix Marti Garreta.
11' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Jose Antonio Lopez Toca een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Lezama.
12' In de minuut 12, In Instalaciones de Lezama mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
12' Zaragoza krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jose Antonio Lopez Toca op de helft van Amorebieta.
13' Toni Moya neemt de door scheidsrechter Jose Antonio Lopez Toca gegeven hoekschop voor Zaragoza in Lezama.
15' In de minuut 15, Zaragoza moet opletten als Amorebieta van scheidsrechter Jose Antonio Lopez Toca een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
15' Scheidsrechter Jose Antonio Lopez Toca kent Amorebieta een inworp toe op de helft van Zaragoza.
16' Inworp voor Zaragoza in de buurt van het vijandige doel in Instalaciones de Lezama.
17' In de minuut 17, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Instalaciones de Lezama.
17' Eerste gele kaart voor Jon Morcillo (Amorebieta) in Lezama.
18' Schot op doel van Jair Amador. Maar zonder doelpunt voor Zaragoza als gevolg.
19' In de minuut 19, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lezama.
21' Vergeefse doelpoging Francho Serrano Gracia (Zaragoza).
22' Inworp voor Zaragoza op de helft van Amorebieta.
23' In de minuut 23, De bal is over de achterlijn geweest. Amorebieta mag een doeltrap nemen.
24' Scheidsrechter Jose Antonio Lopez Toca geeft Amorebieta een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Zaragoza.
27' Inworp voor Amorebieta op de helft van Zaragoza.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter Jose Antonio Lopez Toca kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
30' De kopbal van Victor Mollejo wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Amorebieta.
33' Scheidsrechter Jose Antonio Lopez Toca geeft Amorebieta een doeltrap.
34' In de minuut 34, Amorebieta in buitenspelpositie.
36' Inworp op de eigen helft voor Amorebieta.
37' In Instalaciones de Lezama mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
37' In de minuut 37, Inworp Amorebieta. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
38' De uitploeg krijgt een doeltrap in Lezama.
40' Scheidsrechter Jose Antonio Lopez Toca geeft een inworp aan Zaragoza op de eigen helft in Instalaciones de Lezama.
40' In de minuut 40, Vrije trap in Instalaciones de Lezama. Op de helft van Amorebieta mag Zaragoza een vrije trap nemen.
41' Gele kaart. Kwasi Sibo (Amorebieta) gaat op de bon.
41' Zaragoza mag het vanaf elf meter proberen.
42' In de minuut 42, Alvaro Santiago Mourino Gonzalez blesseert zich bij Zaragoza, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Instalaciones de Lezama.
42' Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
43' Goal! De uitploeg komt langszij dankzij een benutte penalty van Maikel Mesa.
44' In de minuut 44, In Lezama kan Alvaro Santiago Mourino Gonzalez (Zaragoza) weer verder.
44' Inworp Zaragoza. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
44' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Lezama.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Jose Antonio Lopez Toca geeft Amorebieta een vrije trap op de eigen helft.
45' + 1 2 minuten extra tijd.
45' + 1 De poging van Jon Morcillo (Amorebieta) mist doel.
45' + 1 In de minuut 45, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Zaragoza in Lezama.
45' + 2 Amorebieta krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jose Antonio Lopez Toca op de helft van Zaragoza.
45' De eerste helft zit erop.
46' In de minuut 46, De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Amorebieta.
46' Scheidsrechter Jose Antonio Lopez Toca kent Zaragoza een inworp toe op de helft van Amorebieta.
47' Scheidsrechter Jose Antonio Lopez Toca kent Zaragoza een inworp toe op de helft van Amorebieta.
49' In de minuut 49, Inworp voor Zaragoza ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lezama.
50' In Instalaciones de Lezama mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
50' Inworp voor Zaragoza op de helft van Amorebieta.
51' In de minuut 51, Buitenspelpositie van de uitploeg.
51' Scheidsrechter Jose Antonio Lopez Toca geeft Amorebieta een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Zaragoza.
52' Inworp op de eigen helft voor Amorebieta.
53' In de minuut 53, Scheidsrechter Jose Antonio Lopez Toca kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
54' Eneko Jauregi Escobar mist het doel en scoort niet voor Amorebieta.
54' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Zaragoza in Lezama.
55' In de minuut 55, Een schot van Eneko Jauregi Escobar (Amorebieta) wordt tegengehouden door de verdediging van Zaragoza in Lezama.
55' Zaragoza verdedigt een schot van Eneko Jauregi Escobar, waardoor Amorebieta niet tot scoren komt.
55' Amorebieta schiet tussen de palen, maar Alvaro Nunez ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
56' In de minuut 56, Inworp voor Amorebieta in Instalaciones de Lezama op de eigen helft.
56' Amorebieta krijgt van scheidsrechter Jose Antonio Lopez Toca op eigen helft een vrije trap toegewezen.
58' Amorebieta mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Jon Morcillo in Instalaciones de Lezama.
58' In de minuut 58, Kwasi Sibo schiet op doel maar scoort niet voor Amorebieta.
58' Amorebieta krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jose Antonio Lopez Toca op de helft van Zaragoza.
60' Hoekschop voor Zaragoza in Instalaciones de Lezama. Toni Moya neemt deze vanaf rechts.
60' In de minuut 60, Toni Moya schiet op doel maar scoort niet voor Zaragoza in Lezama.
61' De scherpte ontbreekt bij German Valera (Zaragoza). Zijn poging mist doel.
61' Doeltrap voor Amorebieta in Instalaciones de Lezama.
61' In de minuut 61, Zaragoza brengt Sergi Enrich in de plaats van Maikel Mesa.
62' De kopbal van Eneko Jauregi Escobar belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Amorebieta.
62' De bal is over de achterlijn geweest. Zaragoza mag een doeltrap nemen.
64' In de minuut 64, Arbiter Jose Antonio Lopez Toca kent een vrije trap toe aan Amorebieta op de eigen helft.
64' Trainer Jandro gebruikt zijn 1 wissel. Eneko Jauregi Escobar wordt door Javier Aviles vervangen bij de thuisploeg.
66' Vrije trap voor Amorebieta op de helft van Zaragoza.
67' In de minuut 67, In Lezama krijgt Zaragoza op de eigen helft een vrije trap te nemen.
68' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Lezama.
70' Toni Moya neemt de door scheidsrechter Jose Antonio Lopez Toca gegeven hoekschop voor Zaragoza in Lezama.
70' In de minuut 70, Zaragoza mag een hoekschop nemen vanaf links via Toni Moya in Instalaciones de Lezama.
71' Scheidsrechter Jose Antonio Lopez Toca kent Zaragoza een inworp toe op de helft van Amorebieta.
71' Inworp voor Zaragoza op de helft van Amorebieta.
72' In de minuut 72, Scheidsrechter Jose Antonio Lopez Toca geeft een inworp aan Zaragoza op de eigen helft in Instalaciones de Lezama.
74' Instalaciones de Lezama ziet hoe Jon Morcillo op doel schiet, maar niet scoort voor Amorebieta.
75' Vanaf rechts mag Jon Morcillo een hoekschop nemen voor Amorebieta in Instalaciones de Lezama.
75' In de minuut 75, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Jose Antonio Lopez Toca aan de uitploeg.
75' Manu (Amorebieta) krijgt geel van scheidsrechter Jose Antonio Lopez Toca in Instalaciones de Lezama en moet oppassen.
76' Inworp voor Zaragoza in de buurt van het vijandige doel in Instalaciones de Lezama.
77' In de minuut 77, Sergio Bermejo vervangt Toni Moya bij de uitploeg.
77' Zaragoza heeft Marc Aguado gewisseld. Jaume Grau neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Julio Velazquez.
78' Zaragoza krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jose Antonio Lopez Toca in Lezama.
79' In de minuut 79, In Lezama krijgt Amorebieta op de eigen helft een vrije trap te nemen.
79' Scheidsrechter Jose Antonio Lopez Toca kent een vrije trap toe aan Amorebieta, te nemen op de helft van Zaragoza.
80' Inworp voor Amorebieta ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lezama.
81' In de minuut 81, In Instalaciones de Lezama mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
81' De thuisploeg vervangt Javi Eraso door Ryan Edwards.
81' Wissel in Lezama: Manu Vallejo vervangt German Valera bij Zaragoza.
82' In de minuut 82, Bij Amorebieta komt Luis Quintero er in. Hij vervangt Jon Morcillo.
82' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lezama.