1' Estadio El Sadar ziet toe hoe Las Palmas de aftrap verricht als scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez fluit voor het begin van de wedstrijd.
1' In de minuut 1, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Pamplona.
4' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez kent Las Palmas een inworp toe op de helft van Osasuna.
7' Inworp voor Osasuna in Estadio El Sadar op de eigen helft.
9' In de minuut 9, De uitploeg krijgt een doeltrap in Pamplona.
10' Arbiter Jorge Figueroa Vazquez kent een vrije trap toe aan Las Palmas op de eigen helft.
11' Inworp op de eigen helft voor Osasuna.
12' In de minuut 12, Inworp Osasuna. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
13' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft Las Palmas een doeltrap.
14' De bal is over de achterlijn geweest. Las Palmas mag een doeltrap nemen.
15' In de minuut 15, Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
17' Osasuna krijgt van scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
17' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Osasuna in de buurt van het doel van Las Palmas.
18' In de minuut 18, De kopbal van Ante Budimir (Osasuna) mist het doel van de tegenstander.
18' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Las Palmas in Pamplona.
21' In Pamplona krijgt Las Palmas op de eigen helft een vrije trap te nemen.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft een inworp aan Osasuna op de eigen helft in Estadio El Sadar.
23' Vrije trap in Estadio El Sadar. Op de helft van Osasuna mag Las Palmas een vrije trap nemen.
24' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
25' In de minuut 25, Las Palmas moet opletten als Osasuna van scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
25' Inworp op de eigen helft voor Las Palmas.
27' De verdediging van Osasuna houdt de kopbal van Marvin Park (Las Palmas) tegen in Pamplona.
28' In de minuut 28, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio El Sadar.
30' Osasuna krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez in Pamplona.
31' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Jorge Figueroa Vazquez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Pamplona.
32' In de minuut 32, Inworp Osasuna. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
33' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio El Sadar.
34' De poging van Saul Coco (Las Palmas) mist doel.
34' In de minuut 34, Doeltrap voor Osasuna in Estadio El Sadar.
35' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft een inworp aan Las Palmas op de eigen helft in Estadio El Sadar.
36' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft Las Palmas een vrije trap op de eigen helft.
37' In de minuut 37, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio El Sadar.
37' Arbiter Jorge Figueroa Vazquez kent een vrije trap toe aan Las Palmas op de eigen helft.
39' Achterin bij Las Palmas wordt de kopbal van Ante Budimir (Osasuna) tegengehouden.
39' In de minuut 39, De uitploeg krijgt een doeltrap in Pamplona.
41' Inworp voor Osasuna in Estadio El Sadar op de eigen helft.
42' Vrije trap voor Osasuna op de helft van Las Palmas.
42' In de minuut 42, Inworp voor Osasuna op de helft van Las Palmas.
43' Buitenspelpositie Osasuna.
44' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft een inworp aan Las Palmas op de eigen helft in Estadio El Sadar.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft Las Palmas een vrije trap op de eigen helft.
45' + 1 Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez kent een vrije trap toe aan Las Palmas op een gevaarlijke plek voor Osasuna.
45' + 2 De vierde official geeft 1 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Estadio El Sadar.
45' In de minuut 45, De eerste helft op Estadio El Sadar zit erop.
46' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft het startsein voor de tweede helft in Pamplona. Osasuna trapt af.
47' Las Palmas krijgt van scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
47' In de minuut 47, Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez kent een vrije trap toe aan Las Palmas, te nemen op de helft van Osasuna.
49' Pech voor Osasuna. Het schot van David Garcia belandt op de paal.
50' In Pamplona krijgt Las Palmas op de eigen helft een vrije trap te nemen.
52' In de minuut 52, Inworp voor Osasuna in de buurt van het vijandige doel in Estadio El Sadar.
52' Inworp Las Palmas. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
53' Osasuna krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez op de helft van Las Palmas.
54' In de minuut 54, Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez kent een vrije trap toe aan Las Palmas, te nemen op de helft van Osasuna.
55' Buitenspel Las Palmas. Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez fluit de uitploeg terug in Estadio El Sadar.
56' Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez.
57' In de minuut 57, In Estadio El Sadar mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
58' Inworp op de eigen helft voor Las Palmas.
58' Trainer Garcia Pimienta gebruikt zijn 1 wissel. Maximo Perrone wordt door Enzo Loiodice vervangen bij de uitploeg.
59' In de minuut 59, Las Palmas brengt Alberto Moleiro in de plaats van Sory Kaba.
60' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
60' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft Osasuna een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Las Palmas.
61' In de minuut 61, Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft Las Palmas een vrije trap op de eigen helft.
61' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio El Sadar.
63' Inworp voor Osasuna in Estadio El Sadar op de eigen helft.
64' In de minuut 64, Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft een inworp aan Las Palmas op de eigen helft in Estadio El Sadar.
64' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Jorge Figueroa Vazquez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Pamplona.
64' Arbiter Jorge Figueroa Vazquez kent een vrije trap toe aan Las Palmas op de eigen helft.
65' In de minuut 65, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio El Sadar.
68' Een doelpoging van David Garcia (Osasuna) mist scherpte.
68' Doeltrap voor Las Palmas in Estadio El Sadar.
68' In de minuut 68, Wissel in Pamplona: Enrique Barja vervangt Ruben Pena bij Osasuna.
68' Trainer Jagoba Arrasate (Osasuna) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Moi Gomez door Jon Moncayola.
68' Inworp voor Osasuna ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Pamplona.
69' In de minuut 69, Estadio El Sadar ziet de poging van Ezequiel Avila smoren in de verdediging van Las Palmas.
69' De bal is over de achterlijn geweest. Las Palmas mag een doeltrap nemen.
70' Inworp op de eigen helft voor Las Palmas.
73' In de minuut 73, Inworp voor Las Palmas in Estadio El Sadar op de eigen helft.