1' Las Palmas trapt af wanneer scheidsrechter Francisco Jose Hernandez Maeso in Estadio de los Juegos Mediterraneos voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
3' In de minuut 3, Een speler van Las Palmas staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Francisco Jose Hernandez Maeso teruggefloten.
3' In Almería krijgt Almeria op de eigen helft een vrije trap te nemen.
4' Inworp voor Almeria ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Almería.
5' In de minuut 5, Scheidsrechter Francisco Jose Hernandez Maeso kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
6' Scheidsrechter Francisco Jose Hernandez Maeso geeft Almeria een vrije trap op de eigen helft.
7' Marc Cardona schiet op doel maar scoort niet voor Las Palmas in Almería.
8' In de minuut 8, Adri Embarba (Almeria) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Las Palmas in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
8' Arbiter Francisco Jose Hernandez Maeso kent een vrije trap toe aan Las Palmas op de eigen helft.
10' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Almería.
10' In de minuut 10, Almeria krijgt van scheidsrechter Francisco Jose Hernandez Maeso op eigen helft een vrije trap toegewezen.
11' Buitenspel Almeria.
13' De bal is over de achterlijn geweest. Las Palmas mag een doeltrap nemen.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Francisco Jose Hernandez Maeso kent Almeria een inworp toe op de helft van Las Palmas.
14' Buitenspel Almeria. Scheidsrechter Francisco Jose Hernandez Maeso fluit de thuisploeg terug in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
15' Inworp op de eigen helft voor Almeria.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Francisco Jose Hernandez Maeso geeft een inworp aan Almeria op de eigen helft in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
18' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
18' Iddrisu Baba (Almeria) krijgt geel.
19' In de minuut 19, Inworp voor Almeria op de helft van Las Palmas.
19' Inworp voor Las Palmas in Estadio de los Juegos Mediterraneos op de eigen helft.
20' In Almería krijgt Las Palmas op de eigen helft een vrije trap te nemen.
20' In de minuut 20, Inworp Las Palmas. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
21' Scheidsrechter Francisco Jose Hernandez Maeso kent een vrije trap toe aan Las Palmas, te nemen op de helft van Almeria.
22' Inworp voor Las Palmas in de buurt van het vijandige doel in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
23' Marvin Park deed het voorbereidende werk.
26' Arbiter Francisco Jose Hernandez Maeso kent een vrije trap toe aan Almeria op de eigen helft.
27' In de minuut 27, Vanaf links mag Alvaro Valles een hoekschop nemen voor Las Palmas in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
28' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Almeria in Almería.
29' Vrije trap voor Almeria op de helft van Las Palmas.
30' In de minuut 30, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
31' Scheidsrechter Francisco Jose Hernandez Maeso geeft Las Palmas een vrije trap op de eigen helft.
31' De thuisploeg incasseert geel op naam van Lucas Robertone.
32' In de minuut 32, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
32' Cesar Montes (Almeria) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
33' Munir El Haddadi van Las Palmas is geblesseerd en het spel ligt even stil.
33' In de minuut 33, Estadio de los Juegos Mediterraneos ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Almería.
34' Munir El Haddadi lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Las Palmas.
35' In Estadio de los Juegos Mediterraneos mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
35' In de minuut 35, Inworp op de eigen helft voor Las Palmas.
35' Scheidsrechter Francisco Jose Hernandez Maeso kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
36' Las Palmas krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Francisco Jose Hernandez Maeso op de helft van Almeria.
37' In de minuut 37, Inworp voor Almeria in Estadio de los Juegos Mediterraneos op de eigen helft.
37' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
38' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
38' In de minuut 38, Las Palmas krijgt van scheidsrechter Francisco Jose Hernandez Maeso op eigen helft een vrije trap toegewezen.
38' Inworp Almeria. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
39' Scheidsrechter Francisco Jose Hernandez Maeso geeft een inworp aan Almeria op de eigen helft in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
39' In de minuut 39, Scheidsrechter Francisco Jose Hernandez Maeso kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
39' In Estadio de los Juegos Mediterraneos mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
40' Buitenspel van de thuisploeg.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Francisco Jose Hernandez Maeso kent Almeria een inworp toe op de helft van Las Palmas.
43' Vrije trap in Estadio de los Juegos Mediterraneos. Op de helft van Las Palmas mag Almeria een vrije trap nemen.
43' Sergi Cardona (Las Palmas) krijgt een eerste gele kaart.
43' In de minuut 43, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Francisco Jose Hernandez Maeso een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Almería.
44' Doeltrap voor Las Palmas in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
45' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio de los Juegos Mediterraneos.
45' In de minuut 45, Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Francisco Jose Hernandez Maeso.
45' + 1 3 minuten extra tijd.
45' + 2 Inworp op de eigen helft voor Almeria.
45' + 2 In de minuut 45, Inworp voor Almeria in Estadio de los Juegos Mediterraneos op de eigen helft.
45' + 2 Scheidsrechter Francisco Jose Hernandez Maeso kent een vrije trap toe aan Almeria, te nemen op de helft van Las Palmas.
45' De eerste helft zit erop.
46' In de minuut 46, Francisco Jose Hernandez Maeso geeft het fluitsignaal in Estadio de los Juegos Mediterraneos. Almeria mag de tweede helft aftrappen.
46' Houboulang Mendes vervangt Iddrisu Baba bij de thuisploeg.
46' De thuisploeg vervangt Alex Centelles door Sergio Arribas.
46' In de minuut 46, Inworp Las Palmas. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.