1' Scheidsrechter German Cid Camacho fluit voor het begin van de eerste helft. Huesca trapt af in Huesca.
3' Javi Lara neemt de door scheidsrechter German Cid Camacho gegeven hoekschop voor Alcorcon in Huesca.
3' In de minuut 3, Alcorcon krijgt van scheidsrechter German Cid Camacho op eigen helft een vrije trap toegewezen.
5' In El Alcoraz mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
5' Alcorcon krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter German Cid Camacho op de helft van Huesca.
6' In de minuut 6, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in El Alcoraz.
7' Inworp voor Huesca op de helft van Alcorcon.
8' De poging van Ignasi Vilarrasa Palacios (Huesca) mist doel in El Alcoraz.
8' In de minuut 8, De bal is over de achterlijn geweest. Alcorcon mag een doeltrap nemen.
9' De uitploeg krijgt een doeltrap in Huesca.
10' De verdediging van Huesca blokkeert een schot van Dyego Sousa (Alcorcon).
16' In de minuut 16, Huesca krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter German Cid Camacho in Huesca.
16' De poging van Joaquin Munoz (Huesca) mist doel.
16' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Alcorcon in Huesca.
17' In de minuut 17, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Huesca.
17' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in El Alcoraz.
20' Vergeefse doelpoging Javi Perez (Alcorcon).
20' In de minuut 20, De kopbal van Dyego Sousa wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Huesca.
22' Doeltrap voor Alcorcon in El Alcoraz.
23' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
24' In de minuut 24, De scherpte ontbreekt bij Oscar Sielva (Huesca). Zijn poging mist doel.
24' Scheidsrechter German Cid Camacho geeft Alcorcon een doeltrap.
26' Scheidsrechter German Cid Camacho kent Huesca een inworp toe op de helft van Alcorcon.
27' In de minuut 27, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Huesca in de buurt van het doel van Alcorcon.
28' Doelpoging Huesca! Het schot van Ignasi Vilarrasa Palacios gaat niet tussen de palen in Huesca.
28' Doeltrap voor Alcorcon in El Alcoraz.
29' In de minuut 29, Inworp voor Alcorcon op de helft van Huesca.
30' Vrije trap in El Alcoraz. Op de helft van Alcorcon mag Huesca een vrije trap nemen.
32' Alcorcon schiet tussen de palen, maar Javi Lara ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
32' In de minuut 32, Javi Lara mist het doel en scoort niet voor Alcorcon in El Alcoraz.
32' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Huesca in Huesca.
36' Scheidsrechter German Cid Camacho geeft Alcorcon een vrije trap op de eigen helft.
38' In de minuut 38, Xavier Quintilla (Alcorcon) krijgt geel van scheidsrechter German Cid Camacho in El Alcoraz en moet oppassen.
38' Huesca mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
39' De bal is over de achterlijn geweest. Alcorcon mag een doeltrap nemen.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter German Cid Camacho geeft Alcorcon een doeltrap.
42' Elady Zorrilla (Huesca) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Alcorcon.
42' Inworp Alcorcon. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
43' In de minuut 43, Huesca krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter German Cid Camacho op de helft van Alcorcon.
45' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Huesca.
45' Inworp voor Alcorcon in El Alcoraz op de eigen helft.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop.
46' De tweede helft gaat van start in Huesca. Alcorcon mag aftrappen als scheidsrechter German Cid Camacho fluit.
47' In El Alcoraz mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
47' In de minuut 47, Scheidsrechter German Cid Camacho kent Alcorcon een inworp toe op de helft van Huesca.
49' Scheidsrechter German Cid Camacho kent een vrije trap toe aan Huesca, te nemen op de helft van Alcorcon.
51' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Huesca.
52' In de minuut 52, Huesca in buitenspelpositie.
53' Inworp op de eigen helft voor Alcorcon.
54' Scheidsrechter German Cid Camacho kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
55' In de minuut 55, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter German Cid Camacho een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Huesca.
56' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Alcorcon in Huesca.
57' In El Alcoraz mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
58' In de minuut 58, De bal is over de achterlijn geweest. Alcorcon mag een doeltrap nemen.
59' Scheidsrechter German Cid Camacho kent Huesca een inworp toe op de helft van Alcorcon.
60' De scherpte ontbreekt bij Javi Lara (Alcorcon). Zijn poging mist doel in Huesca.
60' In de minuut 60, Scheidsrechter German Cid Camacho geeft Huesca een doeltrap.
62' Inworp voor Alcorcon op de helft van Huesca.
62' Scheidsrechter German Cid Camacho geeft een inworp aan Huesca op de eigen helft in El Alcoraz.
63' In de minuut 63, Huesca brengt Enzo Lombardo in de plaats van Jeremy Blasco.
63' Trainer Antonio Hidalgo Morilla (Huesca) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Hugo Vallejo door Juanjo Nieto.
64' Scheidsrechter German Cid Camacho fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Huesca.
65' In de minuut 65, De verdediging van Alcorcon houdt de kopbal van Juanjo Nieto (Huesca) tegen in Huesca.
66' Arbiter German Cid Camacho kent een vrije trap toe aan Alcorcon op de eigen helft.
67' In Huesca krijgt Huesca op de eigen helft een vrije trap te nemen.
68' In de minuut 68, De uitploeg vervangt Dyego Sousa door Christian Borrego Isabel.
68' Wissel in Huesca: Juan Artola vervangt Javi Lara bij Alcorcon.
69' Vrije trap voor Huesca op de helft van Alcorcon.
70' In de minuut 70, Iago Lopes (Alcorcon) krijgt geel.
71' Scheidsrechter German Cid Camacho kent een vrije trap toe aan Huesca op een gevaarlijke plek voor Alcorcon.
72' Huesca krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter German Cid Camacho in Huesca.
72' In de minuut 72, Doeltrap voor Alcorcon in El Alcoraz.
73' Trainer Antonio Hidalgo Morilla gebruikt zijn 3 wissel. Javier Martinez Calvo wordt door Iker Kortajarena vervangen bij de thuisploeg.
73' Samuel Obeng vervangt Elady Zorrilla bij de thuisploeg.
74' In de minuut 74, In Huesca krijgt Huesca op de eigen helft een vrije trap te nemen.
75' Alcorcon krijgt van scheidsrechter German Cid Camacho op eigen helft een vrije trap toegewezen.
76' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Huesca.
77' In de minuut 77, Inworp op de eigen helft voor Huesca.
78' Scheidsrechter German Cid Camacho geeft Alcorcon een vrije trap op de eigen helft.
78' Scheidsrechter German Cid Camacho trekt geel in El Alcoraz. Iker Kortajarena (Huesca) is er de volgende wedstrijd niet bij.
78' In de minuut 78, Scheidsrechter German Cid Camacho kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
79' Arbiter German Cid Camacho kent een vrije trap toe aan Alcorcon op de eigen helft.
79' Huesca moet opletten als Alcorcon van scheidsrechter German Cid Camacho een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
80' In de minuut 80, Inworp Huesca. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
81' Inworp voor Huesca in El Alcoraz op de eigen helft.
81' Bij Alcorcon komt Juan Bravo er in. Hij vervangt Emmanuel Addai.
81' In de minuut 81, Scheidsrechter German Cid Camacho kent een vrije trap toe aan Huesca, te nemen op de helft van Alcorcon.
82' In Huesca wordt een kopbal van Ignasi Vilarrasa Palacios tegengehouden door de verdediging van Alcorcon.
82' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in El Alcoraz.
83' In de minuut 83, Scheidsrechter German Cid Camacho geeft Huesca een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Alcorcon.
83' Inworp voor Huesca ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Huesca.
85' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Yan Eteki (Alcorcon).
86' In de minuut 86, El Alcoraz ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Huesca.
86' Yan Eteki (Alcorcon) is weer terug binnen de lijnen.
86' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Huesca.
86' In de minuut 86, Huesca krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter German Cid Camacho op de helft van Alcorcon.
87' Scheidsrechter German Cid Camacho geeft een inworp aan Alcorcon op de eigen helft in El Alcoraz.
87' Scheidsrechter German Cid Camacho kent Huesca een inworp toe op de helft van Alcorcon.
88' In de minuut 88, Inworp voor Huesca in de buurt van het vijandige doel in El Alcoraz.
88' Huesca schiet tussen de palen, maar Iker Kortajarena ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Huesca.
88' El Alcoraz ziet hoe Juan Bravo op doel schiet, maar niet scoort voor Alcorcon.
89' In de minuut 89, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in El Alcoraz.
90' In Huesca krijgt Huesca op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90' + 1 De uitploeg krijgt een doeltrap in Huesca.
90' + 1 We krijgen 3 minuten extra tijd.