1' Scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez geeft het startsein in San Sebastian. Sociedad trapt af en de wedstrijd is begonnen.
1' Inworp voor Vallecano ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in San Sebastian.
2' In de minuut 2, In Reale Arena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
2' Inworp op de eigen helft voor Sociedad.
3' Vallecano krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez op de helft van Sociedad.
3' In de minuut 3, Inworp voor Sociedad in Reale Arena op de eigen helft.
4' Scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez fluit voor buitenspel van Sociedad.
6' In de minuut 6, Buitenspel Sociedad. Scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez fluit de thuisploeg terug in Reale Arena.
7' Scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez geeft Sociedad een vrije trap op de eigen helft.
7' Oscar Trejo (Vallecano) krijgt geel van scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez in Reale Arena en moet oppassen.
8' In de minuut 8, Een speler van Sociedad staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez teruggefloten.
8' Arbiter Alejandro Jose Hernandez Hernandez kent een vrije trap toe aan Vallecano op de eigen helft.
8' In San Sebastian krijgt Vallecano op de eigen helft een vrije trap te nemen.
9' In de minuut 9, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Reale Arena.
10' Vallecano krijgt van scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
11' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in San Sebastian.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez geeft een inworp aan Sociedad op de eigen helft in Reale Arena.
12' Inworp Vallecano. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
14' Scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
14' In de minuut 14, Inworp op de eigen helft voor Vallecano.
15' Scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez geeft een inworp aan Sociedad op de eigen helft in Reale Arena.
16' Arbiter Alejandro Jose Hernandez Hernandez kent een vrije trap toe aan Vallecano op de eigen helft.
16' In de minuut 16, Inworp Vallecano. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
16' Sociedad moet opletten als Vallecano van scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
17' Scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez kent Vallecano een inworp toe op de helft van Sociedad.
17' In de minuut 17, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Reale Arena.
18' Vrije trap in Reale Arena. Op de helft van Vallecano mag Sociedad een vrije trap nemen.
19' Ivan Balliu (Vallecano) krijgt geel.
22' In de minuut 22, Inworp voor Vallecano in Reale Arena op de eigen helft.
22' Inworp voor Vallecano in Reale Arena op de eigen helft.
23' Scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez kent een vrije trap toe aan Vallecano, te nemen op de helft van Sociedad.
23' In de minuut 23, Reale Arena ziet de poging van Oscar Trejo smoren in de verdediging van Sociedad.
24' Inworp voor Vallecano op de helft van Sociedad.
26' Hoekschop voor Vallecano in Reale Arena. Unai Lopez neemt deze vanaf links.
27' In de minuut 27, Inworp op de eigen helft voor Vallecano.
28' Arsen Zakharyan van Sociedad is geblesseerd en het spel ligt even stil.
29' Coach Imanol Alguacil voert noodgedwongen zijn 1 wissel door. Arsen Zakharyan moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Brais Mendez.
29' In de minuut 29, De wedstrijd is weer hervat.
30' In Reale Arena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
30' Inworp voor Vallecano op de helft van Sociedad.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez geeft Sociedad een doeltrap.
32' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vallecano in San Sebastian.
33' Inworp Sociedad. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
34' In de minuut 34, Buitenspel Sociedad.
35' Scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez geeft een inworp aan Sociedad op de eigen helft in Reale Arena.
35' Scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
36' In de minuut 36, Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez.
36' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in San Sebastian.
36' In San Sebastian krijgt Sociedad op de eigen helft een vrije trap te nemen.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez geeft Vallecano een vrije trap op de eigen helft.
38' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
38' Doeltrap voor Sociedad in Reale Arena.
39' In de minuut 39, Vrije trap voor Vallecano op de helft van Sociedad.
40' Inworp voor Sociedad in de buurt van het vijandige doel in Reale Arena.
40' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Reale Arena.
41' In de minuut 41, Sociedad krijgt van scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
41' Inworp Vallecano. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
42' Inworp op de eigen helft voor Sociedad.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez kent Sociedad een inworp toe op de helft van Vallecano.
43' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Alejandro Jose Hernandez Hernandez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in San Sebastian.
43' Scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
44' In de minuut 44, Doelpoging Sociedad! Het schot van Brais Mendez gaat niet tussen de palen in San Sebastian.
44' De bal is over de achterlijn geweest. Vallecano mag een doeltrap nemen.
45' In San Sebastian krijgt Sociedad op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 1 In de minuut 45, We spelen 2 minuten extra in Reale Arena.
45' + 2 Reale Arena ziet hoe Martin Zubimendi op doel schiet, maar niet scoort voor Sociedad.
45' + 2 Sociedad krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez in San Sebastian.
45' + 2 In de minuut 45, Javi Galan mist het doel en scoort niet voor Sociedad in Reale Arena.
45' + 2 De uitploeg krijgt een doeltrap in San Sebastian.
45' De eerste helft zit erop.
46' In de minuut 46, Na de pauze trapt Vallecano af voor de tweede helft.
46' Scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez geeft Vallecano een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Sociedad.
46' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
47' In de minuut 47, Scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez geeft een inworp aan Vallecano op de eigen helft in Reale Arena.
48' De bal is over de achterlijn geweest. Sociedad mag een doeltrap nemen.
48' Inworp voor Vallecano in Reale Arena op de eigen helft.
49' In de minuut 49, Inworp voor Sociedad in Reale Arena op de eigen helft.
49' Vrije trap in Reale Arena. Op de helft van Vallecano mag Sociedad een vrije trap nemen.
50' Vrije trap voor Sociedad op de helft van Vallecano.
51' In de minuut 51, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Reale Arena.
52' Sociedad krijgt van scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
55' Inworp Sociedad. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
55' In de minuut 55, Trainer Francisco gebruikt zijn 1 wissel. Oscar Trejo wordt door Randy Nteka vervangen bij de uitploeg.
56' Vallecano krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez op de helft van Sociedad.
57' Scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez kent een vrije trap toe aan Sociedad, te nemen op de helft van Vallecano.
57' In de minuut 57, Gele kaart in San Sebastian: Unai Lopez (Vallecano) gaat op de bon bij scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez.
57' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
58' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in San Sebastian.
59' In de minuut 59, De uitploeg krijgt een doeltrap in San Sebastian.
59' Inworp op de eigen helft voor Sociedad.
61' Scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez geeft een inworp aan Vallecano op de eigen helft in Reale Arena.
61' In de minuut 61, Scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez geeft Vallecano een vrije trap op de eigen helft.
62' Scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
62' Sociedad heeft Umar Sadiq gewisseld. Mikel Oyarzabal neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Imanol Alguacil.
62' In de minuut 62, Sheraldo Becker vervangt Andre Silva bij de thuisploeg.
63' Wissel in San Sebastian: Urko Gonzalez vervangt Igor Zubeldia bij Sociedad.
63' Arbiter Alejandro Jose Hernandez Hernandez kent een vrije trap toe aan Sociedad op de eigen helft.
63' In de minuut 63, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Reale Arena.
63' Scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in San Sebastian.
64' Inworp Sociedad. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
66' In de minuut 66, Vallecano moet opletten als Sociedad van scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
66' Inworp voor Sociedad ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in San Sebastian.
67' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Alejandro Jose Hernandez Hernandez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in San Sebastian.
68' In de minuut 68, Sociedad krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez op de helft van Vallecano.
70' In San Sebastian krijgt Vallecano op de eigen helft een vrije trap te nemen.
70' Javi Galan gaat in het boekje van de scheidsrechter.
71' In de minuut 71, Ivan Balliu (Vallecano) raakt geblesseerd in San Sebastian. Scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez legt de wedstrijd even stil.
72' Vallecano brengt Kike Perez in de plaats van Sergio Camello.
72' De uitploeg wisselt Isi Palazon voor Jorge de Frutos Sebastián.
72' In de minuut 72, De onderbreking is afgelopen in San Sebastian.
72' Ivan Balliu lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Vallecano.
72' Arbiter Alejandro Jose Hernandez Hernandez kent een vrije trap toe aan Vallecano op de eigen helft.
72' In de minuut 72, Scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez kent Vallecano een inworp toe op de helft van Sociedad.
73' Inworp voor Vallecano op de helft van Sociedad.
73' De scherpte ontbreekt bij Florian Lejeune (Vallecano). Zijn poging mist doel in San Sebastian.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez geeft Sociedad een doeltrap.
74' Doeltrap voor Vallecano in Reale Arena.
75' Scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez geeft Sociedad een vrije trap op de eigen helft.
76' In de minuut 76, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Stole Dimitrievski (Vallecano).
77' Scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez fluit de wedstrijd weer op gang in Reale Arena.
77' In San Sebastian kan Stole Dimitrievski (Vallecano) weer verder.
77' In de minuut 77, Scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez geeft een inworp aan Vallecano op de eigen helft in Reale Arena.
78' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Reale Arena.
78' Scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez geeft Vallecano een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Sociedad.
79' In de minuut 79, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sociedad in San Sebastian.