1' De eerste helft is begonnen. Elche trapt af.
2' In de minuut 2, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bilbao.
2' Elche krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez op de helft van Bilbao.
3' Scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez kent Bilbao een inworp toe op de helft van Elche.
3' In de minuut 3, In San Mames Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
3' Een doelpoging van Alex Berenguer (Bilbao) mist scherpte.
3' De bal is over de achterlijn geweest. Elche mag een doeltrap nemen.
4' In de minuut 4, Inworp Elche. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
5' Inworp voor Bilbao op de helft van Elche.
5' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Elche in Bilbao.
6' In de minuut 6, Inworp op de eigen helft voor Elche.
7' Scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez geeft een inworp aan Bilbao op de eigen helft in San Mames Stadium.
8' San Mames Stadium ziet de poging van Inaki Williams smoren in de verdediging van Elche.
9' In de minuut 9, Inworp voor Elche in San Mames Stadium op de eigen helft.
9' De uitploeg krijgt een doeltrap in Bilbao.
11' Bilbao mag een hoekschop nemen vanaf links via Iker Muniain in San Mames Stadium.
11' In de minuut 11, Vanaf links mag Iker Muniain een hoekschop nemen voor Bilbao in San Mames Stadium.
11' Scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez kent Bilbao een inworp toe op de helft van Elche.
12' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Valentin Pizarro Gomez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Bilbao.
12' In de minuut 12, Bilbao schiet tussen de palen, maar Alex Berenguer ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Bilbao.
13' Buitenspelpositie van de uitploeg.
14' Scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez kent een vrije trap toe aan Elche, te nemen op de helft van Bilbao.
14' In de minuut 14, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
14' Scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
15' Bilbao krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez in Bilbao.
16' In de minuut 16, Doelpoging Elche! Het schot van Gerard Gumbau gaat niet tussen de palen in Bilbao.
16' Scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez geeft Bilbao een doeltrap.
16' Elche verdedigt een schot van Gorka Guruzeta, waardoor Bilbao niet tot scoren komt.
17' In de minuut 17, Alex Berenguer neemt de door scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez gegeven hoekschop voor Bilbao in Bilbao.
17' Dani Vivian gaat in het boekje van de scheidsrechter.
18' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in San Mames Stadium.
18' In de minuut 18, De kopbal van Pedro Bigas wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Bilbao.
19' Inworp voor Bilbao ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Bilbao.
20' Pech voor Elche in Bilbao. Het schot van Tete Morente belandt tegen de paal.
20' In de minuut 20, Inworp voor Bilbao op de helft van Elche.
21' San Mames Stadium ziet hoe Gorka Guruzeta op doel schiet, maar niet scoort voor Bilbao.
22' Hoekschop voor Bilbao in San Mames Stadium. Alex Berenguer neemt deze vanaf rechts.
23' In de minuut 23, De poging van Inaki Williams (Bilbao) mist doel in San Mames Stadium.
23' Doeltrap voor Elche in San Mames Stadium.
24' Vrije trap in San Mames Stadium. Op de helft van Elche mag Bilbao een vrije trap nemen.
24' In de minuut 24, Iker Muniain mist het doel en scoort niet voor Bilbao in San Mames Stadium.
24' De bal is over de achterlijn geweest. Elche mag een doeltrap nemen.
27' In San Mames Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Pedro Bigas (Elche) in San Mames Stadium.
29' Een speler van Bilbao staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez teruggefloten.
29' Pedro Bigas (Elche) doet weer mee in San Mames Stadium.
29' In de minuut 29, Blessure voor Pedro Bigas (Elche). Enzo Roco komt voor hem het veld in.
29' Inworp voor Elche in San Mames Stadium op de eigen helft.
31' Gerard Gumbau neemt de door scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez gegeven hoekschop voor Elche in Bilbao.
32' In de minuut 32, In Bilbao krijgt Elche op de eigen helft een vrije trap te nemen.
33' Bilbao moet opletten als Elche van scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
33' Scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez geeft Bilbao een doeltrap.
34' In de minuut 34, Een schot van Iker Muniain (Bilbao) smoort in de verdediging van Elche.
34' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Bilbao in de buurt van het doel van Elche.
34' De scherpte ontbreekt bij Inaki Williams (Bilbao). Zijn poging mist doel.
34' In de minuut 34, De uitploeg krijgt een doeltrap in Bilbao.
35' Bilbao krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez op de helft van Elche.
36' Scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez geeft een inworp aan Bilbao op de eigen helft in San Mames Stadium.
38' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Elche in Bilbao.
39' Elche krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez in Bilbao.
39' In de minuut 39, De verdediging van Bilbao blokkeert een schot van Randy Nteka (Elche).
40' Elche mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Gerard Gumbau in San Mames Stadium.
40' Inworp Elche. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
43' In de minuut 43, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in San Mames Stadium.
45' Doeltrap voor Bilbao in San Mames Stadium.
45' + 2 Bilbao krijgt van scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 2 In de minuut 45, Nog 2 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 De scherpte ontbreekt bij Gorka Guruzeta (Bilbao). Zijn poging mist doel in Bilbao.
45' + 2 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Elche in Bilbao.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop.
46' Begin van de tweede helft. Bilbao verzorgt de aftrap.
46' Inworp op de eigen helft voor Elche.
46' In de minuut 46, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bilbao.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez fluit voor buitenspel van Elche.
46' Scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez geeft Bilbao een vrije trap op de eigen helft.
47' Een doelpoging van Gerard Gumbau (Elche) in Bilbao mist scherpte.
47' In de minuut 47, Doeltrap voor Bilbao in San Mames Stadium.
47' Vrije trap voor Bilbao op de helft van Elche.
48' De uitploeg krijgt een doeltrap in Bilbao.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Bilbao.
50' Inworp voor Bilbao op de helft van Elche.
50' Scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez geeft een inworp aan Elche op de eigen helft in San Mames Stadium.
51' In de minuut 51, De bal is over de achterlijn geweest. Bilbao mag een doeltrap nemen.
53' Inworp Elche. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
53' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez aan de thuisploeg.
54' In de minuut 54, Schot op doel van Dani Vivian. Maar zonder doelpunt voor Bilbao als gevolg.
54' Hoekschop voor Bilbao in San Mames Stadium. Alex Berenguer neemt deze vanaf links.
55' De poging van Dani Vivian (Bilbao) mist doel.
55' In de minuut 55, Scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez geeft Elche een doeltrap.
55' De bal is over de achterlijn geweest. Bilbao mag een doeltrap nemen.
56' Arbiter Valentin Pizarro Gomez kent een vrije trap toe aan Elche op de eigen helft.
58' In de minuut 58, Bilbao krijgt een schietkans via Alex Berenguer, maar scoort niet.
60' Scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez trekt geel in San Mames Stadium. Carlos Clerc (Elche) is er de volgende wedstrijd niet bij.
60' Vrije trap voor Bilbao op de helft van Elche.
60' In de minuut 60, Bij Bilbao komt Raul Garcia er in. Hij vervangt Iker Muniain.
60' De thuisploeg wisselt Oihan Sancet Tirapu voor Oier Zarraga.
61' Trainer Sebastian Beccacece gebruikt zijn tweede wissel. Lautaro Blanco wordt door Pere Milla vervangen bij de uitploeg.
62' In de minuut 62, Scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez kent Bilbao een inworp toe op de helft van Elche.
62' Bilbao schiet tussen de palen, maar Alex Berenguer ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
63' Vanaf rechts mag Alex Berenguer een hoekschop nemen voor Bilbao in San Mames Stadium.
63' In de minuut 63, Inworp voor Elche in San Mames Stadium op de eigen helft.
64' Scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
66' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bilbao.
67' Bilbao krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez op de helft van Elche.
67' In de minuut 67, Bilbao krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez op de helft van Elche.
67' De uitploeg krijgt een doeltrap in Bilbao.
69' Inworp op de eigen helft voor Bilbao.
69' In de minuut 69, De scherpte ontbreekt bij Yuri Berchiche (Bilbao). Zijn poging mist doel in Bilbao.
69' Scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez geeft Elche een doeltrap.
70' Scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez geeft Bilbao een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Elche.
70' In de minuut 70, Hoekschop voor Bilbao in San Mames Stadium. Alex Berenguer neemt deze vanaf rechts.
71' Vanaf rechts mag Alex Berenguer een hoekschop nemen voor Bilbao in San Mames Stadium.
71' De verdediging van Elche houdt de kopbal van Raul Garcia (Bilbao) tegen in Bilbao.
71' In de minuut 71, Yuri Berchiche schiet op doel maar scoort niet voor Bilbao.
72' Bilbao mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Alex Berenguer in San Mames Stadium.
72' Inaki Williams (Bilbao) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Elche.
72' In de minuut 72, Vergeefse doelpoging Alex Berenguer (Bilbao).
72' Vergeefse doelpoging Inaki Williams (Bilbao).
72' Raul Garcia schiet op doel maar scoort niet voor Bilbao in Bilbao.
73' In de minuut 73, Inworp Elche. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
73' Bilbao gebruikt de derde wissel. Malcom Adu vervangt Gorka Guruzeta.
74' Inworp voor Bilbao in San Mames Stadium op de eigen helft.
74' In de minuut 74, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in San Mames Stadium.
74' Elche krijgt van scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
76' Bilbao krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez in Bilbao.
77' In de minuut 77, Alex Berenguer neemt de door scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez gegeven hoekschop voor Bilbao in Bilbao.
77' Doeltrap voor Elche in San Mames Stadium.
78' Wissel in Bilbao: Lucas Boye vervangt Randy Nteka bij Elche.
78' In de minuut 78, Elche heeft Fidel gewisseld. Raul Guti neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Sebastian Beccacece.
78' In San Mames Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
79' Scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez kent Bilbao een inworp toe op de helft van Elche.
80' In de minuut 80, Scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez geeft een inworp aan Elche op de eigen helft in San Mames Stadium.
80' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Valentin Pizarro Gomez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Bilbao.
81' Inworp op de eigen helft voor Elche.
82' In de minuut 82, Scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez geeft Bilbao een vrije trap op de eigen helft.
83' Inworp voor Bilbao in de buurt van het vijandige doel in San Mames Stadium.
83' Alex Berenguer neemt de door scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez gegeven hoekschop voor Bilbao in Bilbao.
83' In de minuut 83, Malcom Adu (Bilbao) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Elche in San Mames Stadium.
84' Een schot van Oscar de Marcos (Bilbao) wordt geblokkeerd door een verdediger van Elche.
84' Bilbao krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez in Bilbao.
84' In de minuut 84, Vanaf rechts mag Alex Berenguer een hoekschop nemen voor Bilbao in San Mames Stadium.
85' Achterin bij Elche wordt de kopbal van Raul Garcia (Bilbao) tegengehouden.
85' Hoekschop voor Bilbao in San Mames Stadium. Alex Berenguer neemt deze vanaf links.
85' In de minuut 85, De kopbal van Mikel Vesga belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Bilbao.
85' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Elche in Bilbao.
87' Een schot van Inaki Williams (Bilbao) wordt tegengehouden door de verdediging van Elche in Bilbao.
87' In de minuut 87, Bilbao mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Alex Berenguer in San Mames Stadium.
88' Hoekschop voor Bilbao in San Mames Stadium. Alex Berenguer neemt deze vanaf rechts.
88' Bilbao krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Valentin Pizarro Gomez op de helft van Elche.
89' In de minuut 89, Inworp voor Bilbao in de buurt van het vijandige doel in San Mames Stadium.
90' In Bilbao krijgt Elche op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90' + 1 3 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 3 De voorzet kwam van Josan.
90' Einde wedstrijd! De einduitslag in Bilbao is 0-1.