1' Reale Arena ziet toe hoe Elche de aftrap verricht als scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez fluit voor het begin van de wedstrijd.
1' Inworp voor Sociedad in Reale Arena op de eigen helft.
1' In de minuut 1, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in San Sebastian.
2' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez kent Sociedad een inworp toe op de helft van Elche.
2' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft een inworp aan Elche op de eigen helft in Reale Arena.
3' In de minuut 3, Inworp Sociedad. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
3' Arbiter Jose Maria Sanchez Martinez kent een vrije trap toe aan Elche op de eigen helft.
5' Doelpoging Sociedad! Het schot van Takefusa Kubo gaat niet tussen de palen.
5' In de minuut 5, Doeltrap voor Elche in Reale Arena.
6' In Reale Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
7' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Reale Arena.
8' In de minuut 8, In San Sebastian krijgt Sociedad op de eigen helft een vrije trap te nemen.
9' Een schot van Aihen Munoz (Sociedad) wordt geblokkeerd door een verdediger van Elche.
9' De scherpte ontbreekt bij Takefusa Kubo (Sociedad). Zijn poging mist doel in San Sebastian.
9' In de minuut 9, Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft Elche een doeltrap.
9' Elche krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez op de helft van Sociedad.
11' Gerard Gumbau (Elche) staat buitenspel.
13' In de minuut 13, De uitploeg krijgt een doeltrap in San Sebastian.
13' Elche schiet tussen de palen, maar Gerard Gumbau ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in San Sebastian.
14' In San Sebastian kopt Tete Morente (Elche) de bal, maar mist doel.
14' In de minuut 14, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sociedad in San Sebastian.
16' De poging van Brais Mendez (Sociedad) mist doel in Reale Arena.
16' De bal is over de achterlijn geweest. Elche mag een doeltrap nemen.
17' In de minuut 17, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Elche in San Sebastian.
18' Inworp op de eigen helft voor Elche.
19' Inworp voor Elche op de helft van Sociedad.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
20' Sociedad krijgt van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
20' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft Elche een vrije trap op de eigen helft.
22' In de minuut 22, In San Sebastian krijgt Elche op de eigen helft een vrije trap te nemen.
23' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
23' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft Sociedad een vrije trap op de eigen helft.
25' In de minuut 25, Inworp op de eigen helft voor Elche.
25' Alexander Sorloth mist het doel en scoort niet voor Sociedad in Reale Arena.
25' De uitploeg krijgt een doeltrap in San Sebastian.
26' In de minuut 26, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in San Sebastian.
27' Vrije trap voor Sociedad op de helft van Elche.
28' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Jose Maria Sanchez Martinez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in San Sebastian.
28' In de minuut 28, Doeltrap voor Sociedad in Reale Arena.
31' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Reale Arena.
31' Brais Mendez (Sociedad) krijgt geel.
33' In de minuut 33, Een schot van Takefusa Kubo (Sociedad) smoort in de verdediging van Elche.
34' Arbiter Jose Maria Sanchez Martinez kent een vrije trap toe aan Elche op de eigen helft.
36' Inworp voor Elche op de helft van Sociedad.
36' In de minuut 36, Sociedad krijgt van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
37' David Silva staat buitenspel. Sociedad krijgt een vrije trap tegen.
39' Sociedad krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez in San Sebastian.
40' In de minuut 40, Doelpoging Sociedad! Het schot van Takefusa Kubo gaat niet tussen de palen in San Sebastian.
40' De bal is over de achterlijn geweest. Elche mag een doeltrap nemen.
40' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft een inworp aan Sociedad op de eigen helft in Reale Arena.
41' In de minuut 41, In San Sebastian krijgt Elche op de eigen helft een vrije trap te nemen.
42' Elche krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez op de helft van Sociedad.
43' De verdediging van Elche blokkeert een schot van Takefusa Kubo (Sociedad) in Reale Arena.
43' In de minuut 43, Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez kent Sociedad een inworp toe op de helft van Elche.
44' Sociedad krijgt van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
44' Brais Mendez schiet op doel maar scoort niet voor Sociedad in San Sebastian.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft Elche een doeltrap.
45' + 1 We krijgen 1 minuten extra tijd.
45' + 1 Elche verdedigt een schot van Illarramendi, waardoor Sociedad niet tot scoren komt.
45' + 1 In de minuut 45, In Reale Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' De eerste helft is voorbij.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Sociedad trapt af.
46' In de minuut 46, Sociedad krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez op de helft van Elche.
47' Inworp Elche. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
47' Inworp voor Elche op de helft van Sociedad.
48' De assist kwam van David Silva.
49' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Reale Arena.
50' In de minuut 50, Inworp voor Sociedad in Reale Arena op de eigen helft.
53' Inworp voor Elche in Reale Arena op de eigen helft.
53' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft een inworp aan Sociedad op de eigen helft in Reale Arena.
54' In de minuut 54, Elche moet opletten als Sociedad van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
55' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
55' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez kent een vrije trap toe aan Elche, te nemen op de helft van Sociedad.
56' In de minuut 56, David Silva raakt namens Sociedad de paal!
57' Sociedad mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
59' Een doelpoging van David Silva (Sociedad) in San Sebastian mist scherpte.
59' In de minuut 59, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Elche in San Sebastian.
59' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in San Sebastian.
60' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez kent Elche een inworp toe op de helft van Sociedad.
61' In de minuut 61, Elche gebruikt de eerste wissel. Ezequiel Ponce vervangt Randy Nteka.
61' Bij Elche komt Pedro Bigas er in. Hij vervangt Gonzalo Verdu.
62' Arbiter Jose Maria Sanchez Martinez kent een vrije trap toe aan Elche op de eigen helft.
63' In de minuut 63, Inworp op de eigen helft voor Sociedad.
64' Trainer Imanol Alguacil (Sociedad) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Alexander Sorloth door Mikel Oyarzabal.
64' In Reale Arena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
65' In de minuut 65, Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft Sociedad een doeltrap.
65' Inworp Elche. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
66' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft Sociedad een vrije trap op de eigen helft.
67' In de minuut 67, Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft Elche een vrije trap op de eigen helft.
68' Sociedad krijgt van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
69' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez kent een vrije trap toe aan Sociedad op een gevaarlijke plek voor Elche.
70' In de minuut 70, Inworp voor Elche in Reale Arena op de eigen helft.
71' Sociedad krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez in San Sebastian.
72' Inworp op de eigen helft voor Sociedad.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez kent Elche een inworp toe op de helft van Sociedad.
73' Inworp voor Elche op de helft van Sociedad.
75' In San Sebastian krijgt Sociedad op de eigen helft een vrije trap te nemen.
75' In de minuut 75, Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
76' Vrije trap in Reale Arena. Op de helft van Sociedad mag Elche een vrije trap nemen.
76' Martin Zubimendi (Sociedad) krijgt een eerste gele kaart.
76' In de minuut 76, Wissel in San Sebastian: Jose Carmona vervangt Helibelton Palacios bij Elche.
77' Trainer Pablo Javier Machin Diez gebruikt zijn vierde wissel. Carlos Clerc wordt door Lautaro Blanco vervangen bij de uitploeg.
77' De thuisploeg krijgt een doeltrap in San Sebastian.
78' In de minuut 78, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in San Sebastian.
78' Sociedad heeft David Silva gewisseld. Ander Guevara neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Imanol Alguacil.
78' Mohamed Ali Cho vervangt Takefusa Kubo bij de thuisploeg.
79' In de minuut 79, Buitenspel Sociedad.
79' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft een inworp aan Sociedad op de eigen helft in Reale Arena.
82' De bal is over de achterlijn geweest. Sociedad mag een doeltrap nemen.
83' In de minuut 83, Inworp Elche. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
83' De vijfde wissel van Elche. Josan komt erin voor Fidel in Reale Arena.
83' Gele kaart. Lucas Boye (Elche) gaat op de bon.
84' In de minuut 84, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Reale Arena.
84' Arbiter Jose Maria Sanchez Martinez kent een vrije trap toe aan Sociedad op de eigen helft.
84' De thuisploeg vervangt Illarramendi door Ander Barrenetxea.
85' In de minuut 85, De poging van Brais Mendez (Sociedad) mist doel in Reale Arena.
85' Doeltrap voor Elche in Reale Arena.
85' Vergeefse doelpoging Lucas Boye (Elche) in Reale Arena.
87' In de minuut 87, In Reale Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
89' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Reale Arena.
90' De marge wordt vergroot door een doelpunt van Ander Barrenetxea. 2-0!
90' + 1 In San Sebastian worden nog 3 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.