1' Leganés trapt af wanneer scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez in Estadio Municipal de Butarque voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez kent Leganés een inworp toe op de helft van Tenerife.
2' Tenerife krijgt van scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
2' Inworp voor Tenerife in de buurt van het vijandige doel in Estadio Municipal de Butarque.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez geeft een inworp aan Tenerife op de eigen helft in Estadio Municipal de Butarque.
4' In Estadio Municipal de Butarque mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
5' Inworp op de eigen helft voor Leganés.
7' In de minuut 7, In Leganes krijgt Leganés op de eigen helft een vrije trap te nemen.
7' Inworp Tenerife. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
8' Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
9' In de minuut 9, Inworp voor Leganés in Estadio Municipal de Butarque op de eigen helft.
9' Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez geeft een inworp aan Tenerife op de eigen helft in Estadio Municipal de Butarque.
11' Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez kent een vrije trap toe aan Tenerife op een gevaarlijke plek voor Leganés.
11' In de minuut 11, De scherpte ontbreekt bij Roberto Lopez (Tenerife). Zijn poging mist doel.
12' Doeltrap voor Leganés in Estadio Municipal de Butarque.
12' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Leganes.
13' In de minuut 13, Inworp voor Leganés op de helft van Tenerife.
13' De bal is over de achterlijn geweest. Tenerife mag een doeltrap nemen.
14' Inworp Leganés. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
15' In de minuut 15, Tenerife krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez op de helft van Leganés.
16' Inworp voor Tenerife in Estadio Municipal de Butarque op de eigen helft.
16' Inworp voor Tenerife op de helft van Leganés.
19' In de minuut 19, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Leganes.
20' Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez kent Leganés een inworp toe op de helft van Tenerife.
20' Inworp op de eigen helft voor Tenerife.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
23' Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Angel Rodriguez (Tenerife) in Estadio Municipal de Butarque.
24' Er wordt weer gevoetbald!
24' In de minuut 24, Angel Rodriguez (Tenerife) is weer terug binnen de lijnen.
25' Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
26' Inworp op de eigen helft voor Tenerife.
26' In de minuut 26, Inworp voor Leganés in Estadio Municipal de Butarque op de eigen helft.
26' Inworp Tenerife. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
27' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Municipal de Butarque.
27' In de minuut 27, In Estadio Municipal de Butarque mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
27' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Leganes.
28' Arbiter Ivan Caparros Hernandez kent een vrije trap toe aan Leganés op de eigen helft.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez geeft een inworp aan Tenerife op de eigen helft in Estadio Municipal de Butarque.
29' Leganés krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez op de helft van Tenerife.
29' Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez geeft Tenerife een vrije trap op de eigen helft.
30' In de minuut 30, Vrije trap in Estadio Municipal de Butarque. Op de helft van Tenerife mag Leganés een vrije trap nemen.
31' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Leganes.
32' Inworp op de eigen helft voor Leganés.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez kent Leganés een inworp toe op de helft van Tenerife.
33' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Tenerife in Leganes.
34' Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
35' In de minuut 35, In Estadio Municipal de Butarque mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
36' Leganés krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez op de helft van Tenerife.
37' Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez geeft een inworp aan Leganés op de eigen helft in Estadio Municipal de Butarque.
38' In de minuut 38, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Ivan Caparros Hernandez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Leganes.
38' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
39' Inworp Leganés. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
40' In de minuut 40, Estadio Municipal de Butarque ziet de poging van Alberto Martin Diaz smoren in de verdediging van Leganés.
41' Tenerife mag een hoekschop nemen vanaf links via Roberto Lopez in Estadio Municipal de Butarque.
41' Inworp voor Leganés ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Leganes.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez geeft Leganés een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Tenerife.
42' Inworp voor Leganés op de helft van Tenerife.
43' In Leganes krijgt Leganés op de eigen helft een vrije trap te nemen.
43' In de minuut 43, Gele kaart in Leganes: Roberto Lopez (Tenerife) gaat op de bon bij scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez.
44' Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez geeft Tenerife een doeltrap.
45' Inworp voor Tenerife in Estadio Municipal de Butarque op de eigen helft.
45' In de minuut 45, Een doelpoging van Angel Rodriguez (Tenerife) in Leganes mist scherpte.
45' + 1 Nacho Martinez neemt de door scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez gegeven hoekschop voor Tenerife in Leganes.
45' + 2 Vanaf links mag Roberto Lopez een hoekschop nemen voor Tenerife in Estadio Municipal de Butarque.
45' + 2 In de minuut 45, Hoekschop voor Tenerife in Estadio Municipal de Butarque. Roberto Lopez neemt deze vanaf links.
45' + 2 2 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 Inworp voor Leganés op de helft van Tenerife.
45' In de minuut 45, De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' Tenerife mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez fluit en we zijn begonnen.
46' Leganés heeft Naim Garcia gewisseld. Francisco Portillo neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Borja Jimenez.
46' In de minuut 46, Inworp op de eigen helft voor Tenerife.
46' In Estadio Municipal de Butarque mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
48' In de minuut 48, Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez kent Tenerife een inworp toe op de helft van Leganés.
48' Leganés krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez in Leganes.
49' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Leganes.
51' Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez kent een vrije trap toe aan Tenerife, te nemen op de helft van Leganés.
53' In de minuut 53, Arbiter Ivan Caparros Hernandez kent een vrije trap toe aan Tenerife op de eigen helft.
54' Vrije trap voor Leganés op de helft van Tenerife.
55' Tenerife krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez op de helft van Leganés.
55' In de minuut 55, Buitenspel Tenerife.
57' De voorzet kwam van Roberto Lopez.
58' In de minuut 58, In Estadio Municipal de Butarque mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
60' Nais Djouahra raakt geblesseerd bij Leganés en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
61' De wedstrijd is weer hervat.
61' In de minuut 61, De bal is over de achterlijn geweest. Tenerife mag een doeltrap nemen.
61' In Leganes kan Nais Djouahra (Leganés) weer verder.
62' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Municipal de Butarque.
62' In de minuut 62, Tenerife krijgt van scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
62' De thuisploeg incasseert geel op naam van Yvan Neyou.
63' Tenerife krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez op de helft van Leganés.
64' In de minuut 64, Voor Nais Djouahra is de wedstrijd voorbij. Oscar Urena Garci vervangt de aangeslagen speler bij Leganés.
64' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Leganes.
69' Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez kent Leganés een inworp toe op de helft van Tenerife.
69' In de minuut 69, Vrije trap in Estadio Municipal de Butarque. Op de helft van Tenerife mag Leganés een vrije trap nemen.
71' Leganés schiet tussen de palen, maar Yvan Neyou ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
72' Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez geeft Tenerife een vrije trap op de eigen helft.
72' Inworp voor Tenerife op de helft van Leganés.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez geeft Tenerife een vrije trap op de eigen helft.
81' In de minuut 81, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Municipal de Butarque.
81' Gele kaart. Aritz Aranbarri (Leganés) gaat op de bon.
82' Leganés krijgt van scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez op eigen helft een vrije trap toegewezen.