1' Tenerife heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
1' In de minuut 1, Inworp Cartagena. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
2' Inworp voor Cartagena op de helft van Tenerife.
3' Scheidsrechter German Cid Camacho kent Cartagena een inworp toe op de helft van Tenerife.
4' In de minuut 4, Cartagena mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Tomas Alarcon in Heliodoro Rodríguez López.
6' Doeltrap voor Cartagena in Heliodoro Rodríguez López.
6' De uitploeg krijgt een doeltrap in Santa Cruz de Tenerife.
7' In de minuut 7, Scheidsrechter German Cid Camacho fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Santa Cruz de Tenerife.
8' Scheidsrechter German Cid Camacho geeft een inworp aan Cartagena op de eigen helft in Heliodoro Rodríguez López.
8' Vrije trap voor Tenerife op de helft van Cartagena.
10' In de minuut 10, Inworp voor Tenerife in Heliodoro Rodríguez López op de eigen helft.
11' Tenerife krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter German Cid Camacho op de helft van Cartagena.
13' In Heliodoro Rodríguez López mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
15' In de minuut 15, Cartagena krijgt van scheidsrechter German Cid Camacho op eigen helft een vrije trap toegewezen.
15' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Santa Cruz de Tenerife.
15' De bal is over de achterlijn geweest. Tenerife mag een doeltrap nemen.
16' In de minuut 16, Inworp voor Cartagena op de helft van Tenerife.
17' In Heliodoro Rodríguez López mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
19' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Cartagena in Santa Cruz de Tenerife.
20' In de minuut 20, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Santa Cruz de Tenerife.
24' Cartagena krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter German Cid Camacho op de helft van Tenerife.
26' Scheidsrechter German Cid Camacho geeft Cartagena een doeltrap.
27' In de minuut 27, Buitenspelpositie Cartagena.
28' Vrije trap in Heliodoro Rodríguez López. Op de helft van Cartagena mag Tenerife een vrije trap nemen.
29' Cartagena moet opletten als Tenerife van scheidsrechter German Cid Camacho een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
29' In de minuut 29, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Heliodoro Rodríguez López.
30' Inworp op de eigen helft voor Cartagena.
31' Inworp voor Cartagena ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Santa Cruz de Tenerife.
33' In de minuut 33, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Cartagena in Santa Cruz de Tenerife.
34' Doeltrap voor Tenerife in Heliodoro Rodríguez López.
35' De uitploeg krijgt een doeltrap in Santa Cruz de Tenerife.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter German Cid Camacho kent Tenerife een inworp toe op de helft van Cartagena.
36' Scheidsrechter German Cid Camacho geeft Cartagena een doeltrap.
38' De bal is over de achterlijn geweest. Cartagena mag een doeltrap nemen.
39' In de minuut 39, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Santa Cruz de Tenerife.
40' Scheidsrechter German Cid Camacho kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
41' De uitploeg neemt de leiding door een doelpunt van Isak Jansson. Het staat 0-1 in Heliodoro Rodríguez López.
45' In de minuut 45, De bal is over de achterlijn geweest. Cartagena mag een doeltrap nemen.
45' + 1 We krijgen 1 minuten extra tijd.
45' + 1 In Santa Cruz de Tenerife krijgt Cartagena op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop in Heliodoro Rodríguez López.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Cartagena trapt af.
48' De thuisploeg incasseert geel op naam van Angel Rodriguez.
50' In de minuut 50, De onderbreking is afgelopen in Santa Cruz de Tenerife.
50' Scheidsrechter German Cid Camacho geeft Cartagena een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Tenerife.
51' Scheidsrechter German Cid Camacho kent Cartagena een inworp toe op de helft van Tenerife.
51' In de minuut 51, Inworp Tenerife. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
52' Inworp voor Tenerife in Heliodoro Rodríguez López op de eigen helft.
54' Scheidsrechter German Cid Camacho geeft Cartagena een doeltrap.
55' In de minuut 55, De thuisploeg wisselt Yann Bodiger voor Aitor Sanz.
55' Trainer Asier Garitano Aguirrezabal (Tenerife) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Loic Williams Ntambue Kayumba door Sergio.
55' Tenerife heeft Jesus Belza Medina gewisseld. Alberto Martin Diaz neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Asier Garitano Aguirrezabal.
57' In de minuut 57, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Heliodoro Rodríguez López.
57' Tomas Alarcon (Cartagena) krijgt geel en is daarmee geschorst voor het volgende duel.
60' Scheidsrechter German Cid Camacho kent een vrije trap toe aan Tenerife, te nemen op de helft van Cartagena.
63' In de minuut 63, Marc Martinez van Cartagena is geblesseerd en het spel ligt even stil.
63' Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
64' Cartagena is weer compleet nu Marc Martinez weer terug het veld van Heliodoro Rodríguez López in mag.
64' In de minuut 64, Doeltrap voor Cartagena in Heliodoro Rodríguez López.
65' Lautaro De Leon Billar vervangt Juan Jose Narvaez bij de uitploeg.
66' Tenerife krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter German Cid Camacho op de helft van Cartagena.
68' In de minuut 68, Inworp op de eigen helft voor Cartagena.
69' Wissel in Santa Cruz de Tenerife: Alvaro Romero Morillo vervangt Alassan Alassan bij Tenerife.
70' Scheidsrechter German Cid Camacho geeft Cartagena een vrije trap op de eigen helft.
70' In de minuut 70, Scheidsrechter German Cid Camacho kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
72' Arbiter German Cid Camacho kent een vrije trap toe aan Tenerife op de eigen helft.
73' In de minuut 73, De uitploeg vervangt Isak Jansson door Umaro Embalo.
73' Trainer Julian Calero gebruikt zijn 3 wissel. Jairo Izquierdo wordt door Hector Hevel vervangen bij de uitploeg.
71' Tenerife krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter German Cid Camacho in Santa Cruz de Tenerife.
73' De 4 wissel van Cartagena. Mikel Rico komt erin voor Juan Carlos in Heliodoro Rodríguez López.
74' In de minuut 74, Inworp voor Tenerife in de buurt van het vijandige doel in Heliodoro Rodríguez López.
74' Nacho Martinez (Tenerife) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
77' In de minuut 77, Scheidsrechter German Cid Camacho geeft een inworp aan Tenerife op de eigen helft in Heliodoro Rodríguez López.
78' Inworp voor Cartagena op de helft van Tenerife.
79' Inworp op de eigen helft voor Tenerife.
74' Tenerife krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter German Cid Camacho in Santa Cruz de Tenerife.
79' In de minuut 79, Trainer Julian Calero gebruikt zijn 5 wissel. Damian Musto wordt door Jonathan Carmona vervangen bij de uitploeg.
80' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Tenerife in Santa Cruz de Tenerife.
81' Eerste gele kaart voor Luis Muñoz (Cartagena) in Santa Cruz de Tenerife.
81' In de minuut 81, Bij Tenerife komt Salifo Caropitche Mendes er in. Hij vervangt Roberto Lopez.
84' Scheidsrechter German Cid Camacho geeft Tenerife een vrije trap op de eigen helft.
86' Scheidsrechter German Cid Camacho geeft een inworp aan Tenerife op de eigen helft in Heliodoro Rodríguez López.
87' In de minuut 87, Inworp voor Tenerife in Heliodoro Rodríguez López op de eigen helft.
88' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter German Cid Camacho een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Santa Cruz de Tenerife.
88' Scheidsrechter German Cid Camacho geeft een gele kaart aan Aitor Sanz (Tenerife).
90' Vrije trap in Heliodoro Rodríguez López. Op de helft van Cartagena mag Tenerife een vrije trap nemen.