1' Scheidsrechter Alejandro Quintero Gonzalez geeft het startsein in Eibar. Racing trapt af en de wedstrijd is begonnen.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Alejandro Quintero Gonzalez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
2' Doeltrap voor Eibar in Ipurua Municipal Stadium.
4' Scheidsrechter Alejandro Quintero Gonzalez geeft een inworp aan Racing op de eigen helft in Ipurua Municipal Stadium.
7' In de minuut 7, Buitenspel van de thuisploeg.
8' Mario Carreno (Eibar) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Racing.
8' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
9' In de minuut 9, De kopbal van Ager Aketxe (Eibar) mist het doel van de tegenstander.
9' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Racing in Eibar.
9' Inworp voor Eibar in Ipurua Municipal Stadium op de eigen helft.
10' In de minuut 10, Het staat 1-0 in Ipurua Municipal Stadium. Stoichkov (Eibar) scoort met het hoofd en zet zijn ploeg op voorsprong.
12' Scheidsrechter Alejandro Quintero Gonzalez geeft Eibar een vrije trap op de eigen helft.
13' Eibar mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Racing in Eibar.
15' In de minuut 15, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Inigo Vicente (Racing).
15' Ipurua Municipal Stadium ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Eibar.
15' Racing is weer compleet nu Inigo Vicente weer terug het veld van Ipurua Municipal Stadium in mag.
17' In de minuut 17, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Eibar.
17' Inworp Racing. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
21' Scheidsrechter Alejandro Quintero Gonzalez kent een vrije trap toe aan Eibar, te nemen op de helft van Racing.
22' In de minuut 22, Eibar krijgt een schietkans via Matheus Pereira, maar scoort niet.
23' Vanaf links mag Daniel Fernandez Fernandez een hoekschop nemen voor Racing in Ipurua Municipal Stadium.
23' Een schot van Aritz Aldasoro (Racing) wordt geblokkeerd door een verdediger van Eibar.
24' In de minuut 24, Daniel Fernandez Fernandez neemt de door scheidsrechter Alejandro Quintero Gonzalez gegeven hoekschop voor Racing in Eibar.
26' De bal is over de achterlijn geweest. Racing mag een doeltrap nemen.
26' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Ipurua Municipal Stadium.
28' In de minuut 28, Eibar krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alejandro Quintero Gonzalez op de helft van Racing.
30' In Ipurua Municipal Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
31' Racing krijgt van scheidsrechter Alejandro Quintero Gonzalez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
32' In de minuut 32, Inworp op de eigen helft voor Racing.
33' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
33' Scheidsrechter Alejandro Quintero Gonzalez kent Racing een inworp toe op de helft van Eibar.
34' In de minuut 34, In Eibar krijgt Racing op de eigen helft een vrije trap te nemen.
36' Inworp voor Racing op de helft van Eibar.
36' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Eibar.
36' In de minuut 36, In Ipurua Municipal Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
37' Een speler van Eibar staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Alejandro Quintero Gonzalez teruggefloten.
38' Arbiter Alejandro Quintero Gonzalez kent een vrije trap toe aan Racing op de eigen helft.
39' In de minuut 39, Scheidsrechter Alejandro Quintero Gonzalez geeft Eibar een vrije trap op de eigen helft.
39' Eibar schiet tussen de palen, maar Jon Bautista ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
40' Racing krijgt van scheidsrechter Alejandro Quintero Gonzalez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
40' In de minuut 40, Racing krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alejandro Quintero Gonzalez op de helft van Eibar.
41' Scheidsrechter Alejandro Quintero Gonzalez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
41' Inworp Racing. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
42' In de minuut 42, Inworp voor Racing op de helft van Eibar.
42' Scheidsrechter Alejandro Quintero Gonzalez kent Racing een inworp toe op de helft van Eibar.
43' Arbiter Alejandro Quintero Gonzalez kent een vrije trap toe aan Racing op de eigen helft.
43' In de minuut 43, Jon Bautista (Eibar) krijgt geel.
44' Doelpoging Racing! Het schot van Gerard Fernandez Castellano gaat niet tussen de palen.
45' Hoekschop voor Racing in Ipurua Municipal Stadium. Saul Garcia neemt deze vanaf rechts.
45' In de minuut 45, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Eibar.
45' Inworp op de eigen helft voor Racing.
45' + 1 We spelen 1 minuten extra in Ipurua Municipal Stadium.
45' + 1 In de minuut 45, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Ipurua Municipal Stadium.
45' Het rustsignaal klinkt.