1' In Valencia's Ciutat de Valencia klinkt het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez geeft een inworp aan Levante op de eigen helft in Ciutat de Valencia.
2' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Daniel Jesus Trujillo Suarez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Valencia.
5' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Albacete in Valencia.
8' In de minuut 8, Buitenspelpositie Albacete.
9' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Ciutat de Valencia.
9' Bij de thuisploeg stond Alex Munoz op scherp en moet vanwege een gele kaart de volgende ronde vanaf de tribune meekijken.
10' In de minuut 10, Inworp op de eigen helft voor Albacete.
12' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Ciutat de Valencia.
12' De bal is over de achterlijn geweest. Levante mag een doeltrap nemen.
13' In de minuut 13, Carlos Isaac blesseert zich bij Albacete, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Ciutat de Valencia.
13' Voor Carlos Isaac is de wedstrijd voorbij. Alvaro Rodriguez vervangt de aangeslagen speler bij Albacete.
13' De onderbreking is afgelopen in Valencia.
14' In de minuut 14, Scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez kent Albacete een inworp toe op de helft van Levante.
14' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Valencia.
14' Inworp voor Albacete in de buurt van het vijandige doel in Ciutat de Valencia.
15' In de minuut 15, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
17' Inworp voor Albacete op de helft van Levante.
17' Albacete krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez op de helft van Levante.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez geeft Levante een vrije trap op de eigen helft.
18' Albacete moet opletten als Levante van scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
19' Vrije trap voor Levante op de helft van Albacete.
21' In de minuut 21, In Ciutat de Valencia mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
21' Arbiter Daniel Jesus Trujillo Suarez kent een vrije trap toe aan Levante op de eigen helft.
22' In Ciutat de Valencia mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
23' In de minuut 23, Inworp voor Albacete ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Valencia.
24' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Albacete in de buurt van het doel van Levante.
25' Albacete krijgt een schietkans via Jonathan Silva, maar scoort niet.
26' In de minuut 26, Dani Gomez schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Albacete in Ciutat de Valencia.
27' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Valencia.
28' Scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez geeft Levante een doeltrap.
28' In de minuut 28, In Valencia krijgt Albacete op de eigen helft een vrije trap te nemen.
29' Vrije trap in Ciutat de Valencia. Op de helft van Levante mag Albacete een vrije trap nemen.
29' Levante krijgt van scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
30' Inworp voor Albacete op de helft van Levante.
30' Albacete krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez op de helft van Levante.
31' In de minuut 31, Hoekschop voor Albacete in Ciutat de Valencia. Riki neemt deze vanaf links.
31' Een doelpoging van Antonio Cristian (Albacete) mist scherpte.
31' Doeltrap voor Levante in Ciutat de Valencia.
32' In de minuut 32, Levante mag een hoekschop nemen vanaf links via Pablo Martinez in Ciutat de Valencia.
32' Scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez kent een vrije trap toe aan Albacete, te nemen op de helft van Levante.
33' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Ciutat de Valencia.
33' In de minuut 33, Scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez kent Albacete een inworp toe op de helft van Levante.
34' Inworp voor Levante in Ciutat de Valencia op de eigen helft.
34' Jonathan Silva mist het doel en scoort niet voor Albacete in Ciutat de Valencia.
34' In de minuut 34, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Valencia.
36' Levante krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez in Valencia.
36' Scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez geeft Levante een vrije trap op de eigen helft.
38' De assist kwam van Ruben Vezo.
40' Scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez kent Albacete een inworp toe op de helft van Levante.
40' In de minuut 40, In Ciutat de Valencia mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
41' In Valencia krijgt Levante op de eigen helft een vrije trap te nemen.
42' Scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez kent een vrije trap toe aan Levante, te nemen op de helft van Albacete.
43' In de minuut 43, Inworp Albacete. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' Carlos Alvarez neemt de door scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez gegeven hoekschop voor Levante in Valencia.
45' Inworp voor Albacete op de helft van Levante.
45' In de minuut 45, Levante krijgt van scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 1 De vierde official geeft 4 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 1 Arbiter Daniel Jesus Trujillo Suarez kent een vrije trap toe aan Levante op de eigen helft.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez geeft een inworp aan Levante op de eigen helft in Ciutat de Valencia.
45' + 2 Inworp Levante. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 3 Inworp voor Levante in Ciutat de Valencia op de eigen helft.
45' + 4 Dani Gomez met de assist.
45' + 5 Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Valencia.
45' In de minuut 45, Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez aan dat we gaan rusten in Valencia's Ciutat de Valencia.
46' De tweede helft is van start gegaan.
46' Scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez geeft Albacete een vrije trap op de eigen helft.
47' In de minuut 47, Inworp op de eigen helft voor Albacete.
47' Vrije trap voor Albacete op de helft van Levante.
48' Albacete krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez op de helft van Levante.
48' In de minuut 48, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Valencia.
50' Arbiter Daniel Jesus Trujillo Suarez kent een vrije trap toe aan Albacete op de eigen helft.
52' Levante mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Albacete in Valencia.
52' In de minuut 52, Albacete krijgt van scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
54' In Ciutat de Valencia mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
54' Scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
55' In de minuut 55, De bal is over de achterlijn geweest. Levante mag een doeltrap nemen.
56' Scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez kent Albacete een inworp toe op de helft van Levante.
57' Doelpoging Levante! Het schot van Mohamed Bouldini gaat niet tussen de palen.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez geeft Albacete een doeltrap.
58' Scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez geeft Albacete een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Levante.
58' Levante moet opletten als Albacete van scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
59' In de minuut 59, In Valencia kopt Dani Escriche (Albacete) de bal, maar mist doel.
59' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Valencia.
60' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Daniel Jesus Trujillo Suarez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Valencia.
61' In de minuut 61, Inworp Levante. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
62' Doeltrap voor Albacete in Ciutat de Valencia.
62' Albacete gebruikt de 2 wissel. Juan Antonio Ros vervangt Djetei Mohamed.
62' In de minuut 62, Juanma Garcia vervangt Lander Olaetxea bij de uitploeg.
62' Bij Albacete komt Higinio Marin er in. Hij vervangt Dani Escriche.
63' Inworp voor Albacete op de helft van Levante.
66' In de minuut 66, Doelpunt! Albacete brengt het verschil terug tot 2-1 via Juanma Garcia.
67' Inworp voor Levante in Ciutat de Valencia op de eigen helft.
67' In Valencia krijgt Albacete op de eigen helft een vrije trap te nemen.
67' In de minuut 67, Albacete krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez op de helft van Levante.
68' Wissel in Valencia: Sergio Lozano vervangt Dani Gomez bij Levante.
69' Eigen doelpunt! Andres Fernandez maakt er met een eigen doelpunt 2-2 van in Valencia.
69' In de minuut 69, Vanaf links mag Manuel Fuster Lazaro een hoekschop nemen voor Albacete in Ciutat de Valencia.
70' Scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez kent Albacete een inworp toe op de helft van Levante.
72' In Ciutat de Valencia mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
72' In de minuut 72, Inworp voor Albacete ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Valencia.
73' Inworp voor Albacete in de buurt van het vijandige doel in Ciutat de Valencia.
73' Albacete krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez op de helft van Levante.
74' In de minuut 74, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Ciutat de Valencia.
74' Trainer Javier Calleja Revilla gebruikt zijn 2 wissel. Angel Algobia wordt door Brugue vervangen bij de thuisploeg.
74' Levante brengt Alejandro Cantero in de plaats van Carlos Alvarez.
74' In de minuut 74, Scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
75' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Valencia.
75' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Ciutat de Valencia.
77' De voorzet kwam van Brugue.
77' Vrije trap in Ciutat de Valencia. Op de helft van Levante mag Albacete een vrije trap nemen.
77' In de minuut 77, In Valencia krijgt Levante op de eigen helft een vrije trap te nemen.
79' Doelpoging Levante! Het schot van Mohamed Bouldini gaat niet tussen de palen in Valencia.
79' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Albacete in Valencia.
80' In de minuut 80, Inworp voor Levante op de helft van Albacete.
80' Scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez geeft Levante een vrije trap op de eigen helft.
81' Arbiter Daniel Jesus Trujillo Suarez kent een vrije trap toe aan Levante op de eigen helft.
82' In de minuut 82, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Ciutat de Valencia.
82' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Levante in Valencia.
82' Inworp op de eigen helft voor Levante.
84' In de minuut 84, Scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez geeft een inworp aan Albacete op de eigen helft in Ciutat de Valencia.
84' De uitploeg wisselt Riki voor Julio Alonso.
85' Albacete krijgt van scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
86' In de minuut 86, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
86' In Ciutat de Valencia mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
87' Levante krijgt van scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87' In de minuut 87, De thuisploeg vervangt Mohamed Bouldini door Robert Ibanez.
87' Levante gebruikt de 5 wissel. Ander Capa vervangt Pablo Martinez.
89' Scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez kent Albacete een inworp toe op de helft van Levante.
89' In de minuut 89, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Ciutat de Valencia.
90' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Valencia.
90' Inworp voor Levante op de helft van Albacete.
90' + 1 In Valencia worden nog 8 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 1 Levante krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniel Jesus Trujillo Suarez op de helft van Albacete.
90' + 1 Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Daniel Jesus Trujillo Suarez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Valencia.
90' + 1 De bal is over de achterlijn geweest. Albacete mag een doeltrap nemen.
90' + 2 In Ciutat de Valencia mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.